2017 de tup bebek yaptiranlar ve sonuç bekleyenler

bana doktorum söylemişti ben bir kaşık içtim normale döndü bir kaşıkta ertesi gün içtim sonra bıraktım. Kullanmadan önce istersen bi doktoruna danış ne olur ne olmaz.
transfer günümde kabız oldum ve ertesi günde devam etti ikinci günün gecesi artık dayanamadım korkmaya başladım embriyonun tutunmasına zarar verir diye. hemen eşimi eczaneye yolladım gece 2 de şurubu aldı geldi çok rahat ettim sonrasında.

Bak çok şükür negatif haberi hiç almadık inşallah hiç almayız o kötü sonucu 3. Pozitif senden bekliyoruz rahat ol kötü düşünme iyi olucak diye git kan vermeye biz seni burda bekliyor olacağız :anneadayı: olarak gel :KK46: ile gel

Çok söyledim sıpaya, tutun dedim ama bakalım dinledi mi beni :)

Merhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim :(

Merhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim :KK43:
Idrar testine aldanma canim insallah yarin yaptiracagin kan testinde pozitif sonucu alirsin insallah bebegin sana simsiki tutunmustur.

TC kimlik no ve
Hasta numarasi isterler
Ya da tc kimlik no ve
Protokol no isterler
O da kayıtta verilen yapışkanlı barkod kağıdını üzerinde yazar. Dr un yanına girmeden onun resmini ve çek. Tüm hastanelerde devlet özel vs boyledir
teşekkür ederim cnm Sağol

Merhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim :KK43:
Evet inşallah iyi haberle gelirsin sende göz yaşların bebeğinin sevinç gözyaşları olur inş

Back
X