- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.761
Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki
Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki
Bütün Dr.lar uzak durun diyor. Bence yeme canım. Olmadı içinden seç çıkar sosisleri. Ben normalde çok severdim, üretim aşamasını gördüm bıraktım. Mesele pişmesi değil içinde yer alanlar bence. Tabi karar seninKizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki
bende başladım bugün itibariyle hamile pantalonlarınaHahahhaha basladinmi hamile pantolonlarina:) ben giyiyorum vala sikistiriyo eski hamileligimden pantolonlarim vardi kaldirmistim gormeyeyimmdiye cikarttim yine oh mis gibi giyiyom
HAMİLELERİN KESİNLİKLE YEMEMESİ GEREKEN YİYECEKLER NELER?Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki
migros varsa yakınlarında onunki iyi oluyoaaa bak ananas denemedim mevsimi geldi mi ki
Ben ılk hamılelıgımde 2 tane bırı 3 dıgerı 2 bucuk cm ıkı mıyomla hamıle kaldım ve mıyomlarım rahım ıcındeydı bebekte tam yanlarına yerleşmıştı ve hamılelıkte hormonların etkısıyle mıyomlar buyudu , 9 ay boyunca 6.haftada baslamak uzere sureklı deıl ama en az 5 6 kere aktıf kanamalar yasadım (bu kanamalar mıyomdan kaynaklıydı) her gıttıgımde bebegın rahatı yerınde ıcerde oynuyoken gorduk ama 9 ay boyunca kendımı cok yormadan sureklı olmasada mumkun oldugunca dınlenerek gecırdım hamılelıgımı evet mıyomların erken dogum gıbı bı etkısı varmıs ama ben 39 . Haftada dogum yaptım ,erken gelmedı:) sımdı 2 bucuk yasında oglumMerhabalar,
Benim tuhaf akıntım oluyor,sabahları büyük tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdına vajinamdan, yeşil sarı , sümüksü balgam gibi birşey geliyor
Dr u aradım düşük riski olabilir dedi , hemen muayeneye gittim, çocuk içerde kalbi atıyor, gelişimi de iyi.. hafif kanama alanı var dedi, istirahat et, progestan fitil başla dedi ..
Akıntı konusunda bişey anlamadım, idrar kültürü aldılar, 2 güne çıkacak sonuç. Miyomum var benim keseye çok yakın. Ondan oluyor dedikrem verdi
Böyle bişey yaşayan var mı aramızda?
Çok stresliyim, ilk muayeneden beri, miyom var, erken Doğum olabilir, şimdi de düşük olabikir diyor dr. Hiç moral veren bişey demiyor, deliricem
Bana söyledi canım 30 Ekim dedi ve bundan sonra ona göre değerlendireceğiz dedi. Dediğin gibi ilerde değişir belki.benimde öyle sata göre 5 gün küçük , doktorda demişti ama yetişir cnm :) inşşşşş
Doktorum bana tahmini doğum tarihini söylemedi sadece
Ya ona bakarsan sattan belli oluyor zaten sata göre demiyorum keseye göre konuşuyorum ben daha doğrusu bebekkkBana söyledi canım 30 Ekim dedi ve bundan sonra ona göre değerlendireceğiz dedi. Dediğin gibi ilerde değişir belki.
Aynen öyle Allah ım sağlıklı sıhhatli br ömür nasip etsin onlara verisinin hc önemi yok gerçekten verdiklerine sükur. Nasip etti ya ona şükürUnutmam o bebegimi unutur muyum cennette sefaatxim o benim:) ama rabbim insallah bunu hayirlisiyla kucagima almami nasip eder de diner acilarim... simdi anliyorum ki oda felan hic onemli degilmis saglik olduktan sonra...
Hepimizi aynı günlerde çağırmış ama sn onda 10 haftalk oluyorsun vardr doktorunun bildiği canm sende br kaç gün daha bekle olmadı 11.hafta git ama farkı yok bence ya kontrol işte bebeğini gör gel :)28 şubatta 6+3 demişti 1 ay sonra gel dedi ama herkesi 12.haftada çağırmış benim 12 hafta olmuyorkiiii
okeanoss00 B Biravucmutluluk @kirmizigitar obsesif89
12.Haftada gitsem belki cinsiyet görünür :) o yüzden bekleyeyim diyorummmHepimizi aynı günlerde çağırmış ama sn onda 10 haftalk oluyorsun vardr doktorunun bildiği canm sende br kaç gün daha bekle olmadı 11.hafta git ama farkı yok bence ya kontrol işte bebeğini gör gel :)
Oda güzelmişSenin yine iyi ben bi ara istemsiz olarak çoğul ekle konuşuyordum
Kan tahlili yaptrdinmi sen canm ? Eğer yaptrmadiysan sağlık ocağında yaptrip 12.haftayi bekleyebilirsin. Hani belki doktorun kan tahlili için cagirdi12.Haftada gitsem belki cinsiyet görünür :) o yüzden bekleyeyim diyorummm
Hepsini yaptırdım ne var ne yok :)Kan tahlili yaptrdinmi sen canm ? Eğer yaptrmadiysan sağlık ocağında yaptrip 12.haftayi bekleyebilirsin. Hani belki doktorun kan tahlili için cagirdi
migros varsa yakınlarında onunki iyi oluyodene hem vitaminide bol ama ortasını yeme sakın bazıları vitmin onda diyo ama alerjiyi yapanda ortasıymış.
O zamn keyfine kalms canm istediğin zamn git bn br ay sabredip geri 2 hafta daha sabredemem şahsen :) şimdiden çok özledim bebeğimi. Daha 15 gun varHepsini yaptırdım ne var ne yok :)
Bende kabak çekirdeğiiii :)Kabızlık sorunu yaşayanlara armut öneriyorum. Sulu olanlardan develi armudu diye satilan armut. Bagirsaklari tamamen temizliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?