- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #34.461
Benim bebeğim genelde gu duz bikac defa 20 dk civarı uyuyo uyankken sirt üstü yere koyuyorum.dönmeye çalışıyor biraz yüzüstü koyuyorum sıkılınca eline cingiragi veriyorm biraz oyalaniyo.bazen besinginde donenceyle oynuyor.bazen ecim iconde kucağımda gezdiriyorm.bazen mama sandalyesinde ben yemek yaparken.sürekli yer değiştiriyove sürekli konuşuyorum.yaptgm isleri anlatyrm şarkı söylüyorum.degisik seslerle güldürüyorum.bazen bikac dk balkona cikaryrm.dışarıyı izletiyorum camdan.bazen müzik dinliyoruz beraber.böyle böyle geciyo günümüz:))Kızlar bebekleriniz gunduzleri kac dakika uyuyor gece uykusuna kacta yatıyor uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Benimki 4.aydan sonra çok değişti canım her seyden sıkılır oldu seninki kac aylık tamBenim bebeğim genelde gu duz bikac defa 20 dk civarı uyuyo uyankken sirt üstü yere koyuyorum.dönmeye çalışıyor biraz yüzüstü koyuyorum sıkılınca eline cingiragi veriyorm biraz oyalaniyo.bazen besinginde donenceyle oynuyor.bazen ecim iconde kucağımda gezdiriyorm.bazen mama sandalyesinde ben yemek yaparken.sürekli yer değiştiriyove sürekli konuşuyorum.yaptgm isleri anlatyrm şarkı söylüyorum.degisik seslerle güldürüyorum.bazen bikac dk balkona cikaryrm.dışarıyı izletiyorum camdan.bazen müzik dinliyoruz beraber.böyle böyle geciyo günümüz:))
Tam 6 aylıkBenimki 4.aydan sonra çok değişti canım her seyden sıkılır oldu seninki kac aylık tam
Atak dönemindedirKızlaaar oğlum 5,5 aylık son 15 gündür aşırı huzursuz sürekli ağlama modu 1 dk bırakamıyorum kimsem de yok çok bunaldım ya
atak olabilir diş olabilir :) buda geçecek die kabullenirsen daha kolay geo niye bçyle off bunaldm dedikçe insan daha çok bunalıo bnmkide bu ara kucaktan inmşo hep evde gezip yeni şeyleri kurcalamak ağzına sokmak istio bide sinirlenince çatlıcak gibi ağlıoKızlaaar oğlum 5,5 aylık son 15 gündür aşırı huzursuz sürekli ağlama modu 1 dk bırakamıyorum kimsem de yok çok bunaldım ya
Atak dönemindedir
Sabırlı olmaya çalış
Çünkü yapacak başka hiçbirşey yok :)
atak olabilir diş olabilir :) buda geçecek die kabullenirsen daha kolay geo niye bçyle off bunaldm dedikçe insan daha çok bunalıo bnmkide bu ara kucaktan inmşo hep evde gezip yeni şeyleri kurcalamak ağzına sokmak istio bide sinirlenince çatlıcak gibi ağlıo
Emziriyorsan normal canm.gecen hafta dr sordum benKızlar aranizda hala regl olmayan var mı ben 10 ekimde dogum yaptım hala regl olmadım
bnde 6 ekimde doğurdum hala olmadm doktorum 1 seneye kdr olmayabilir demiştiKızlar aranizda hala regl olmayan var mı ben 10 ekimde dogum yaptım hala regl olmadım
Evet emziriyorum ama arada bir aklıma takılıyor bir konuEmziriyorsan normal canm.gecen hafta dr sordum ben
Şimdi içim rahatladıbnde 6 ekimde doğurdum hala olmadm doktorum 1 seneye kdr olmayabilir demişti
Ben de 29 eylul de dogum yaptim hala regl olmadim yalniz degilsin :)Evet emziriyorum ama arada bir aklıma takılıyor bir konu
inşallah altında başka nedenler yoktur çok zor olurBende 5 ekim de doğum yaptım kaç aydır oluyordum şimdi şubatın 15 den beri olmuyorum artık ne çıkar altından bilmiyorum korkudan gidip test de yaptırmiyorum
30 ekim benim dogumumda ben lohusalik bitimi oldum sonra bir daha olmadim boyle daha iyi yaa kafa rahat agri yok sizi yok resmen 1 senedir regli olmuyoruz hamilelikle beraber lohusalik olmasa unuttum regli olmayi diycemKızlar aranizda hala regl olmayan var mı ben 10 ekimde dogum yaptım hala regl olmadım
gerçekten çok uygun 125 ten aşağı görmemiştim 24 lüsünü 100 tl ise ii ama stok var bizde almayız dahaKızlar bende 5 ekim doğum yaptım ve halen regl olmadım. Bizim ki olacağım günü bekliyor ikinci için. İnşallah bir sene olmam :))
Bu arada uni baby yenidoğan ıslak mendil kullananlar varsa civilim. Com da kampanya var. 24 lusu 100 tl. Çok uygun kaçırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?