• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ay kizlar bisey sorcam su anki konuyla cok alakasiz ama ben lazere gitmistim bacaklarimda falan cok bisey kalmamsiti heosi tuy gibiydi simdi anam hem cogaldi hem de nasil sertlestiler ben şok sizde durumlar ne ay boyle devam etmez ins dogumdan sonra eskiye doner yoksa yaotirdigimiz lazer bosa gitcek :) erkek bacagi gibi bacakla geziyorum alamadigimda :))
Lazar yaptirdigim yerlerde bi sorun yok ama benim gobusumdeki ayva gibi tuyler uzadi birde koyulasma var sanki bacagimda diz kapagin alt tarafi zaten tuysuz benim baldirda cikardi lazerden once simdi tek tuk cikiyor baldirda da insallah cogalmaz bir daha baslamak durumunda kalırım bende :))

Canim normalde de dusuk tansiyonlu bi insanim ama 10-11 civari olurdu genelde. 8 lere inmeye son 1 haftadir falan basladi. Tuzlu iyi degil her zaman da ama baska turlu de kendime gelemiyorum :KK43:

Tatlim valla uykumu hic bisey etkileyemez benim masallahim vsr o konuda :) kafami yastiga koymadan uyurum. Bi tek bu ara wc ye cok kalkiyorum onun haricinde bi sorunum yok uykuyla da :KK43:

Kiz aynen oyle. Herseye normal diyip durduklari zaman telefondan gecip agizlarina bi vurasim geliyo ya:KK45:

Bak bunu simdi duydum. E o zaman aldigimiz demir hapinin da bi anlami kalmiyo. Nolcak boyle ya:kızgın:

Bu arada ben yanlis mi okudum nedir? B Biravucmutluluk kız mi oldu senin bebis????:oha: şok uzerine şok yasiyorum su anda:skandal::skandal::KK57::KK57:
Evet kuzum ya kız dedi devlet hastanesindeki doktor. Bakalm ayın 15inden sonra kendi doktoruma gidicem ve ayrıntılı ya da gireceğim o zamn kesinleşir çünkü kime dedysem devlet hastanesine inanma bakmiyorlar bile dediler. Özellikle eşim senin doktorun demedn inanmam diyor :))

İyi geceler kızlar. Size br sorum var bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyorsunuz???

İkincisi bebek şuanda hangi pozisyonda duruyor kafası yukarda ayakları aşağıda mi ? ,yan şekilde mi ? Yada başı aşağıda ayağı yukarıdami?

Bn sağ kasigima yakın hissediyorum bugn akşama kadr sağ kasigim tekmeledi .. ve çok kötü agritiyor dokundugum zamn bile . Ama neden be kadar aşağıda ki anlamiyorim

İyi geceler kızlar. Size br sorum var bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyorsunuz???

İkincisi bebek şuanda hangi pozisyonda duruyor kafası yukarda ayakları aşağıda mi ? ,yan şekilde mi ? Yada başı aşağıda ayağı yukarıdami?

Bn sağ kasigima yakın hissediyorum bugn akşama kadr sağ kasigim tekmeledi .. ve çok kötü agritiyor dokundugum zamn bile . Ama neden be kadar aşağıda ki anlamiyorim
20 haftadan sonra yukarı cıkıyor

Canım teşekkür ederim ,bu isimler de çok güzel ama A harfiyle başlaması gerek :))bozmayalim şimdi hepimizin A ile baslio o yüzden bulamiorum birazda ama zaten zor beğenen biriyim ,hem anlami güzel olsun ,hem değişik olsun istiyorum :KK200:
Azra koyabilirsn çok güzel bir isim :) bn eylül koyucam yanında k.validenin adida olucak ama boşver onu biz eylül diyicez :)

Kuzu ben epey asagida ve heryerde hissediyorum bbazen ortada bazen sagda bazen solda yani bence artik tek bi yerde degil kesesi buyudu geziyor oralarda hep....

Nasil yatiyor bilmiyorum ama yan yatiyor sanirim.

Gobegimin 4-5 parmak altinda gibi hissediyorum ama bazen gobegimin 3 parmak kadar altinda minicik hareketler de hissediyorum muhtemelen kesenin ucu oraya kadar cikti ama bebek henuz oralarda cok gezmiyor olsa gerek....

Agri hissetmiyorum ben daha cok seyirme gibi ya da balik yuzuyormus gibi icimde, kasilma gibi bazen bazen tekme gibi ama tekmeler cok zayif henuz:)

Hergun duzenli hissediyo musun? Ben hala rotarli hissediyorum:) bi gun hissediyorum hic durmuyor 3 gun yok:) dun vardi mesela hareketleri bugun yine yok:) yada bugun agrim var diye duyamiyorum onu bilemedim

20 haftadan sonra yukarı cıkıyor
Hiç çıkacak gbi değil canm aşırı aşağıda çıksa bile çok çıkmaz ancak göbeğinin oralara gelir ablam bn bu haftada göbek deliğinin yanlarında hissediyordm diyor . Ama çok acıtıyor bugn agladm ağrıdan sanırm döndü faln çok agritti

Ben henuz o kadar ayrintili hissedemiyorum ama tam gobegimin altinda ve hafif sol tarafta hissediyorum :)

Kuzu ben epey asagida ve heryerde hissediyorum bbazen ortada bazen sagda bazen solda yani bence artik tek bi yerde degil kesesi buyudu geziyor oralarda hep....

Nasil yatiyor bilmiyorum ama yan yatiyor sanirim.

Gobegimin 4-5 parmak altinda gibi hissediyorum ama bazen gobegimin 3 parmak kadar altinda minicik hareketler de hissediyorum muhtemelen kesenin ucu oraya kadar cikti ama bebek henuz oralarda cok gezmiyor olsa gerek....

Agri hissetmiyorum ben daha cok seyirme gibi ya da balik yuzuyormus gibi icimde, kasilma gibi bazen bazen tekme gibi ama tekmeler cok zayif henuz:)

Hergun duzenli hissediyo musun? Ben hala rotarli hissediyorum:) bi gun hissediyorum hic durmuyor 3 gun yok:) dun vardi mesela hareketleri bugun yine yok:) yada bugun agrim var diye duyamiyorum onu bilemedim
Ağrıdan hissetmiyorsun bence. Bnde dün sadece gün içinde br kere ve gece yatarken hissettim ama bugn akşama kadr durmadı bir sorun mu var acaba diyorum artk . Çok zayıf br tekme ama artk düzenli hissediyorum 1 haftadır hc sekmedi günlük hissettim. Bnm dediğim sağ kasigim varya tam bacağın birleşim yeri orayı tekmeliyor vurdukça aciyor . Sanırım yan yatıyor kafası solda bacaklar sağa geliyor bn hep sağda hissediyorum çünkü solda hissettigim hep kasılma şeklinde böyle kayiyormus gbi... Göbek degiliginin 5 parmak aşağısından sonra her yerde hissediyorum idrarm çok çabuk geliyor ve tutamıyorum biraz tutsam bebek yukarı çıkıyor sanırım sigmiyorlar :))

Ben henuz o kadar ayrintili hissedemiyorum ama tam gobegimin altinda ve hafif sol tarafta hissediyorum :)
Ona şükür canm sn daha 15.haftanin icindesn bn 15i bitirdikten sonra hissettim. Şuanda zaten ultrason a Gore 18+4 oldum ama adetten hesaplarsan 17+6 . Bnm hissetmem normal yani zaten zayifim bn epey zayıflar daha çabuk hissederms tekmeleri

canım yeterlidir o korkma. coraspini dün doktor bana 24. haftadan sonra bebeğe zararı oluyor bırakacağız dedi. bende kötü şeyler yaşadım. 8 ayda 2 kaybım var. bence düşünme artık. yeterli geliyordur o iğne. dozacı düşük değil. bundan sonra hamileliğinin tadını çıkar. doktorumun dediği gibi en güzel haftalardayız balındayız :KK66:

yok be üst komşumun oğlunun adı çınar. yaramaz değil. düne kadar oğlum olacak sanıyordum. adını ege çınar koymuştuk. sende kimseyi dinleme adı çınar olsun çınar gibi ömrü uzun ve sağlıklık olsun canım.

canım kendine ne diye eziyet ediyorsun ki. ben doktora sordum 25.haftadan sonra dedi. ama buda sürekli solunda yatacaksın anlamına gelmiyor dedi. ben sağıma ve soluma yatıyorum. sadece yüzüstü yatmıyorum.

o şoku dün biz yaşadık. Ama ben çok sevindim. Doktor sordu tahminde bulun diye. bende kız hissediyorum dedim. baktı prenses geliyor dedi :KK70:
Sanada mi kız dediler :skandal: oğlanlara nazar ettiniz valla giden kız çıkıyor :KK53: pipiler içeri kaçtı:KK70:

Ona şükür canm sn daha 15.haftanin icindesn bn 15i bitirdikten sonra hissettim. Şuanda zaten ultrason a Gore 18+4 oldum ama adetten hesaplarsan 17+6 . Bnm hissetmem normal yani zaten zayifim bn epey zayıflar daha çabuk hissederms tekmeleri
Dogrudur ki sen bayagi ileridesin hafta olarak siz boyle onden biseyleri yasayinca bende ogreniyorum ne zaman ne oluyor diye iyi oluyor yani ;)))

Dogrudur ki sen bayagi ileridesin hafta olarak siz boyle onden biseyleri yasayinca bende ogreniyorum ne zaman ne oluyor diye iyi oluyor yani :KK66:))
Hahahaaa o yüzden bende eylül annelerine takılıyorm arada :) aslında bnm doğum eylülde olucak bn eylül annesiyimde sizinle basladm ve buradaki hoş sohbet br başka sizi birakamam :)))

Listeye gore 11 kiz 13 erkek :)) bu sene pipili senesi diyorduk ama sanki durumlar tersine donuyor :D

Back
X