• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

yanında biri olsa en azından destek alırsın bi yere oturursunuz hemen neden dusuk bu kdr tansiyonun
Norml de tansiyonu düşk biriyim hep sorunlu yani gebelikte de daha kötü oluyor işte sağlam insanın bile dusuyor ki bnm ki sorunlu zaten. İşte eşim evdeyse cikabiliyorm yoksa yok canm brsey istese markete bile gidemiyorum korkudan 2 kere fenalk geçirdim. Olduğum yere oturuyorum saatlerce geçmiyor . Aslında çok düşuyo bence bunun bir çözümü olmalı demi doktora söyledim yok diyor dikkat edecekmissim.

Allah korusun çarpıntım başlayınca öylece gidicem diye korkuyorum.

biravucmutluluk ta sormuştu ona da yazdım canım. seni yeni gördüm kusura bakma dur seni de etiketliyeyim :)

Geçmiş olsun canım. Doktorun adını not aldım. Allah korusun ihtiyacımız olmaz inşallah ama yine de bulunsun bir kenarda. Bahsettiğin kitabın yazarı o verdiğin isim onu anlayamadım...

Ay kizlar deli bu diceksiniz bana da az once tlc diye bi kanalda sisman hayatlar diye program izliyorum iste baya kilolu 200un ustundeki insanlarin hayatkarini mide ameliyatlarinj ve sonraki kilo verme surecini anlatiyor. Ay kadinin biri vardi guya yemedigini idda ediyor ama habire hamburger dondurma tatli vs yiyip duruyordu guya rejimde ama koca teosi yemek yiyordu neyse en sonunda olmasi gereken ortalama millet 1 yilda 100 150 kilo verirken bu 16 kilo anca verdi kabul de etmiyor rejime devam ettigini soyluyor en sonunda dr. eve yolladi kadini ama bakinca icim acidi hep mazeretlerin arkasina siginiyor yerinden kalkamiyordu falan falan ondan etkilendim malum bende evdeyim ya simdi dr dinlen dedi kendimi iyi hissediyorum cok sukur ama dikkkat de ediyorum dedim evi bok goturuyor mutfaktan basladim orayi temizledim sonra banyoya gectim orayi da dinlenen dinlene temizledim biraz olsun rahatladim gerci simdi biraz karnim agriyor ama gecer ins. Bi ise yaramamamk devamli tum gun yatmak basta iyi gibi gekiyor ama bi zaman sonra insan bunaliyor psikolojisi bozukuyor bi ise yaramıyorum diye dusunuyor psikolojisi bozuluyor insanın biseyler yapinca mutlu oldum yaa :)) ne sacma demi :KK53:

Kız delirmişsin sen izleme öyle şeyleri :)))))

Norml de tansiyonu düşk biriyim hep sorunlu yani gebelikte de daha kötü oluyor işte sağlam insanın bile dusuyor ki bnm ki sorunlu zaten. İşte eşim evdeyse cikabiliyorm yoksa yok canm brsey istese markete bile gidemiyorum korkudan 2 kere fenalk geçirdim. Olduğum yere oturuyorum saatlerce geçmiyor . Aslında çok düşuyo bence bunun bir çözümü olmalı demi doktora söyledim yok diyor dikkat edecekmissim.

Allah korusun çarpıntım başlayınca öylece gidicem diye korkuyorum.
tansiyon dusmesi cok kotu ya ama nasıl cozumu yok ki bunun anlamadım yani arada bir olsa neysede sen tek basına dısarı bile cıkamıyorsun

Aaa şansa bak, gerci iyi bir doktor dedin vardir mutlaka heryerde hastasi :)

Yine gecemi gideceksin romantik doktoruna :KK70:

Kan hapini iciyorum ben doktorum erken yazdi ama iyi oldu demirim düşükmüş biraz.

Sana da iyi gelir enerji verir, yoruluyorsun.
Benim doktorum kan hapni 12.haftada başlattı

hepimizin gobegi bu kdr olsa son haftada bakınız ne kdr tatlis catlamada olmaz :D

images

tansiyon dusmesi cok kotu ya ama nasıl cozumu yok ki bunun anlamadım yani arada bir olsa neysede sen tek basına dısarı bile cıkamıyorsun
Bu gittiğimde söyleyeceğim tekrar . Belkide doktor normal sanıyor arada hafif dusuyo sanıyor ama nerdeyse bildiğin bayılıyorum gbi oluyorum bazenleri.

Bunu sormak gerek bizim buralarda 40 çıkana kadr girmek yok diyorlar gunahmis .

Kız günah olmasıyla ne alakası var?
Eskiler genelde sağlıkla alakası olan şeyleri söylemezler, günah diyip yapılmamasını sağlardı bence onunla alakalı.
Nikahlı kocam yani, kocayla ilişkiye girmenin nesi günah olur?
Enfeksiyon açısındandır o :)))

Kız günah olmasıyla ne alakası var?
Eskiler genelde sağlıkla alakası olan şeyleri söylemezler, günah diyip yapılmamasını sağlardı bence onunla alakalı.
Nikahlı kocam yani, kocayla ilişkiye girmenin nesi günah olur?
Enfeksiyon açısındandır o :)))
Bnde öyle mantık yürütüyorm. Kanaman olmadığı surece sıkıntı yoktur ya . Ameliyat olacak bnde zatn çabuk kesilir kanama ama her ihtimale karşı sormak gerek

Kızlar galiba bebişi hıçkırık tuttu uzanıyordum birden hissettim açtım göbeğime baktım ve bariz bi şekilde gördüm elimi koyuncada hissettim hıçkırıktı. Bu mümkün mü ya çok şaşkınım:KK57:

ne ara cıktı kız bu kadar:KK57: ben hep miniciktir sanıyorum he seninkini:KK45:
Borumu bu kuzum bebek bebek :KK53: goren hamile olduğumu anlıyor artk :KK48: şaka maka 15 haftadan sonra durum böyle oldu hrr gün dahada büyüyor. . Sanırım 9.ayda kocaman bir karınla yürüyemez olurum. :)

Kızlar galiba bebişi hıçkırık tuttu uzanıyordum birden hissettim açtım göbeğime baktım ve bariz bi şekilde gördüm elimi koyuncada hissettim hıçkırıktı. Bu mümkün mü ya çok şaşkınım:KK57:
O hareket etmiştir sn öyle sanıyorsundur. O sıvının içinde hıçkırık o şekilde belli olmaz bence ya

Back
X