• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kızlar kızlar şimdi ben ayrıntılı ultrosan için özelden aldım 200 TL + muyane ücretim 75 TL evet çok çok büyük bir ücret değil eminim daha fazla verecek olanlarda vardır o_O

Ama bana doktorum istersen devlettede yaptırabilirsin oda kabulümdür dedi. Şimdi düşünüyorum özeldekini iptal ettirip en kısa tarihte devletteki doktoruma gitsem ( ki tahlil sonuçlarım var alınacak gitmem gerekiyor ) ayrıntılı için ordanmı randevu alsam bilemedim :işsiz:

Farkı özelde daha uzun sürede bakıyorlarmış yani şöyle bebeği daha iyi inceliyorlar e devlette biraz daha kısa sürüyordur eminim ama bilemedim o_O
Canım ben özellerden 450₺civarı fiyat aldım. Özelde gittiğim doktorumun muayene ücreti de 175₺. Ve bayaaa inceliyor. Belki ayrıntılıyı gerek bile görmez çünkü her gitmemde 30dk. boyunca Ultrason cihazı karnımda.
Ben ayrıntılıyı devlette düşündüm ama devlet dediğim araştırma hastanesi. Perinatolog bakıyor. Randevu bulabilirsem tabi, o da kesin değil.
Özelde resim dvd falan veriyorlar ama ben kendi düğün cd 'me bile bakmadım.
Araştırma hastanesi varsa bence git, bugün Ben gittim muayene bayaa uzun sürdü herşeyine baktı. Doktoru da sevdim.

Kizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.

Canım ben özellerden 450₺civarı fiyat aldım. Özelde gittiğim doktorumun muayene ücreti de 175₺. Ve bayaaa inceliyor. Belki ayrıntılıyı gerek bile görmez çünkü her gitmemde 30dk. boyunca Ultrason cihazı karnımda.
Ben ayrıntılıyı devlette düşündüm ama devlet dediğim araştırma hastanesi. Perinatolog bakıyor. Randevu bulabilirsem tabi, o da kesin değil.
Özelde resim dvd falan veriyorlar ama ben kendi düğün cd 'me bile bakmadım.
Araştırma hastanesi varsa bence git, bugün Ben gittim muayene bayaa uzun sürdü herşeyine baktı. Doktoru da sevdim.
teşekkür ederim canımcım yardımın için :KK15:
uludağ üniversitesi araştırma var aradım en erken 7 haziran dedi o zaman detaylı haftamı geçirmiş oluyorum dr talep oluşturacak vs ondan sonra randevu falan süreç çok geç olacak. Bir hastane daha var ama onlara ulaşamadım deneyeyim şansımı yarın .

Kizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.

ay karar veremedim yaa zaten doğum ücretide normal 1750 tl sezeryan 2000 dedi o bile fazla geldi o_O Hastahaneye göre 2sene önce arkadaşım daha büyük bir özel hastanede yaptı + Allah göstermesinde 3 gün yoğun bakımda kaldı 1200 tl ödedi yahu gerçi hastane kapandı ama olsundu :oops:

Bende çıktım doktordan. Bu defa bende devlete gittim tahlillerim vardı yaptırmam gereken. Devlet olmasına rağmen bayaa uzun sürdü muayene. Ekrana bakıp hiç bişey demeyince çok korktum. Ölçüm yapıyormuş meğer. Herşeyi inceledi, hatta transvajinal ölçüm de yaptı. Çok şükür en büyük korkum olan o iyi. Plasenta bebeğin yüzüne dönük, belki kanamalar yüzündendir dedi. Detaylıda daha iyi anlaşılır dedi. İnşaAllah kötü bir durum değildir. Akıntıları sordum, amniyon sıvısı iyiymiş. Amniyon sıvısı kokulu olurmuş ve bir anda akarmış. Cinsiyeti teyit etmek hiç aklıma gelmedi. Pubik ağrısını soracaktım unutmuşum :110:

@Biravucmutluluk cinsiyetin değişmesine çok şaşırdım, sen hep şüpheliydin zaten, hissetmişsin demekki. Kız çocuk daha tatlı oluyor, hayırlı sağlıklı olur inşaAllah
Hayırlı br evlat olsun inslh :) suphelerimde hakliymisim :)

ben biraz daha beklicem cinsiyet icin ya ultrasona zirt pirt girmiyim diyom rahatsiz oluyor heralde hassaslasiyor sol tarafim:KK45:

Kiz varya gulsem aglasammi bilemedim sana :D benim sirami savdim seninki ne nazlandi yaa :D

150 iyiymis ya A Arya Stark sen ayrintiliyi nerede yaptirican etlik zubeyde hanimda varmi acaba

Uygun baya dimi? Benim kendi hastanemin yönlendirdigi yer 700 dedi:KK57:

ay karar veremedim yaa zaten doğum ücretide normal 1750 tl sezeryan 2000 dedi o bile fazla geldi o_O Hastahaneye göre 2sene önce arkadaşım daha büyük bir özel hastanede yaptı + Allah göstermesinde 3 gün yoğun bakımda kaldı 1200 tl ödedi yahu gerçi hastane kapandı ama olsundu :oops:

Ee yaptirmayacakmisin?

Kiz varya gulsem aglasammi bilemedim sana :KK70: benim sirami savdim seninki ne nazlandi yaa :KK70:

Uygun baya dimi? Benim kendi hastanemin yönlendirdigi yer 700 dedi:KK57:

Ee yaptirmayacakmisin?
benimki gostermiyo :KK70: ama ben buyuzden kız oldugunu dusunuyorum artık pipi olsa gorunur :KK70:

valla burda 200 civarı sanırım cogu yerde.. devlet hastanesinde yapıyolarmıs ama 5 dakika bisey ne anladım o isden biraz arastırıyım

Benim hastane 600 mus muhtemelen 150 si muayene 450 si detayli ultrason ucreti.

Benim doktor da oyle heryerde yapilmis testi felan kabul etmez kesin:)

Seker yuklemesi kacinci haftaydi?

Ayrintili ultrason canim,sen aldin mi randevu?

yaptırcam canım onda kararım kesin ama devletemi özelemi karar veremedim :-):-)

Önce devlete yoneldim ama sonra sirasi falan gözüm almadi birde hemen vermiyorlar.

benimki gostermiyo :KK70: ama ben buyuzden kız oldugunu dusunuyorum artık pipi olsa gorunur :KK70:

valla burda 200 civarı sanırım cogu yerde.. devlet hastanesinde yapıyolarmıs ama 5 dakika bisey ne anladım o isden biraz arastırıyım

Seninki sana süpriz yapip pipisini göstermesin :D

Burada neler okudu bu gözler :D

Devlet uzun uzun bakarmi bilemedim? Yogun olur yao_O

servet unsal diye bir yer var aradım 280 dediler ama cok met etmisler yarım saat suruyomus cd falan da veriyomus ilgililermis baya

Benim hastane 600 mus muhtemelen 150 si muayene 450 si detayli ultrason ucreti.

Benim doktor da oyle heryerde yapilmis testi felan kabul etmez kesin:)

Seker yuklemesi kacinci haftaydi?

Aha fiyata bak sanki dogum parasi, yazik günah ya az makul olsa keske.

Seker yuklemesine karsiyim ben, tabi herkesin kendi fikri.

Fiyat arastirsan olmuyormu?

Back
X