- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.261
Bebekler 1yaşına kadar hızlı nefes alır ve biz büyüklerden çok daha doğru nefes alırlarmış canım. Akşam yine kriz yaşadık sayamadım ama yarın ilk fırsatta sayar yazarım.Oğlum hızlı ve derin nefes alıyor ne kadar fark var onu ölçmek istedim
Canım yenı doktordan geldım 1 santım açılma var her an gelebılır .Senın acılman var mı?
Hergun doktordayiz zaten cok fazla emiyor, normalde kusmuyor sadece mama verdigimde kusuyor. Bugun baska doktora gittik, dunden bugune 60 gr almis gorunuyor ama tarti farki da olabilir. Sali gunu tekrar goruselim dedi. Kilo almaya baslamissa sorun yok dedi.insallah baslamistir cok endiseliyim
Doktor israrla mama ver diyor cunku cok fazla kilo kaybetmis, normalde doumdan sonraki 10. Gun sogum kilosunu bulmasi beklenirmis bebeklerin, bizimki 10. Gun 250 gr vermisti ve vermeye devam ediyordu... sebebini bilmiyoruz su an takipte.Sütün yeteri kadar geliyosa cok da emiyosa mama neden veriyosun merak ettim.
Doktor israrla mama ver diyor cunku cok fazla kilo kaybetmis, normalde doumdan sonraki 10. Gun sogum kilosunu bulmasi beklenirmis bebeklerin, bizimki 10. Gun 250 gr vermisti ve vermeye devam ediyordu... sebebini bilmiyoruz su an takipte.
Simdilik bir kac gun anne sutu vericez sadece, durum takip edilecek, kiloyu toparlayamazsak mama takviyesi yapilacak. Evet sislikleri oluyor bir miktar vermeleri normal ama ilk 1 haftadan sonra verdi bizimki kiloyu o yuzden sikinti su an. İnsallah toparlar evladim bir kac gun icinde de, mamaya gerek olmazHadi ya ben de dogumdan sonra bebeklerin biraz kilo verdigini duydum bi cok kisiden yani etrafimda herkes oyle soyluyo şişi iner biraz zayiflar diyolar bence sutun yetiyosa hic mama vermesen daha iyi olur sanki :)
Simdilik bir kac gun anne sutu vericez sadece, durum takip edilecek, kiloyu toparlayamazsak mama takviyesi yapilacak. Evet sislikleri oluyor bir miktar vermeleri normal ama ilk 1 haftadan sonra verdi bizimki kiloyu o yuzden sikinti su an. İnsallah toparlar evladim bir kac gun icinde de, mamaya gerek olmaz
kırmızının dediği gibi ilk hafta ödemi gidio çocuğun ama sonra kilo alımının başlaması gerekio bizim 3375 doğdu 6. gün 3150 e düştü 11. gün 3390 olmuştu 6. gün gittiğimizde doktor bundan sonra kilo almalı demişti bugün 15. gün 3510 olmuşHadi ya ben de dogumdan sonra bebeklerin biraz kilo verdigini duydum bi cok kisiden yani etrafimda herkes oyle soyluyo şişi iner biraz zayiflar diyolar bence sutun yetiyosa hic mama vermesen daha iyi olur sanki :)
ivett olabilir :) sıklığını takip et canm son aşamada dayanılmaz oluo sancılar dediğinin çok şiddetlisi gibiBenim bi kac saattir sanki sancim var Sanci mi degil mi anlayamiyorum ama baya canimi yakiyo yanlardan geliyo karnim sertlesiyo vajinada igne batmasi gibi oluyo ayni zamanda gaz sancisi gibi bisey bu dogum seysi mi ya acaba
Bağdaşı da deneyeyim bakalım, son güne kadar umudumu kaybetmeyeceğim elimizden geleni yapalımBenimki girmemişbanada yürüyüş yap otururken bağdaş kur otur dedi
Umarım sancıdır canım, ne yaptın?Benim bi kac saattir sanki sancim var Sanci mi degil mi anlayamiyorum ama baya canimi yakiyo yanlardan geliyo karnim sertlesiyo vajinada igne batmasi gibi oluyo ayni zamanda gaz sancisi gibi bisey bu dogum seysi mi ya acaba
kırmızının dediği gibi ilk hafta ödemi gidio çocuğun ama sonra kilo alımının başlaması gerekio bizim 3375 doğdu 6. gün 3150 e düştü 11. gün 3390 olmuştu 6. gün gittiğimizde doktor bundan sonra kilo almalı demişti bugün 15. gün 3510 olmuş
ivett olabilir :) sıklığını takip et canm son aşamada dayanılmaz oluo sancılar dediğinin çok şiddetlisi gibi
Bağdaşı da deneyeyim bakalım, son güne kadar umudumu kaybetmeyeceğim elimizden geleni yapalım
Umarım sancıdır canım, ne yaptın?
Hergun doguracagim korkusu ile evi mutfagi toplamadan uyumuyorum ama ne zaman boslasam kesin o zaman dogururum var yaAy cok merak ediyorum ne zaman dogcak:) hep 23 ekim gozukuyodu ultrason olculerine gore bakalim nolcak.
Hicbisey yapmadim valla mutfak wc banyo coplerini felan cikardim dogurursam kokmasin evimbekliyorum daha da artarsa yarin giderim ama azalmadan devam ediyo agrilar ama ayni gaz sancisi gibi bisey yaa :)
Hergun doguracagim korkusu ile evi mutfagi toplamadan uyumuyorum ama ne zaman boslasam kesin o zaman dogururum var ya
kızlar bebeği sünnet ettirdik 15 günlük henüz canımdan can gitti yavrum ameliyathanede okdr çok korkmuş ki gözlerini kocaman açıo sürekli irkilio ağlıo dudakları titrio inşallah bir an önce unutur travma yaşamasn çabuk iileşsin die yaptırdık onla birlikte bütün aile travma geçirdik resmen
bi de ameliyathanede üşütmüşler balımı eve geldiğimizden beri çocuk her emdiğini kustu kakasıda cıvık inşallah hemen toparlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?