• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar birşey danışmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Benim minnoşum kız bahsetmiştim ismini Berin:KK200::nazar: dedik ama diğer kızlarımın 2 ismi var o yüzden bunda da 2 isim düşünüyoruz.
Berin Su diyor benim evdeki minnoşlarım :KK200:
Önerisi olan varmı desem:110:o_O
Berin Naz
Berin Beren

biraz önce sanki karnım yırtılıyor gibi oldu. baktım yırtılma yok hafif gıdıklanır kaşınır gibi oldu. kaşıdım bıraktım. 5dk geçmedi yine oldu. 3 kez oldu. kaşıyıp bıraktım. acaba bebekmi dedim.
Canım tatlı tatlı kaşıntılar bende de oluyor. Görümcem kaşınıyorsa cildin gerilmiştir yırtılma sinyali krem sür dedi. O yakın zamanda Doğum yaptı, benimde kaşınıyordu az kaşıdım ama çok kötü oldu dedi. Ben hemen yağ sürüp yumuşak masaj yapıyorum kaşınınca

Canım tatlı tatlı kaşıntılar bende de oluyor. Görümcem kaşınıyorsa cildin gerilmiştir yırtılma sinyali krem sür dedi. O yakın zamanda Doğum yaptı, benimde kaşınıyordu az kaşıdım ama çok kötü oldu dedi. Ben hemen yağ sürüp yumuşak masaj yapıyorum kaşınınca
sabah akşam krem sürüyorum canım.

Ne güzel ya:nazar:Ben sadece battaniye örebiliyorum oda çoook marifetli olandan değil. Benimde ablam yapacak ama giyim öğretmeni ama kendimde isterdim yapabilmeyi:110:
Ben de çok marifetli değilim canım eşim çok gaz verir bana yaparsın edersin diye kursa gitmiştim bi ara orda kullanmayı öğrenince alalım tam öğren dedi, giyim öğretmenleri çok iyi bilir şimdi yaptıklarınızın fotosunu atın :)sen de elinden geleni yapıyorsun işte canım mühim olan da o bence :KK200:

Günaydin annler :) yatamadim gece dogru düzgün bebegimi çok özledim.

Güzel haberler ile gelirim inşaAllah, sizede hayirli günler:KK36:
Ben de çok özledim 3 e randevum var ayy yaklaşık bir ay önce gördüm yavrumu ,hepimiz güzel haberlerle gelelim inş:anne::KK200:

Kızlar birşey danışmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Benim minnoşum kız bahsetmiştim ismini Berin:KK200::nazar: dedik ama diğer kızlarımın 2 ismi var o yüzden bunda da 2 isim düşünüyoruz.
Berin Su diyor benim evdeki minnoşlarım :KK200:
Önerisi olan varmı desem:110:o_O
Benim de kızsa canım ikinci isim olarak gül düşünüyorum ,Berin gül nasıl olur bilemedim ama Berin tek başına gayet güzel

15965948_1469427949757673_4305516349455002040_n.webp

1 2 saattir gecmedi valla

Aynen oyle cok garip bi sekilde aciyo resmen :KK43:

Boyle ince bi acı gibi

Canim benim de aynen senin gibi. Aksam baya bi vardi simdi gecmis. Gün icinde bakalim tekrar olacak mi?

Günaydin annler :) yatamadim gece dogru düzgün bebegimi çok özledim.

Güzel haberler ile gelirim inşaAllah, sizede hayirli günler:KK36:

Bebişim güzel haberlerle gel insallah. Hemen haber ver bize.

Ayrica bugun kontrole gidecek olan lovedido lovedido ve Zanamm174 Zanamm174 sizden de tez vakitte haber bekliyorruuuuzzzz :KK73:

Canim benim de aynen senin gibi. Aksam baya bi vardi simdi gecmis. Gün icinde bakalim tekrar olacak mi?

Bebişim güzel haberlerle gel insallah. Hemen haber ver bize.

Ayrica bugun kontrole gidecek olan lovedido lovedido ve Zanamm174 Zanamm174 sizden de tez vakitte haber bekliyorruuuuzzzz :KK73:
Benim randevu saat 3 te gidim gelim yazarım inş, belki cinsiyeti de öğreniriz, uyumazsa yine sıpam :KK70:

Back
X