- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Hadi ya :-( zamanı gelmemiş demek Rabbim bizim için en hayrlisini bilirMalesef koca bir negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya :-( zamanı gelmemiş demek Rabbim bizim için en hayrlisini bilirMalesef koca bir negatif![]()
Oha maşallah ya Hayrli olsn cnm senin tek embryo du bayağ iyi bi değer inşallah bigun bizde böyle seviniriz353,20 çıktıdarısı bekleyenlerin başına Çarşamba bakılacak tekrar daha yükselmesi gerekiyor ya
Çok sevindim hayırlısı olsun353,20 çıktıdarısı bekleyenlerin başına Çarşamba bakılacak tekrar daha yükselmesi gerekiyor ya
Maşallah canım çok sevindim çok şükür bizim için de hep dua et duaların kabul olur353,20 çıktıdarısı bekleyenlerin başına Çarşamba bakılacak tekrar daha yükselmesi gerekiyor ya
Çok sevindimm canimm darısı başımıza :)353,20 çıktıdarısı bekleyenlerin başına Çarşamba bakılacak tekrar daha yükselmesi gerekiyor ya
Belirtilerin var mi çok merak ediyorum353,20 çıktıdarısı bekleyenlerin başına Çarşamba bakılacak tekrar daha yükselmesi gerekiyor ya
Kacinci gun embriyosuydu canimKızlar benim bugün 7. Günüm kasıklarım çok ağrıyor sizce endiselenmeli miyim ilk transferi de böyle olmadım bir yanım tuttu diyor bir yanım korkuyor
3. Gün Dondurulmustu 5. Günunu tamamlayan 2 tane kaliteli embriyo transferi yapıldıKacinci gun embriyosuydu canim
Benimde bugun 7.gunumdu ama benim agri falan kalmadi pek3. Gün Dondurulmustu 5. Günunu tamamlayan 2 tane kaliteli embriyo transferi yapıldı
Aksine dünden bu yana aralıklarla devam ediyor normal diye düşünmeye çalışıyorum senin kaçıncı gün embriyosu cnmBenimde bugun 7.gunumdu ama benim agri falan kalmadi pek
Ilkinden farkli olmasi guzel bisey.aynisi olsaydi daha cok moralin bozulurduKızlar benim bugün 7. Günüm kasıklarım çok ağrıyor sizce endiselenmeli miyim ilk transferi de böyle olmadım bir yanım tuttu diyor bir yanım korkuyor
Evet beni şu an tek sevindiren bu ağrısı bile güzel Rabbim çıktığımız bu yolda eli boş çevirmesin biziIlkinden farkli olmasi guzel bisey.aynisi olsaydi daha cok moralin bozulurdu
Benimde 5.gun ben zaten cok fazla agri sanci cekmedim iki kere biraz kendini hissettirir sekilde adet agrisi oldu.sonra ara ara ama hafif adet agrilari oldu ama gecti gibi artik insallah tutunmustur.Aksine dünden bu yana aralıklarla devam ediyor normal diye düşünmeye çalışıyorum senin kaçıncı gün embriyosu cnm
Amin canim insallah okadar cok emek veriyoruz ki yasayan anlarEvet beni şu an tek sevindiren bu ağrısı bile güzel Rabbim çıktığımız bu yolda eli boş çevirmesin bizi
Bu arada testi ne zaman yapmayi dusunuyosun yarin 8.gun yapilsa cikar herhalde varsaEvet beni şu an tek sevindiren bu ağrısı bile güzel Rabbim çıktığımız bu yolda eli boş çevirmesin bizi
Inşallah tutunmuslardir bize kendilerini hissettiriyorlardir valla yaşamayan anlamıyor gerçektenBenimde 5.gun ben zaten cok fazla agri sanci cekmedim iki kere biraz kendini hissettirir sekilde adet agrisi oldu.sonra ara ara ama hafif adet agrilari oldu ama gecti gibi artik insallah tutunmustur.
Sıkma canini canim hayirlisi buymus demekki .insallah birdahakine tutar uzme kendiniMalesef koca bir negatif![]()
Nerde yaptirdinInşallah tutunmuslardir bize kendilerini hissettiriyorlardir valla yaşamayan anlamıyor gerçekten
Yok yapmak istemiyorum olumsuz çıkarsa erken olduğu için sürekli fikir değiştiriyorum ama yapmama kararı aldım 10. Gün gidip tahlil vereceğim Allah nasip ederse sen yapacak misinBu arada testi ne zaman yapmayi dusunuyosun yarin 8.gun yapilsa cikar herhalde varsa