• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

haha söyleyeyimde iyice çatla patla Görüklede oturuyorum canım tam öğrenci yerleşkesi :olamaz::olamaz::olamaz:

tamam canım maaşı bekliyorum bu akşam yatarsa yarın gün içinde gideceğim hemen yazarım zaten çok sabırsızlanıyorum yahu artık :KK200:

Anaaaaaaam deme kız :))) Çok özledim Görükle'yi yaaaaaa. 4 senem geçti orda ne güzel günlerdi yahu. Gelmeyi planlıyorum bi ara hala diplomamı almadım çünkü :))) Sana bi kahve içmeye uğrarım artıkın :kahve:

Aynen öyle yaparsın canm :) git bakalm br :) ne bilim benm ablamda devlet hastanesi nne gidiyor sigortaları yok . Sigortasız özel hastane resmen soygun yapıyor 38.haftasinda 1 aydır doğumda ne yaparm diye düşünüyor çünkü sancı odasına bile refekatci almiyorlar doguracan servise cikacan o zamn sancı odaları 10 tane kadınla dolu zaten her biri bagirisiyo bn kurtaj olduğumda gördüm tekrar o hastaneye gitmeye bile korkuyorum suan..

Eşimin akbalari devlet hastanesi beleş ameliyat yaparken özelde niye sezeryan yaptırıyon nasl olsa belliyms diye eşimin kafasını kurcaliyorlar . E sağolsun o bizim kafamız nerde rahatsa ordayz 700 lira h önemli değil dedi geneki rahatladm . Sinir oluyorum çevrenin tepkilerine sen devlete git bak o doktor ameliyat parası almak için sana sezeryan diyor diyolar deliriyorm anlamıyorlar sanırım .. :KK34:

Yok anam yok uğraşma anlatmak için. Onlar ancak kafa bulandırmak için konuşmayı bilirler:KK11:

Anaaaaaaam deme kız :))) Çok özledim Görükle'yi yaaaaaa. 4 senem geçti orda ne güzel günlerdi yahu. Gelmeyi planlıyorum bi ara hala diplomamı almadım çünkü :))) Sana bi kahve içmeye uğrarım artıkın :kahve:

Ayyyyy vallahımı gel gel beklerim börekler açamam ama hazır yufka ile yaparım sana :KK15:

Kızlar bebek arabasını görümcem İngiltere'den getiriyor bugün satın aldı. Bir büyük parçayı baya uygun fiyata halletmiş olduk :)
61VEogMRsML._SL1000_.webp
71JUtefdsUL._SL1500_.webp
71LO9pQ3S1L._SL1500_.webp
714wSOxs8wL._SL1500_.webp

Back
X