- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.741
Bu avm lerde var ya tam adını bilmiyorum.meyvelerin üstüne çikolata koyuyorlar yanından geçerken misss gibi kokuyor of offfÇikolatayı anladımda ŞELALE ne kızzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu avm lerde var ya tam adını bilmiyorum.meyvelerin üstüne çikolata koyuyorlar yanından geçerken misss gibi kokuyor of offfÇikolatayı anladımda ŞELALE ne kızzzz![]()
Âmin inşaAllahİnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız
Rabbim korusun bebeklerimizi
Ben normaldede tatlı çikolata seven biri değilim , bakalım hamilelikte canım ne çekicek , ama dondurmaya bayılırım , limonlusu vanilyalısı en beğendiğim bunlarr haa bide karamelli :)Bu avm lerde var ya tam adını bilmiyorum.meyvelerin üstüne çikolata koyuyorlar yanından geçerken misss gibi kokuyor of offf![]()
benimde canım portakal ve peynir çekti :) sizinkiler erkektir belki.Ye tatlıyı çıkar hakkıyı:))Ben normaldede tatlı çikolata seven biri değilim , bakalım hamilelikte canım ne çekicek , ama dondurmaya bayılırım , limonlusu vanilyalısı en beğendiğim bunlarr haa bide karamelli :)
İşin garip tarafı limonda seviyorum tuzlayıp tuzlayıp yiyorumbenimde canım portakal ve peynir çekti :) sizinkiler erkektir belki.Ye tatlıyı çıkar hakkıyı:))
Ben sevmiyorum maden suyu , o yüzden bir fikrim yok cnmkızlar buarada maden suyu serbestmidir?
Hayır cnm maleseffff en az benim bildiğim 12 veya 13 haftada9. Haftada cinsiyet belli olmaz değil mi![]()
gazı alır belki diye düşündüm ,içsemmi diye.Ben sevmiyorum maden suyu , o yüzden bir fikrim yok cnm
@kirmizigitar kız sen gibi buda , bende sevmiyorum yaaaİşin garip tarafı limonda seviyorum tuzlayıp tuzlayıp yiyorum![]()
şelale kadarsa bence hakkı:))Şimdi benim çocuk ne olacak hakkı mı ayşe mi![]()
Bence hakkıŞimdi benim çocuk ne olacak hakkı mı ayşe mi![]()
gazı alır belki diye düşündüm ,içsemmi diye.