• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

İnşaAllah güzel sonuçlar aliriz, insan tedirginde oluyor :KK43:
yok ya ben korkmuyorum acıkcası kotu dusunmuyorum aslında varya burda okuduklarımız kotu etkiliyor oyuzden artık kotu seyleri gormezden geliyorum ben ikili uclu testi yaptırıcamı biliyordum bana cok kolay geliyordu ama burda okuduklarım gerdi iyice

yok ya ben korkmuyorum acıkcası kotu dusunmuyorum aslında varya burda okuduklarımız kotu etkiliyor oyuzden artık kotu seyleri gormezden geliyorum ben ikili uclu testi yaptırıcamı biliyordum bana cok kolay geliyordu ama burda okuduklarım gerdi iyice

Dimi hep bilincaltimiza yerlesiyor hep korku hep tedirginlik. Yoksa hic bende kotu dusunmezdim. Okumamak lazim iste.

Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin Amin...

Kızlar doktordan geldim. bebeğim büyümüş. bütün organlarına baktı oluşmuş. 130gr olmuş. bir sıkıntı yok şükürler olsun. Yanlız cinsiyet kız ve kesin dedi :KK70:
Hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah canım. Ayy kız müjdesini duydukça hevesleniyorum yaa. ne güzel olur onları giydirmek

Back
X