2017 de tup bebek yaptiranlar ve sonuç bekleyenler

Kızlar benim bugün 7. Günüm kasıklarım çok ağrıyor sizce endiselenmeli miyim ilk transferi de böyle olmadım bir yanım tuttu diyor bir yanım korkuyor

Aksine dünden bu yana aralıklarla devam ediyor normal diye düşünmeye çalışıyorum senin kaçıncı gün embriyosu cnm
Benimde 5.gun ben zaten cok fazla agri sanci cekmedim iki kere biraz kendini hissettirir sekilde adet agrisi oldu.sonra ara ara ama hafif adet agrilari oldu ama gecti gibi artik insallah tutunmustur.

Benimde 5.gun ben zaten cok fazla agri sanci cekmedim iki kere biraz kendini hissettirir sekilde adet agrisi oldu.sonra ara ara ama hafif adet agrilari oldu ama gecti gibi artik insallah tutunmustur.
Inşallah tutunmuslardir bize kendilerini hissettiriyorlardir valla yaşamayan anlamıyor gerçekten

Bu arada testi ne zaman yapmayi dusunuyosun yarin 8.gun yapilsa cikar herhalde varsa
Yok yapmak istemiyorum olumsuz çıkarsa erken olduğu için sürekli fikir değiştiriyorum ama yapmama kararı aldım 10. Gün gidip tahlil vereceğim Allah nasip ederse sen yapacak misin

Back
X