• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hahahaaa o yüzden bende eylül annelerine takılıyorm arada :) aslında bnm doğum eylülde olucak bn eylül annesiyimde sizinle basladm ve buradaki hoş sohbet br başka sizi birakamam :)))
Ayni mantik benimde bende kasim olabilir ama dedigin gibi bu grup cok guzel :)))

Kızlar birde bn bugn kötü birşey yaptm :( sigara asermeme engel olamadm ve ictm artk o kadr çok takmistim ki rüyaları geç bugn resmen agladm canm istiyor ama ismek istemiyorum zarar vermemek için , eşim dedi ki bu şekilde hiç geçmez o hep takılır kalır ve çocuğu strese sokarsn dedi aldı geldi yarm ictm :silah:

Benimde ne oldugum belli değil 26 eylül 7 ekim arası bi gün belirlicez o gün alicak Dr :))
26 erken olmaz mı senin için. ? Bn 39 haftanın içinde brgun belirlerz diye düşündüm 23 ile 30 arası 39.haftada oluyorum o arada br gün secerm artk. Şeytan diyor 22 de ol sezeryan annesi gbi başak burcu olsun :)))) gerçi terazide güzel br burc

Ağrıdan hissetmiyorsun bence. Bnde dün sadece gün içinde br kere ve gece yatarken hissettim ama bugn akşama kadr durmadı bir sorun mu var acaba diyorum artk . Çok zayıf br tekme ama artk düzenli hissediyorum 1 haftadır hc sekmedi günlük hissettim. Bnm dediğim sağ kasigim varya tam bacağın birleşim yeri orayı tekmeliyor vurdukça aciyor . Sanırım yan yatıyor kafası solda bacaklar sağa geliyor bn hep sağda hissediyorum çünkü solda hissettigim hep kasılma şeklinde böyle kayiyormus gbi... Göbek degiliginin 5 parmak aşağısından sonra her yerde hissediyorum idrarm çok çabuk geliyor ve tutamıyorum biraz tutsam bebek yukarı çıkıyor sanırım sigmiyorlar :))
Ben eskisi kadar cok cise cikmiyorum artik epey rahatim o konuda. Aynen gobek deligimin 5 parmak kadar altinda heryerde. Sanirim benimkinin de kafasi sagda ayaklari solda.bazen hareket edince sanki elimi koysam elimle de disardan hissedermisim gibi geliyo ama yok disardan hissetmiyorum tamamen icerde olan bi hareket o:)

Ben eskisi kadar cok cise cikmiyorum artik epey rahatim o konuda. Aynen gobek deligimin 5 parmak kadar altinda heryerde. Sanirim benimkinin de kafasi sagda ayaklari solda.bazen hareket edince sanki elimi koysam elimle de disardan hissedermisim gibi geliyo ama yok disardan hissetmiyorum tamamen icerde olan bi hareket o:)
Sende hissedersin 4 5 güne çünkü güçlü br tekme olursa bn görüyorum pıt vuruyor deriyi oynatıyor :) ama elimi koyuyorum hareket etmiyor uyuz şey :KK11:

Ayni mantik benimde bende kasim olabilir ama dedigin gibi bu grup cok guzel :)))

Sizi uckagitcilar siziiiiii kaynak yapiyosunuz he:) 38 de dogurursam bende eylul annesiyim caktirmayin:)

Kızlar birde bn bugn kötü birşey yaptm :KK43: sigara asermeme engel olamadm ve ictm artk o kadr çok takmistim ki rüyaları geç bugn resmen agladm canm istiyor ama ismek istemiyorum zarar vermemek için , eşim dedi ki bu şekilde hiç geçmez o hep takılır kalır ve çocuğu strese sokarsn dedi aldı geldi yarm ictm :silah:

Biliyomusun bana sovup soylenmeyecek al bi tane acligin dinsin diyecek bir kanka bulursam bende yapacam onu:) bir taneden birseh olmaz herhalde diye dusunuyorum :) arkadasim 9 ay icti vala gunde bir pakete yakin. Devamli icmem ama gunlerdir ruyama giriyo cidden cok zorlaniyorum bazen:)

Kızlar birde bn bugn kötü birşey yaptm :KK43: sigara asermeme engel olamadm ve ictm artk o kadr çok takmistim ki rüyaları geç bugn resmen agladm canm istiyor ama ismek istemiyorum zarar vermemek için , eşim dedi ki bu şekilde hiç geçmez o hep takılır kalır ve çocuğu strese sokarsn dedi aldı geldi yarm ictm :silah:

Ben hayatimda hic icmedim, ona ragmen sigara nargile kokulari cok guzel geliyor... bir akrabam 9 ay gunde bir paket icti msalllah 2 bebek de cok saglikli... tabi bu ucuk bir ornek abartmamk lazim..

26 erken olmaz mı senin için. ? Bn 39 haftanın içinde brgun belirlerz diye düşündüm 23 ile 30 arası 39.haftada oluyorum o arada br gün secerm artk. Şeytan diyor 22 de ol sezeryan annesi gbi başak burcu olsun :)))) gerçi terazide güzel br burc

Aynen annesi gibi basak burcu cok istedim, seytan erken dogum diye durtuyor arada...

Izmirde oldugum icin simdiye kadar hep taze aldim, dondurulmuslarin tadi gercekten kotu, tiksinenler ondan da sevmio olabilir
Ne guzel ya deniz kenari olunca demek ki. Kesinlikle ondandir yapmak istemiyorum cunku yiyemiyorum :kusmuk:bu ikonda gercekten midemi bulandiriyo :KK70:

Evet canım bende teraziyim bi oğlum da terazi kızımda terazi olucak eşimin vay haline :KK70:Dr o tarihler arasında alicagini söyledi 12 ekime kadar vaktin var dedi ama 26 eylül 7 ekim arası tarih belirler alırız dedi spinal sezeryan olucam ilki geneldi :))

Hastanemin dogum fiyatlarini ogrendim:)

Sezeryan 3000
Normal 2500
Epidurel anestezi +500
Doktorun mesai saatleri disinda hastaneye gelmesi +1000
İlave yatis gerekirse gunluk 850 lira ilaveymis ve tabiki yapilan ekstra islemler

Yani velhasil dogum icin kenara minimum 5 bin koymak lazim bunu anladim:) hey gidi!

kizlar bu ayrintili ultrason 20. hafta itibariyle yapiliyor ya yani 20+0 itibariylemi oluyor yoksa 19+ 1 den itibarenmi

Hastanemin dogum fiyatlarini ogrendim:)

Sezeryan 3000
Normal 2500
Epidurel anestezi +500
Doktorun mesai saatleri disinda hastaneye gelmesi +1000
İlave yatis gerekirse gunluk 850 lira ilaveymis ve tabiki yapilan ekstra islemler

Yani velhasil dogum icin kenara minimum 5 bin koymak lazim bunu anladim:) hey gidi!
su sezeryan + epidural anestezi mantigini anlayamiyorum icinde olmasi gerekmiyormu

Back
X