• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydın :KK70:
FB_IMG_1493816124727.webp

GUnaydin kizceler

Biri bana aciklasin bu bulanti neyin nesi sabah sabah?
günaydın canım. geceden içtiğin bi ilaç varsa ya da vitamin oda yapıyo arada. bana kan hapı bulantı yapıyor. benim de iki üç gündür belim ve dizlerim ağrıyor. resmen topallamaya başladım yürüyüşüm değişti. kemiklerim mi zayıfladı acaba :(

İlk duyduğumda çok kötü oldum ona bi şey olacak korkusu sardı beni oturup saatlerce ağlayabilirdim , hiç beklemiyor insan biliyor musun şok oldum resmen ,tabi sonra doktor anlattı başka bi doktora yönlendirdi aradı arkadaşını falan biraz daha durumu anladım, dün nette baya baktım erkek bebeklerde görülebiliyormuş düzeledebilir ki inş hemen düzelir

Panik yaptım evet ama anne olan arkadaşlarımla konuştum biraz iyi geldi ,buradaki arkadaşlar iyi geldi ,Allah kimseye evladının acısını göstermesin, sağlıkla kucağımıza alırız inş
amin canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. :dua::KK200:

Bende gidiyorum bugn. Cok heyecanliym yaa .. ama kalp atışlarıni duymaya gittiğinde ki heyecan br baskaydi ultrason için sedyeye uzandigimda bütün vücudum titriyordu .. ayaklarim o kadr çok titriyordu ki eşime tut ayagimdan dedm bildiğin zangir zangirdi :) ay zamn nasılda geçiyor :)
canım yaa içimde seninki kız çıkacak gibi bir his var neden bilmiyorum ama. hayırlısı olsun inşallah. belki psikolojiktir :)))

Bende gidiyorum bugn. Cok heyecanliym yaa .. ama kalp atışlarıni duymaya gittiğinde ki heyecan br baskaydi ultrason için sedyeye uzandigimda bütün vücudum titriyordu .. ayaklarim o kadr çok titriyordu ki eşime tut ayagimdan dedm bildiğin zangir zangirdi :) ay zamn nasılda geçiyor :)
O an başka bir heyecan ve stresdi

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bence bir pipili annesi daha geliyor gibi :)))
İnşallah canım,doktorda erkeğe benzetmişti bakalım bugün ne diyecek
Gunaydin canim, hayirla git hayirla dön seni bekliyoruz :)
Sağol canım randevum akşam 5 de

Gözün aydın canım :KK66: ogluslari hor gormeyelm lütfen yani. Tamam sevimsiz olabilirler kızlar gbi cici cici olmayabilirler ama onlarda ayrı br havaya sahipler :KK71::-)

Saol canım yaa işte kızlar a böyle süslü püslü kıyafet falan çok onun işvesi nazı dillenmesi falan ne ileyim hep bekarlığımdan beri kız hayal ettim ama nasip böyleymiş :olamaz:

Bizde kadınlara saygılı terbiyeli bir evlat yatiştiririz değil mi ama :63::KK15:

Back
X