- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.421
Benim ayol:)Mutlubalon mu :) burdan bir arkadaşa mı ait orası:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ayol:)Mutlubalon mu :) burdan bir arkadaşa mı ait orası:)
Bizde ilk gebeliğim tedavi ile olduğu için ilk 3 ay yasaktı sonraları da eşim çok korkuyordu hamilelikte boyunca 3 5 defa olmuştur ama bu hamileligim kendiliğinden oldu dr.prezervatif ile olabilirsiniz dedi buna serbest anlican eşimde korkmuyor eee şimdi yapmicanda ne zaman yapacan doğumda sonra bayagi bir ara verecez zaten iki çocuklar çok zor olacakKızlar 4.ayda hormonlar coşarmış zaten. -ki bizde de öyle oldu. Baktım adam da stresli sürekli. Dikkat ederek başladık biz. Kumanda kontrol bende. Önce istemedi ama ikimize de iyi geldi. İş yerinde verilen gebelik eğitimindede geçmiş konu, bebek için zararı yok tam tersi mutluluk hormonundan dolayı faydalı diye.
Ama haftada bir. İki günde birler eskide kaldı maalesef :)
Adamda ne stres kaldı ne bişey. Pamuk gibi oldu
Tavsiye ederim. 3.trimester da zaten kımıldayamayacağız
Ayyy evt ya hiç olurmus öyle şey adı üstünde kadınlar kulübüKarım kiminle ne yazışıyor diye meraklı koca sahte profil yapıp giriyormuş. Kadıncağız şikayetçiydi bu durumdan da en son ne oldu bilmiyorum.
Halaa giriyorsa rezil olduk![]()
Canım ben öyle bir tiryakiydimki yedek paketim her zaman olurdu eşim içmiyordu hep karşıydı gizli saklı içerdim ilk oğlum tedavi ile oldu hamile olduğumu öğrendigim an bıraktım sigarayi sonralari ağzıma bile sürmedim 3 yıl olacak oğlum herseyden ağır bastı herhalde ve o kadar rahatimki şimdi biri içse gelse çok rahatsız oluyorum ki sigaraya aşıktım kocaman rahat rahat sarılıyorum anan sigara kokusu alacak ama bişe dicek diyenB Biravucmutluluk kızlar kızlar heleki içen olarak canım bir avuç mutlulukum eşimden gizli bende arada içiyorum çünkü dayanamıyorum benimki hazırlıksız hamilelik ve stresli oldu biliyorsunuz az çok durumlarımı içmemeye gayret ediyordum ama arada kaçırıyorum elim ayağım salınıyor sinirlerim tepeme çıkıyor çünkü
benimde bir çok tandığım hamileleği boyunca içti maşallahları var bebeklerinin en büyük sıkıntı plesantayı eskitiyormuş ve 1 2 hafta erken doğum oluyormuş günde 2-3 tane çoğu dr sıkıntı yapmıyor ama benim doktorum net şekilde içme dedi hatta baba bile bıraksın dedi sanırım benimki sigaraya tamamen karşı
![]()
Valla mı muhabbeti gördüm de iyice okuyamamıştım internet adresini mesaj atar mısın:)Benim ayol:)
suflesutlac nerelerdesin ?iyimisin ? nasıl oldu tansiyonun ?
Amin canım inşallah .Evet ya kiyamam hem hissediolar, hemde plasentadan yoluyla salgiladigimiz mutluluk veya adrenalin hormonlarindan onlara geciomus biz mutluysak, iyiysek onlarda iyi
Aman canım iyi ol dikkat et kendine.Canim benim cok sagol iyi gibiyim. Yani kafam bi hos boyle ama alisacak sanirim bunye. 3-4 gun onceki kadar kotu hissetmiyorum.
Simdi dunden beri yazilanlari okudum da baya sey kacirmisim yahu coşmuşsunuz resmenbu arada bu hamile yastigi nerde satiliyo ya hemen almam lazim artik hic bi yanimda rahat uyuyamiyorum ben garip bi haldeyim
![]()
Hehehheh tuh kotu zamanlama olmus:)Çalışıyordu kuzu bugün üşütmüş de biraz bana yaklaşma sakın dedi :))
Bana yapmis kuzu doktorum ama benimki zaten biraz didikci bi doktor 65 kan degerine bakilmis ne var ne yoksaKızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyimDr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
Kurtajlari nasi olmustun?Bn de spinal istiyorum . Ki zaten mecburm genel anesteziye alerjim var uyanamiyomusum
Mutlubalon.com diye google a yazarsan cikar kuzu.Valla mı muhabbeti gördüm de iyice okuyamamıştım internet adresini mesaj atar mısın:)
Iyi aksamlar kizlarrr. Ben yine kocamdan ayrıldım yurtlara düstümmmmmhalim yokkk midem bulaniyo nolcak boyle poffffff
Hehehheh tuh kotu zamanlama olmus:)
Bana yapmis kuzu doktorum ama benimki zaten biraz didikci bi doktor 65 kan degerine bakilmis ne var ne yoksa
Kurtajlari nasi olmustun?
Mutlubalon.com diye google a yazarsan cikar kuzu.
Hih! Kocandan ayrilinca hemen sefkati bizim kollarimizda ariyosun:)
Kurtaj br kere oldum oda canlı canlı oldu valla :))Hehehheh tuh kotu zamanlama olmus:)
Bana yapmis kuzu doktorum ama benimki zaten biraz didikci bi doktor 65 kan degerine bakilmis ne var ne yoksa
Kurtajlari nasi olmustun?
Mutlubalon.com diye google a yazarsan cikar kuzu.
Hih! Kocandan ayrilinca hemen sefkati bizim kollarimizda ariyosun:)
Artik yanilicaklarini sanmıyorum ama ayrintiliyida atlatalim da ondan sonra kesin gözüyle bakalım biz bari :))Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kızın canım benimkide kız :)Slm kızlar. Kızım olacakmış inşallah, ama yüzde doksan dedi. Belki pipi gözden kaçmış olabilir ama başta kesin konuştu 3 defa baktı sonra yüzde doksan dedi. Kızdır değil mi? 4 aylık oldu artık.
Gözün aydın canım. Değişmez bence artık. Benim de kız olduğu bugün netleşti. 1 ay önceden söyledi ilk defa kız olacağını ama şimdiye kadar hep bi yüzde ihtimali bırakıyordu. Kan hapı ve balık yağı hapı da verdi. Göbek çatlak kremi verdi ama ben zaten kullanıyorum. Bir de yüz lekelerini önlemek için krem verdi. O aynı zamanda güneş koruyucu. 4'lü tarama testim yapıldı. 3 hafta sonra da detaylı ultrason çekilecek ama o zaman 18+5 oluyorum. Biraz erken değil mi? Ben 20. Haftadan sonra olur diye biliyorum. Yanlış mıyım?Slm kızlar. Kızım olacakmış inşallah, ama yüzde doksan dedi. Belki pipi gözden kaçmış olabilir ama başta kesin konuştu 3 defa baktı sonra yüzde doksan dedi. Kızdır değil mi? 4 aylık oldu artık.
Kurtaj br kere oldum oda canlı canlı oldu valla :))
Kuzu allah korusun o agir tramva yaKurtaj br kere oldum oda canlı canlı oldu valla :))
Aman canım iyi ol dikkat et kendine.
Hamile yastigi hepsiburada, gittigidiyor , n11 hepsinde var .
Sen de olsaydın daha çok cosardik![]()
Canlı canlımı nasıl yaKurtaj br kere oldum oda canlı canlı oldu valla :))