- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Çok heycanliSabah 8:00 de gideceğiz 2 saate filan çıkar dediler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heycanliSabah 8:00 de gideceğiz 2 saate filan çıkar dediler![]()
hemen bir kaşık duphalac surup iç iki saate kadar normale dönüyo kabızlık.ben de transferden sonra iki gün çektim sonra şurup kullandım geçirdi hemenKızlar kabızlık var ne yapmam gerek
tsh ım 4.9 yarın ben de hapa başlıyorum inşallah bir an önce düşerTiroidi olan arkadaşlar ilaçlarınız kaç mg ve hormonunuz kaçtı ben iki yıl önce kullanıyordum 25 mg ilk şimdi kullanmıyorum ve hamileyim hormon testlerim normal çıktı
Bi zararı olmaz demihemen bir kaşık duphalac surup iç iki saate kadar normale dönüyo kabızlık.ben de transferden sonra iki gün çektim sonra şurup kullandım geçirdi hemen
Bak çok şükür negatif haberi hiç almadık inşallah hiç almayız o kötü sonucu 3. Pozitif senden bekliyoruz rahat ol kötü düşünme iyi olucak diye git kan vermeye biz seni burda bekliyor olacağızHeyecan, korku, stres hepsi mevcut :)
bana doktorum söylemişti ben bir kaşık içtim normale döndü bir kaşıkta ertesi gün içtim sonra bıraktım. Kullanmadan önce istersen bi doktoruna danış ne olur ne olmaz.Bi zararı olmaz demi
Tamam çok Sağol cnm sorarım öyle kullanırımbana doktorum söylemişti ben bir kaşık içtim normale döndü bir kaşıkta ertesi gün içtim sonra bıraktım. Kullanmadan önce istersen bi doktoruna danış ne olur ne olmaz.
transfer günümde kabız oldum ve ertesi günde devam etti ikinci günün gecesi artık dayanamadım korkmaya başladım embriyonun tutunmasına zarar verir diye. hemen eşimi eczaneye yolladım gece 2 de şurubu aldı geldi çok rahat ettim sonrasında.bana doktorum söylemişti ben bir kaşık içtim normale döndü bir kaşıkta ertesi gün içtim sonra bıraktım. Kullanmadan önce istersen bi doktoruna danış ne olur ne olmaz.
Sizin transfer yapıldı mi sonuç aldınız mihemen bir kaşık duphalac surup iç iki saate kadar normale dönüyo kabızlık.ben de transferden sonra iki gün çektim sonra şurup kullandım geçirdi hemen
Bak çok şükür negatif haberi hiç almadık inşallah hiç almayız o kötü sonucu 3. Pozitif senden bekliyoruz rahat ol kötü düşünme iyi olucak diye git kan vermeye biz seni burda bekliyor olacağızolarak gel
ile gel
:) ilkinde benmde öyleydi ama smdi sadce korku ve stres varHeyecan, korku, stres hepsi mevcut :)
Hepsinden bakılır canım. Laboratuvar sonuclari kısmına bak ya da e-laboratuvar yazarOo çok güzel her hastanenin sitesinden bakılıyor mu
Peki hangi numarayı girecegizHepsinden bakılır canım. Laboratuvar sonuclari kısmına bak ya da e-laboratuvar yazar
TC kimlik no vePeki hangi numarayı girecegiz
Transferim 8 martta yapildi tek embriyo dondurulmus. Test tarihim 17 mart.bekliyorum heyecanla ve umutlaSizin transfer yapıldı mi sonuç aldınız mi
Idrar testine aldanma canim insallah yarin yaptiracagin kan testinde pozitif sonucu alirsin insallah bebegin sana simsiki tutunmustur.Merhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim![]()
teşekkür ederim cnm SağolTC kimlik no ve
Hasta numarasi isterler
Ya da tc kimlik no ve
Protokol no isterler
O da kayıtta verilen yapışkanlı barkod kağıdını üzerinde yazar. Dr un yanına girmeden onun resmini ve çek. Tüm hastanelerde devlet özel vs boyledir
Evet inşallah iyi haberle gelirsin sende göz yaşların bebeğinin sevinç gözyaşları olur inşMerhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim![]()