• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

canım arkadaşın için bu kadar üzülüp kendi bebeğine zarar verme. bende 8 ay içinde 2 bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. doktorum sevinmelisin o bebek doğsaydı ya hasta olacaktı ya engelli demişti. rahim hasta bebeğin tutunmasına izin vermez dedi. bende hep allaha sığındım. canı veren rabbim dedim demekki nasip değilmiş dedim. rabbim arkadaşına inşallah yeniden anneliği tatdırır. ama bu kadar ağlayıp kendi bebeğine zarar veriyorsun
Evet guzelim haklısın bize de ayni seyi soyledi dr Rabbimin takdiri o da iyi olur en kisa zamanda saglikli bi gebelik yaşar insallah

Tatlım bende de alerji var ve internetten cok arastirdim bu hapsirma konusunu. Doktora da sordum ayrica. Hapsirmanin bebege belli bir zarari yokmus. 8-9 aylikken ayakta hapsirirsan alttan karnini tut ya da oturup hapsirmaya calis yeter. Allahim koruyo onlari cok kafana takip uzme kendini hu hapsirma konusunda tatlım.
Sağol canım,evet oyleymis bende öğrendim;)

Kizlar ya bebisiniz nerde ? Ya gobek deligimin 4 parmak altinda sanki....cok aşağı değil mi?

Kizlar dün sol kasigim agriyordu bugun bebegin oldugu sag tarag agriyor korkuyorum yaaa birsey olurmu?

Son düzenleme:
Back
X