- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #32.081
Aynen canm spiral ara kanama yapıyormuş gecikme yapiyormus öyle diyorlr . Ay bilmiyorum cuma bnm kırk cikiyo tabi hemen ilişki olacağını hc sanmıyorum , öyle bi vakti bulursam uyumak için harcarmBen konuştum spiral kayıyor kanama yapıyo prezervatif en iyisi dedim başta Mirin kırın etti dedim ne zaman adet olacağım da belli değil hergun beraber de olmuyoruz vücudumda plastik bı parca hiç hoş gelmiyor dedim en iyisi prezervatif iyi o zaman saglik ocağından al dedi
Cnm kırk çıkmadan karar vermelisin rahim yukarı çıkıyor takamiyorlar diye biliyorum sonra bende hala kararsızım gel git yaşıyorum prezervatif e guvenmelimiyim gerçi hiç bir korunma yöntemi garanti değilAynen canm spiral ara kanama yapıyormuş gecikme yapiyormus öyle diyorlr . Ay bilmiyorum cuma bnm kırk cikiyo tabi hemen ilişki olacağını hc sanmıyorum , öyle bi vakti bulursam uyumak için harcarm
ben kantaron yağı sürdüm. içinde zeytinyağı da var. bulamazsan hakiki zeytinyağı varsa sürebilirsinKızlar bebegimin boynu pişik oluyo sürekli siliyorum niveanın pişik kremini sürüyorum ama geçmiyor. Sizler ne kullanıyosunuz tavsiyeniz var mı
Benimki de uykusunda ıkınmaktan rahatça uyuyamiyo. Gece hiç uyuyamadiysa ben de hemen uyandırmıyorum emzirmek icin. Bugün sabah 4 buçuk saati bulduk. Normalde en fazla 3 saatte bir emziriyordum. Ama kendi de uyanmadı. Sabah 5'te zor uyudu zaten.Bende 3 saati asmamaya çalışıyorum ama dediğin gibi az emine bı saat sonra kendi uyanıyor iyi emerse 4 saati buluyor bnm kız saatlerce ikiniyo yavrum kakasını yapmak için
Tam hatirlamiyorum amaa 44tlydi. Probiyotikli oldugu icin pahali sanirimBen de aynı damlayi kullanyrm gunde 1 defa 5 damla.sizler bu damlayi kac tl ye aldnz?bana fiyatı biraz fazla geldi de.
Mavi soyle oluyor sarilik olmadik cok sukur ama sekeri dusup dusmedigini bilmiyorum islak bezle vucuduna suruyorum urperiyor gozunu aciyor ama geri kapatiyor gecince bende artik biraktim ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum en uzun uyuma saati 5 saat oluyo her zaman degil tabi emmesi uzun suruyo herhalde acikmiyor diye dusunuyorum cunku az emince 1 saatten uyaniyor bende boyle bi cikarim yaptim bugun 9 gunluk oldu bebisim:) gobegi bi dusmedi yaa bir an once ilk banyosunu yaptirmak istiyorum anneannesi gitmedenAltını açmayı denedin mi. Ne kadarlık bebeğin. Uzun süre aç kalınca kan şekeri düşüyor ve uyanmakta zorlanıyorlar. Benimkinin rengi soluyor hemen, Anlıyorum. Söylediğin süre çok çok fazla. Ben ilk hafta saat başı uyandırdım, hafif sarılığı vardı oyüzden uyandırmak çok zor oluyordu. Alt açmaca, topuğa çimdik-gıdıklama vs. Çok şükür sarılık ilerlemeden atlattık. sonraki haft 2saatte bir, şimdi kendisi uyanıyor istediği zaman.
Ben de biraz biraz tutturdum ama doymuyo sanirim cunku emdikten sonra biberonla da veriyorum sutu iciyor.kac dakika emmesi gerekiyor acaba asagi yukari biliyormusunuzKizlar basardim yaa 2 gundur emzirmeyine uc takiyorum ne bisey gogsumu tuttu bebegim. Cok gidip geldim sagip vereyim diye ne kadar aglasa da zorla tutturdum ve 2 gundur sorunsuz emiyo cok sukur Allah'ima
hadi gözün aydın çok sevindim adına:)Kizlar basardim yaa 2 gundur emzirmeyine uc takiyorum ne bisey gogsumu tuttu bebegim. Cok gidip geldim sagip vereyim diye ne kadar aglasa da zorla tutturdum ve 2 gundur sorunsuz emiyo cok sukur Allah'ima
9 günlük için çok uzun bir zaman canım. Minicik midesi var çünkü. Uzun süre emiyor olması bişey değiştirmez.Mavi soyle oluyor sarilik olmadik cok sukur ama sekeri dusup dusmedigini bilmiyorum islak bezle vucuduna suruyorum urperiyor gozunu aciyor ama geri kapatiyor gecince bende artik biraktim ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum en uzun uyuma saati 5 saat oluyo her zaman degil tabi emmesi uzun suruyo herhalde acikmiyor diye dusunuyorum cunku az emince 1 saatten uyaniyor bende boyle bi cikarim yaptim bugun 9 gunluk oldu bebisim:) gobegi bi dusmedi yaa bir an once ilk banyosunu yaptirmak istiyorum anneannesi gitmeden
Evet ikinmakdan uykusunu alamıyor sanki günde kaç kez kaka yapıyo sayiyormusunuz bnm ki bir yada iki kezBenimki de uykusunda ıkınmaktan rahatça uyuyamiyo. Gece hiç uyuyamadiysa ben de hemen uyandırmıyorum emzirmek icin. Bugün sabah 4 buçuk saati bulduk. Normalde en fazla 3 saatte bir emziriyordum. Ama kendi de uyanmadı. Sabah 5'te zor uyudu zaten.
Biraz fazla değil mi ilk kez duydum iki ayBiz henüz korunma olayina girmedik. Dr 2 ay yasakladı iliskiyi sezeryan oldugu icin.
Çok sevindim cnm tensel temas önemliKizlar basardim yaa 2 gundur emzirmeyine uc takiyorum ne bisey gogsumu tuttu bebegim. Cok gidip geldim sagip vereyim diye ne kadar aglasa da zorla tutturdum ve 2 gundur sorunsuz emiyo cok sukur Allah'ima
Ahh bende buralardayım...prezervatif ne kadar güvenli. Arkadaş spiralle hamile kaldı kaymış o arada kaldı yine en temiz prezvtif diyorlarCnm kırk çıkmadan karar vermelisin rahim yukarı çıkıyor takamiyorlar diye biliyorum sonra bende hala kararsızım gel git yaşıyorum prezervatif e guvenmelimiyim gerçi hiç bir korunma yöntemi garanti değil
Çıkarma canım yarın kendi düşer düşmezse eger yikicanya o zaman islaninca sen alırsın elinle biz öyle yaptık sıkıntı yaşamadık her alt degistirmemde yikadim altını sizede öyle bir şey dedimi2saat önce sünnet oldu oğlum. Lokal olduğu için zorlanmadık, yanında bizde vardık. İğne sırasında ağladı biraz ama aylık aşı da daha fazla ağlamıştı.
Zor olan kısım eve gelince oldu. Fitili sokamıyorum totosuna. Geri çıkıyor. Bir de bize Dr sargı bezini yarın çıkartıcaksınız dedi ama internette hemen çıkarın yoksa yapışır yazıyor. Sennet ettirenler yardııııııımmmm.zafrina89
Boşver anacm biz prezervatif yöntemini kullanalm. Bn spiral taktrmak istemiyorm . Yumurtlama dönemlerinde dahada dikkatli oluruz olur biter.Cnm kırk çıkmadan karar vermelisin rahim yukarı çıkıyor takamiyorlar diye biliyorum sonra bende hala kararsızım gel git yaşıyorum prezervatif e guvenmelimiyim gerçi hiç bir korunma yöntemi garanti değil
Yok demedi. Yada dedi ben algılayamadım, pipisinin kesildiğini gördüm iptal oldum zaten. Halaa algılarım kapalı resmen. İlk çişinde çok ağlar dedi şuan onun gerginliği var bir de. Fırtına öncesi sessizlik misali uyuyor şuan.Çıkarma canım yarın kendi düşer düşmezse eger yikicanya o zaman islaninca sen alırsın elinle biz öyle yaptık sıkıntı yaşamadık her alt degistirmemde yikadim altını sizede öyle bir şey dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?