• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Cardialgia Cardialgia canım saç boyası bu marka
fashion colore kategori resmi_fw.webp
Fashion-Colore-Natura-Dogal-Sac-_25170_1.webp

Kuzu kaca aldin bunu?

Bu arada size sorum var. Bu ramazan oruc olayi ne olacak? Tutmayi dusunen, doktoruyla bu konuyu konusan var mi? Tutamayanlar daha sonra tutmak isteyenler kefaret vermeli mi?
boya 30tl canım. oruç ben tutmayı düşünmüyorum. haziran sıcak olacak. bebeğin suyu hergün değişiyor. vücudu susuz bırakmak doğru olmaz. birde dayanmam imkansız 2 saatte bir acıkıyorum.

Kuzu kaca aldin bunu?

Bu arada size sorum var. Bu ramazan oruc olayi ne olacak? Tutmayi dusunen, doktoruyla bu konuyu konusan var mi? Tutamayanlar daha sonra tutmak isteyenler kefaret vermeli mi?
Canim ben sordum evde olsaydın tutabilirsin derdim dedi ama calistigin için bide sicaklarda zor olur dedi. Tutma dedi. Tutmayinca tutmadigin gün kadar daha sonra tutmak zorundasın para işi olmuyo :)

Canim ben sordum evde olsaydın tutabilirsin derdim dedi ama calistigin için bide sicaklarda zor olur dedi. Tutma dedi. Tutmayinca tutmadigin gün kadar daha sonra tutmak zorundasın para işi olmuyo :)
Yok zaten borclandiriyoruz onu biliyorum da, kuzen sey demisti bana, kefaret vermen lazim her sekilde, sonra tutman lazim ayri ama, tutamadan vefaat edersen kefaret verdigin icin borclanmis sayilmiyomussun yani vermek lazimmis feln.

Yok zaten borclandiriyoruz onu biliyorum da, kuzen sey demisti bana, kefaret vermen lazim her sekilde, sonra tutman lazim ayri ama, tutamadan vefaat edersen kefaret verdigin icin borclanmis sayilmiyomussun yani vermek lazimmis feln.
Kuzen doğru demiş canım. Ben bugün tahlil vericem diye aç gittim saat 11.30 randevusuna kadar yemek de yemek diye sayıkladım resmen. Mümkün değil tutamam.
Annem Abime hamileyken dayanamamış birgün bayılacak gibi olacakken yemiş. 61günü tutmak zorunda kalmış.
Bebeğe eziyet olur bu sıcaklarda.

Kuzu kaca aldin bunu?

ben dogru bulmuyorum herkesin kendi tercihi ama sabahdan aksama ac susuz bebege eziyet hani yeni dogan bir bebege oruc tutturmak ne kadar sacmaysa anne karnındaki bebegede aynı sekilde ustelik ister istemez yeme istegi oluyor ben acıkmazdım ama sabahları karnım guruldamaya basladı :KK45:
tutamayan sonra tutamadıgı gunleri tutar ama hasta olup oruc hic tutamayanlar gunluk fidye ne kdrsa onu verir

Kuzu kaca aldin bunu?

Tutmak doğru değil bence tutanların suyunda azalma görülmüş hatta kk da yazmışlardı.

O sıcakta aç susuz günah bebege,markete yürüyorum gidene kadar susuyorum kasaya gelene kadar su şişesini bitirmiş oluyorum.

Sen bilirsin tabi.

Arkadaşlar merhaba benim yavrusum da erkek mis :) Artık kesin gözümle gördüm valla videosu da var hatta :) Çok şükür netleşti Rabbim de gönlüme göre verdi bı kızım var bi de oğlum olacak Allahın izniyle...
Ayy ne güzel Allah gönlüne göre verdi sağlıkla hayırla dogsun inşaAllah :)

Canim onu hiç duymadım benim bildiğim eğer saglikliyken tutmazsan her türlü borçlu gidersin. İnşallah kısa günlerde tutarız borclarimizi öderiz. Benim daha öncesinde de var bi sürü.

Tutmak doğru değil bence tutanların suyunda azalma görülmüş hatta kk da yazmışlardı.

O sıcakta aç susuz günah bebege,markete yürüyorum gidene kadar susuyorum kasaya gelene kadar su şişesini bitirmiş oluyorum.

Sen bilirsin tabi.
Haklısın canım bende geçen gün kahvaltı yapmadan evden çıktım mahvoldum

Kızlar ayrıntılı ultrason aldıgım hastaneyi arayıp doktoru araştırdım netten.

Yrd.Doç.Dr muş bir çok alanda görev almış radyotoloji, pediatri,Ultrasonografi gibi alanları da var. İyidir sanırım degil mi?

O hastanede doğum yapan tanıdıklar varmış çok memnunlarmış o hastaneden.

sezeryan doguma sebep olan seylerin arasinda cati darligi var diyorlar bunun muaynesi yapiliyor dimi nasil oluyor

Back
X