Ya internettende arastirdim o maddenin oldugu ilaclari kesinlikle emziren anneler kullanmasin diyo o yuzden kurt bi kere dustu icime kullanamam ki
Bende bi kere sirtini lifliyodum kolum asagi inmis biraz o sira burnuna cekmisti suyu cok korktum esim soylemese farkedemeyecektim

ama cok sukur bisey olmadi artik esim tutuyo oyle yikiyoruz bastan her zaman korkuyorum kulagina su gidecek diye
Ya cok gittim geldim eger kilosu dusuk gelse idi kesin mamaya baslayacaktim o sira bu topigede yazmistim cok iyi geldi buradaki destekte yalniz degilmisim dedim
Evet benim kendi ailem boyle yapiyor ama bilincsizce kotulugumu isteyerek degil tavsiye verecekler ya bilincaltina ne mesaj gidiyo farkinda degiller psikilojiyi etkiliyo gercekten insan acaba yetmiyo mu diyo. Senin kayinvalide ve esin cok gaddar geldiler bana yaa cok uzuldum senin adina sen kendini doktoru olacaksin kendine surekli olumlu pozitif seyler soyleyeceksin bunlarla bas mi edilir Allah yardimcin olsun canim yaa dua ediyorum senin icinde insallah emziriyorum mujdesini verirsin burada bizlere :)