• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben mecbur kaldım arabasız yola çıktım otobüse bindim ki gideceğim yer rahat 1 saat trafikle 2 saat sürebiliyor inan bir kişi dahi kalkıp yer vermedi çok midem bulandı artık karnımı tutmaya başladım darda giydim bilerek belli olsun diye gözümğn içine baktılarda biri kalkmadı sonrasında maceramız metroda devam etti aynı şekilde yer veren olmadı :KK43: sonrası bel ağrıaı yorgunluk pişmanlık... alnımızamı yazıcaz yahu hamileyim diye bitmişş insanlık wallahi öz. İstanbuldaysan işin çook zor geçmil olsun canım
Tesekkur ederim canim:)Bursadayim canim ama burada da ayni kimse yer vermiyor ya da bana denk gelmiyor :D

Kızlar elleri ve ayakları şişen var mııı :KK43: günde 1,5 - 2 litreye yakın su içiyorum. ekstradan hiç bişeyin üzerine tuz serpmiyorum. günlük yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama şimdiden her tarafım şişti :KK43:

Benim tansiyonum gun icinde dusuyor, doktor tuz yeme demesine ragmen tuzlu salca, ayranla dengeliyorum, ona ragmen sislik yok... ama cips 1-2 tane yesem bilee ertesi gune ellerimi kapayamayacak kdr sisiyor

Utanıuorum bazen ya çok bilmişler aaa karnın hemen mi çıktıı demiyolar mı sinirlerim tepeme çıkıyo hemen dedikleride koca 4 ay yani :sinirli: Teşekkür ederim canım wallahi burada konuştukça rahatşıyorum hamilenin :KK48:derdinden hamile anlar :KK25:

Bana da 4 ay bitmis hala karin yok, emin misin diyorlar hamile oldugundan... ah ah ciksa bir dert cikmasa ayri

Onemli olan omega 3u almak, ben balik yiyorum ama baliktan baliga degisiyor omega degerleri, eksik kalcak korkusu yasiyorum
Yumurta ve baklagillerde de omega 3 var canim ben balik yiyemiyorum ama bunlarla telafi etmeye calisiyorum balik hapina da basladim yeterli olur umarim

kizlar uclu test sonucum cikmis..trisomy 18-21 noral tup efekti hepsi cutt of degerinin altinda valla rahatladim insan ister istemez kafaya takiyormua yine Allah tum bebeklerin saglikli dogmasini naaip etsi..
beta hcg hormonum 245 cikmis ablaminkide 300 civariydi kizi oldu benimde kiz sanirsam ya:)

Aradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam:olamaz:
Ayni cevabi bende aldim doktordan, elimde surekli ayranla geziyorum... o da hem uyku yapiyor, hem demir emilimini azaltiyormus

Ben mecbur kaldım arabasız yola çıktım otobüse bindim ki gideceğim yer rahat 1 saat trafikle 2 saat sürebiliyor inan bir kişi dahi kalkıp yer vermedi çok midem bulandı artık karnımı tutmaya başladım darda giydim bilerek belli olsun diye gözümğn içine baktılarda biri kalkmadı sonrasında maceramız metroda devam etti aynı şekilde yer veren olmadı :KK43: sonrası bel ağrıaı yorgunluk pişmanlık... alnımızamı yazıcaz yahu hamileyim diye bitmişş insanlık wallahi öz. İstanbuldaysan işin çook zor geçmil olsun canım
Heheheh bende bugun cok belim sirtim agriyo gobegimde dana kadar ama kimse yer vermiyo belimi tutuyom yok gobegimi tutuyom dikkat cekmek icin fark eden gozunu kapayip uyuma numarasi yapiyo vay kofteler

Otobuste buyuklerine yer vermeyen veletler yetistirmeyelim biz emi

evet öyle oluyor canım onların keyfi yerinde de işte insan kendini kötü hissediyor yemek yiyemeyince acaba beslenmiyor mu gibi düşünüyorsun aslında onlar iyiler sağlıklı olsunlar da Rabbim bizede güç kuvvet versin inşallah :KK68::KK68: hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah kötü düşünme hiç bizide haberdar et :KK15::KK15:
Çok şükür doktorum herşey gayet yolunda endişelenecek bir şey yok dedi 4 lü test sonucu da h af taya çıkar ararsın dedi erkek bebeğin olcak sözünü pipisinin de resmini çekip garantiledi :sus:

Bugünmu oldu bu tansiyonun düşmesi sık sıkmı oluo sürekli ?herseyin fazlasıda zarar canım ya tuzlu tuzlu oda iyi değil :KK43:

Canim normalde de dusuk tansiyonlu bi insanim ama 10-11 civari olurdu genelde. 8 lere inmeye son 1 haftadir falan basladi. Tuzlu iyi degil her zaman da ama baska turlu de kendime gelemiyorum :(

Uyku duzenin nasil canim o da etkiliyormus uykusuzluktan da olabilir

Tatlim valla uykumu hic bisey etkileyemez benim masallahim vsr o konuda :) kafami yastiga koymadan uyurum. Bi tek bu ara wc ye cok kalkiyorum onun haricinde bi sorunum yok uykuyla da :(

Bazen ben de doktorlara sinir oluyorum suram agriyo desem agrisin normal belim agriyo desem agrisin normal midem cok bulaniyo desem bulanacak tabi tansiyonum dusmus bayilmisim ayiliyorum doktor karsimda cevap gene normal :KK70: :KK70: neyse normal olsun da Allah baska dert vermesin :KK70::KK70:

Kiz aynen oyle. Herseye normal diyip durduklari zaman telefondan gecip agizlarina bi vurasim geliyo ya:KK45:

Ayni cevabi bende aldim doktordan, elimde surekli ayranla geziyorum... o da hem uyku yapiyor, hem demir emilimini azaltiyormus

Bak bunu simdi duydum. E o zaman aldigimiz demir hapinin da bi anlami kalmiyo. Nolcak boyle ya:kızgın:

Bu arada ben yanlis mi okudum nedir? B Biravucmutluluk kız mi oldu senin bebis????:oha: şok uzerine şok yasiyorum su anda:skandal::skandal::KK57::KK57:

size soyle birsey oluyormu:) sol kasıgım ust tarafında yani bebisin oldugu bolgede baskı hissediyorum icerden birsey sanki bbastırıyor gibi boyle gerginlik oluyor bacagımı oynatırken hassaslık oluyor hep degil ama bu bi kac gundur var yani

Back
X