• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canımcım benimkilerde de bi değişiklik var ama seninki gibi değil sanki. Benimkilerin de uçlarının tam ortaları açık pembe gibi bişey oldu. bi de uçların pütürcükleri kabarmış gibi sanki. Ben süt kanallarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü acıma kaçınma vs yok. Bi de benim göğüslerimdeki damarlar belirginleşti baya bi. Hatta bi kaç tane mor damar baya bi yüzeye çıkmış. Sende var mı öyle bişey? Halimize bak ya derdimiz meme ve göbek oldu resmen:KK45::confused:
Kuzu cok degisik bi sey bende anlamadim.

Ucunda tam minik beyaz noktalar var onlar sut delikleri olacak onu ayiraboliyorum da bu kahvereni kismindaki sisligi anlamadim asimetrik sekilde bir de...

Canımcım benimkilerde de bi değişiklik var ama seninki gibi değil sanki. Benimkilerin de uçlarının tam ortaları açık pembe gibi bişey oldu. bi de uçların pütürcükleri kabarmış gibi sanki. Ben süt kanallarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü acıma kaçınma vs yok. Bi de benim göğüslerimdeki damarlar belirginleşti baya bi. Hatta bi kaç tane mor damar baya bi yüzeye çıkmış. Sende var mı öyle bişey? Halimize bak ya derdimiz meme ve göbek oldu resmen:KK45::confused:
Benimde aynı senin gibi :) Ilk oğlumdan biliyorum emzirdim uzunca süre, Ve tam da söylediğin gibi o kabarcıklardan süt çıkıyor vücudumuz hazırlık yapmaya çoktan başladı bile :))

Aynen ben de tatlim. Evde kedi cocuklarim var hala. Sokakta gorduklerimi bile severim hayvanin her turlusune zaafim var cok seviyorum. Ben de toksoplazma gecirmemisim. Dedigin gibi neye takarsan sakinirsan basina geliyo. Ben hala bebisimi hissetmemem dışında hicbiseye takmiyorum valla. Allahim içimizi biliyo koruyo meleklerimizi :)
aynen valla boylr herseyi sallayan aman bosver diyen insanlara cok ozeniyorum:)

Kızlar yaa ne oldu bilin bakalım. Benim sevgili kocacim dün yüzümde leke farketti saolsun hiç kaçırmaz zaten böyle şeyleri :kızgın: önce inanamadım ışıktandir falan dedim ama aynaya baktığımda sol yanagimda elmacık kemigimin olduğu bölgede yuvarlak 1cm yarı çapında leke farkettim. :KK43: bide hergün evden çıkarken güneş kremi sürerim. Ne yapsam ne etsem çok belirgin değil ama çoğalır mi ki. Bepanten merhem yazmışlar bi yerde hamilelik döneminde de kullaniyorlarmis ondan mi alsamo_O

Canım benim üzme kendini ya bu da anne olmanın bedeli ne yazık ki. Bazı ciltlerde ne kadar uğraşırsan uğraş oluyor ama doğumdan sonra geçiyor diyorlar. Özellikle bi laf var lohusa terinle silersen yüzünü lekeleri alır diye. Ne kadar doğrudur bilmem ama bana her zaman söylüyorlar unutma leke olursa yap diye. Bephanteni ben de duymuştum bir dene istersen doktora sorup.

Kızlar yaa ne oldu bilin bakalım. Benim sevgili kocacim dün yüzümde leke farketti saolsun hiç kaçırmaz zaten böyle şeyleri :kızgın: önce inanamadım ışıktandir falan dedim ama aynaya baktığımda sol yanagimda elmacık kemigimin olduğu bölgede yuvarlak 1cm yarı çapında leke farkettim. :KK43: bide hergün evden çıkarken güneş kremi sürerim. Ne yapsam ne etsem çok belirgin değil ama çoğalır mi ki. Bepanten merhem yazmışlar bi yerde hamilelik döneminde de kullaniyorlarmis ondan mi alsamo_O
Benim de çıktı çarşamba doktora gidince soracam bakalım ne önerecek

Benimde aynı senin gibi :) Ilk oğlumdan biliyorum emzirdim uzunca süre, Ve tam da söylediğin gibi o kabarcıklardan süt çıkıyor vücudumuz hazırlık yapmaya çoktan başladı bile :))

Çok merak ediyorum şu emzirme olayını ya... Herkes dünyanın en güzel duygusu diye anlatıyo. İnşallah Allahım bize de nasip eder:dua::KK16:

:KK70::KK70:
FB_IMG_1459025402289.webp

Back
X