- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #17.221
Kahverengi cizginiz çıktımı sizinde kızlar ?Göbeğimin altında vardı. Bikaç gündür göğüs altıma kadar çıkmış ,koyulasiyo git gide
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseyden az az abartmadan yemek icmek lazimm yaa :)Geçenlerde içtim ama iciceğim zamanda şişe olanları ve katkısız olanları iciyorum.Kola ,fanta icmedim canim istese icerim de:)) normaldede pek icmem zaten senede 1_ 2 kez anca
Canlar ben geldim:)
Cok fazla siparis vardi 11 gibi basina gextim bu saat oldu anca kalkiyorum heryanim catlamis agrimajtan ama yapacak bisi yok para lazim:)
Siradab cevapliyprum simdi:)
Kuzu ikili temiz cikinca doktorum uclu dortluye gerek duymadi detayli yapicaz bi tek iste cuma gunu kontrolum var sanirim gitrigimde detayli icin randevuya yonlendirecek ama muhtemelen bu ay sonu gidicem ben... sen naptin? Ne aradin cezayirlerde gebe gebe:)
Kiz cilveye gerek yok:) adam kuduruyo zaten temas etmek icin:)
Kuzu o 40 i cikana kadar muhabbettinin gunahini sagligini bilmrm de serbest olsa da 40 gunluk olana kadar bebekler damizlik inek gibi anneye yapistigi icin kocayla oynasmaya pek firsat kaldigini sanmiyrpum bi de genelde evde birileri olur kaynana anne felan:) lohusa kadin yalniz birakilmaz ayagina:) zor o is yani:₺
Benim de kuculdu kuzu karnim:) gazi sondu resmen:)
Ben biberon emzik sterilizasyon makinasi muslin aldim bi tek daha:)
Ben su an bu kadar varim:)
İnanmiyosaniz resim de eklerim bicil bicil:)
Canim hickiriklari duyuluyomus bebegin ama 27 den once duyulmasi mumkun degilmis arastirdim ben onu:) 4-5 dk surermis ve surekli olurmus seninki ne kaaa surdu hatirliyomusun?
Bi de gobegimizin atmasini bazen bebek hareketi sanabiliyoruz onunla karistiriyo olabilir misin acaba?
Aynen kuzum. Egilip kalkarken aciyo, dun bagdas kurmaya kalktim kasiklarimin orda tisorttum katlandi kalin kaldi rahatsiz etti tisortu cekeledim cekeledim bi baktim la tisort degilmis ya:)
Dun dedim ya:) hepimizde oluyo o iste:) ve bu his artarak devam edecekmis!
Evlendigimden beri bebe oudrasi surerek epilator aletiyle aliyorum cok ta rahat oluyo. Simdilik almaya devam edebiliyorum ilerde nabarim bilemmem
Heheheheh yedin mi cocuuuuu aksam cayin yanina tatli niyetine ayol:)
Masallah:) benim doktor da penis diye gosterdi ama ben de detayli da degisirse diye dusunuyorum hala:)
Detaylidan once net dusunmemek lzimmis:)
Kuzum zarari yok o ilacin merak etme icsen de bisey olmaz dusuk tehdidi olsa bu saatten sonra anlarsin zaten hic takma kafana
Bencede yaaa kesinlikle .İlk hamileligimde hiç bişi yasak deildi ,vitamin bile vermedi dr. O zamanlar yoktu sanırım böle vitamindi ,balık yağıydı, sadece standart bi kan hapi vardı herkes onu kullanırdı.Herseyden az az abartmadan yemek icmek lazimm yaa :)
Kizlar istanbulda ayrintili icin onereceginiz perinatolog var mi arastiriyorum bayadir da krar veremedim ya
TeşekkürlerTamam canım bana özelden bilgilerini mesaj atarsan eve gidince senide eklerim
Ya kizlar biseynsorcam cevaplarsaniz sevinirim az once tv izlerken sagima yattım neyse sirt ustu yatinca kasigimda tam tuylerin bitim yerinde sag tarafta yumurta buyuklugunda sertlik ve cikinti gordum elimle hafif bastirdim sonra iceri kaçtı bebek midir sizce o biraz daha yukarda olmasi gerekmez mi ??
Kızlarr yardımm şu başağrısına çözüm bulabilen var mı ??? Bende bide migren var sabahtan beri öah
Canım benim doktorumu öneririm. Peritonoloji ve riskli genelik uzmanı 2'li testimide kendisi yapmıştı gayet sakin işini güzel yapan biri bence istanbulda acıbademde görev yapmış şimdi anadolu da central hastanesinde 350 tl ücreti Mustafa Kır diye aratırsan google da özgeçmişi de çıkıyor bilgin olsun
Kızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorumlimonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen
![]()
Kuzum, benim tahmin ettigim kdariyl heryerdeler:)
Soyle ki, hep solumda hissediyordum ayaklarini, tuylerin hemen ustunde... bugun sagda ve neredeyse gobek deligimin oralarda cok fazla hissediyorum tekmelerini. Yuksel ihtimalle kafasi asagi donuk ayaklarini saga dayadi tepikliyo anasini:)
Dun kalp atisini tuylerimin orada hiseediyodum bugun gobek deligiyle tuylerimin arasinda buldum. Bence cok ozgurler bu ara heryerdeler.
Canim benim ilk zamanlar tansiyon dusuklugunden surekli bayilmalarim oluyodu doktora gittim bi gun acile doktor her hamilede tansiyon sorunu yasariz bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur cunku bebege de anneye de zarari yoktur demisti. Yuksek oldugunda sanirim diyet vs gibi yontemler uyguluyorlar...
Bunu doktorunla paylas bence. İlerleyen donemde tehlikeli bir hale gelmesin
Bnm kız maşallah epeyde hareketli ya :) hiç durmuyor şimdiden işimiz var bunlaEmin olmamakla birlikte erkek dedi... Masallah zaten seninki kizsa, seninkinden tamamen farkli benimki simdilik ve hic de cikacak gibi durmuyor :)
OlabilirKarnina gore seninki birkac santim daha bile uzun olabilir![]()
Aklimda bulunsun canim yarin arastirayim :)Kızlarr yardımm şu başağrısına çözüm bulabilen var mı ??? Bende bide migren var sabahtan beri öah
Canım benim doktorumu öneririm. Peritonoloji ve riskli genelik uzmanı 2'li testimide kendisi yapmıştı gayet sakin işini güzel yapan biri bence istanbulda acıbademde görev yapmış şimdi anadolu da central hastanesinde 350 tl ücreti Mustafa Kır diye aratırsan google da özgeçmişi de çıkıyor bilgin olsun
canim onu ihmal etme yuksek tansiyon iyi degil derler takip edilmesi lazim dr.na muhakkak git onemsemezse baska dr.a gitKızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorumlimonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen
![]()
Ya bende ilk kez gordum oyle cikinti net olarak korktum ya noluyo diye baya asagida geldi gozume tedirgin oldum :)Kuzum, benim tahmin ettigim kdariyl heryerdeler:)
Soyle ki, hep solumda hissediyordum ayaklarini, tuylerin hemen ustunde... bugun sagda ve neredeyse gobek deligimin oralarda cok fazla hissediyorum tekmelerini. Yuksel ihtimalle kafasi asagi donuk ayaklarini saga dayadi tepikliyo anasini:)
Dun kalp atisini tuylerimin orada hiseediyodum bugun gobek deligiyle tuylerimin arasinda buldum. Bence cok ozgurler bu ara heryerdeler.
Canim benim ilk zamanlar tansiyon dusuklugunden surekli bayilmalarim oluyodu doktora gittim bi gun acile doktor her hamilede tansiyon sorunu yasariz bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur cunku bebege de anneye de zarari yoktur demisti. Yuksek oldugunda sanirim diyet vs gibi yontemler uyguluyorlar...
Bunu doktorunla paylas bence. İlerleyen donemde tehlikeli bir hale gelmesin
Bna devlet hastanesnde kız dediler. :) Bnde ayrıntılıyi bekliyorum bakalm ondn sonra inanirim diyordum hep gerçektende öyle olacak :)Tamam yazicam canim. Ben hep bu sayfadayim yazilarinizi okuyorum. Senin son cinsiyet durumu ne kuzum?
Canim korkma sadece ilerleyen donemde aniden 18-20 lere firlayabilme ihtimali oluyomus o zaman tehlikeliymis onu onlemek icin simdiden fark etmen iyi olmus onlem alinir bariPazartesi gidiyorum hemen paylaşıcam çünkü benim hiç çıkmazdı tansiyonumağlıcam artık o derece deli bi ağrı saol canım umarım farklı bşy yoktur
![]()
15.haftadaCanlar ben geldim:)
Cok fazla siparis vardi 11 gibi basina gextim bu saat oldu anca kalkiyorum heryanim catlamis agrimajtan ama yapacak bisi yok para lazim:)
Kuzu ikili temiz cikinca doktorum uclu dortluye gerek duymadi detayli yapicaz bi tek iste cuma gunu kontrolum var sanirim gitrigimde detayli icin randevuya yonlendirecek ama muhtemelen bu ay sonu gidicem ben... sen naptin? Ne aradin cezayirlerde gebe gebe:)
Kuzu o 40 i cikana kadar muhabbettinin gunahini sagligini bilmrm de serbest olsa da 40 gunluk olana kadar bebekler damizlik inek gibi anneye yapistigi icin kocayla oynasmaya pek firsat kaldigini sanmiyrpum bi de genelde evde birileri olur kaynana anne felan:) lohusa kadin yalniz birakilmaz ayagina:) zor o is yani:₺
Canim hickiriklari duyuluyomus bebegin ama 27 den once duyulmasi mumkun degilmis arastirdim ben onu:) 4-5 dk surermis ve surekli olurmus seninki ne kaaa surdu hatirliyomusun?
Bi de gobegimizin atmasini bazen bebek hareketi sanabiliyoruz onunla karistiriyo olabilir misin acaba?
Aynen kuzum. Egilip kalkarken aciyo, dun bagdas kurmaya kalktim kasiklarimin orda tisorttum katlandi kalin kaldi rahatsiz etti tisortu cekeledim cekeledim bi baktim la tisort degilmis ya:)
Evlendigimden beri bebe oudrasi surerek epilator aletiyle aliyorum cok ta rahat oluyo. Simdilik almaya devam edebiliyorum ilerde nabarim bilemmem
Masallah:) benim doktor da penis diye gosterdi ama ben de detayli da degisirse diye dusunuyorum hala:)
Kuzum zarari yok o ilacin merak etme icsen de bisey olmaz dusuk tehdidi olsa bu saatten sonra anlarsin zaten hic takma kafana
15.haftadaCanlar ben geldim:)
Benim xe 14. Haftada biyleydi erkek dediler. Acaba kiza donermi ki?15.haftadaokeanoss00 un oglunun ki kadar bnm kizdada çıkıntı gördük aynı böyleydi nasl kayboldu o ya
anlattılar kuzum burda cima suresiymis o eğer ilişkiye girerse geri leke kan ne gelirse altn vermen gerekmiş adetli ilişkiye girilmedogi için. Maksimum sure 40 gün muş :) koysana göbeğini ya
![]()
2 haftanın içinde durum bu valla :) maşallah bebeğimebu arada B Biravucmutluluk annem o gobegi hangi ara yaptin? Bi gece de sisirmissin sanki:) masallah
Demi ama yaa bir hevesleniyorum sorma :)Kizzzzz yeni gordum yaaaa Masallah cok guzel cikmissss bee :)