• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hele ben ruyamda biri boguyordu beni dün :KK70:

Ay bu hamilelik neler yaptiracak bize daha :)

Nefes alamadikca sinirli oluyorum :KK43:
Nefessiz kalmissin sende demekki ruyana yansımış o an :KK70:
Daha neler gorcez ve yasicaz bakalım Velete doğana kadar :)) Dogsunlarda intikamimizi alırız popolarini ısırırız yaa yeriz onları

4 satte bir yazacaktim, hem bebegimize hem bize faydali anasi :)

Taze kayisi cikti, kiraz, cilek at icine birer tane :) hem bagirsakta calistirir suyunun 1 litresini böyle ic.

Kiz bende abur cubura düstum bu ara cips yiyorum birsey olurmu?
Normalde meyveyi zorla yerim şimdi hergün marketlerde ,pazarlardayim meyve çok yıyorum ,canım istiyo :))suyumada atarım güzel aroma olur evet aklıma gelmemisti hiç Sağol :)) Benimde bazen canım istiyo yiyorum valla cips .Oglum yerken fln hele tutamıyorum kendimi .Bişey olmaz o kadarciktan herhalde ya hergün 1 _2 paket yesek neyse

Yok canim normal ultrason degil ki bu. Ses dalgasi yolu ile duyuyorsun bu cihazdan öyle olsa makina isinir hem elimde baktim hic öyle birsey yok.
Birde ben en fazla 4-5 saniye dinliyorum cekiyorum hemen.

Hastanelerin önunde medikalciler varya oradan bulursun yada tanidik eczane varsa rica et. Garantisi de olsun.
Saol tatlim cok tesekkur ederim:KK200:

Normalde meyveyi zorla yerim şimdi hergün marketlerde ,pazarlardayim meyve çok yıyorum ,canım istiyo :))suyumada atarım güzel aroma olur evet aklıma gelmemisti hiç Sağol :)) Benimde bazen canım istiyo yiyorum valla cips .Oglum yerken fln hele tutamıyorum kendimi .Bişey olmaz o kadarciktan herhalde ya hergün 1 _2 paket yesek neyse

Rica ederim canim benim, kendimizi kismak da iyi degil ki :)
Yiyelim gitsin :D

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi hersey onlar icin :KK200:
Amin...

Nefessiz kalmissin sende demekki ruyana yansımış o an :KK70:
Daha neler gorcez ve yasicaz bakalım Velete doğana kadar :)) Dogsunlarda intikamimizi alırız popolarini ısırırız yaa yeriz onları

Ayy yerim ben onun poposunu ya en cok elini ayagini öperim heralde :)

Erkek ya benim ki geline derim artik ' benim o neler yasadim dogurana kadar iyi bak' derim. Bana ne benim o:KK53:

Rica ederim canim benim, kendimizi kismak da iyi degil ki :)
Yiyelim gitsin :KK70:

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi hersey onlar icin :KK200:
Amin...
Aminn inşallah canım .
zaten benim kayinvalidem hergordugunden ye diyo :oha:çocuğun canı çeker sen istemessen bile dio :KK70:
tadını çıkaralım aynen yiyelim gitsin

Ayy yerim ben onun poposunu ya en cok elini ayagini öperim heralde :)

Erkek ya benim ki geline derim artik ' benim o neler yasadim dogurana kadar iyi bak' derim. Bana ne benim o:KK53:
Bak bak şimdiden kaynanalik yapmaya hazirlaniyo :KK70:
kız ben oğlumun bebekken heryeri ni opuodum ,sidik sidikli pipisini bile opuodum ,kokmus ayaklarını fln oyyyoyyy

Ben de ikisi arasinda kaldim ama elektrikli daha iyi diye bir cok yorum ve yazi okudum. Manuellerde kendin pompaladigin icin gogus ucuna zarar verme ihtimali olabiliyomus. Ayrica baya bi kas yaptiriyomus insana. Ayni zamanda calisan anneler icin elektrikli zamandan tasarruf diyorlar. Ben calisacagim icin de diger sebepler icin de elektrikli alcam canimcim.

Göğüs ucuna zarar veren var hatta çekip bırakmadığına şahit oldum bazı markaların. Çalışıyorsan tabi elektrikli daha iyi. Bir de elektriklinin en güzel yanı bebeğin emiş gücünü ve ritmini taklit ediyor. Ben kendim kullanmadım ama kullanamayıp gelen çok göğüs sağdım.50den fazla :) göğsünü açmayanlarada yapma memeyle gösterirdim. Eski Çalıştığım yerde satıyorduk. Ben çalışmıyorum o yüzden manuel mi elektrikli mi diye kaldım.

Her eczanede bulabiliriz demi bu anne göğsü başlığını . Bnde dusunuyordm da ablam kafami karıştırdı bn verdikten sonra emmeyi azalttı dedi geneki 6aydan sonra verdim faln dedi sütü göğsünde kalmış öylece sütü bitmiş . Vermesemde alayim yinede :) emzik konusunda da vermem herlde ya bna çok sempatik gelmiyor emzikli çocuk

Canım avent marka sıfır numara bir biberon alman yeterli. kirmizigitar kirmizigitar almış. Onun üstünde var zaten. Bebek mağazalarında da bulabilirsin. Son 3yıldır yeni markalar da benzer üretim çıkartmış mıdır onu bilmiyorum. Başlık büyük numara olursa süt rahat geldiği için bebek memeyi bırakır, belki ablan ucu büyük delikli başlıkla verdi. Yada yıpranma oldu ve ucu genişledi. Yada bebeğin bırakacağı vardı. Hem hijyen için hemde deformelere karşı biberon başlığı kullanım sıklığına göre 2ayda bir değiştirilmeli.

Öyle mi diyorsun . Haklisin valla bn çocuğu büyük onun 1bucuk yaşında ilk zamn kullanınca tertemiz duruyordur diye düşündüm ne bilim hiç bu açıdan bakmadm. Çok fazlada değil aslında fiyati bizde alalm elektrikli olanlardan

Elektrikli pompalar için ayrı olarak aparat satılıyor. Kullandığı marka ne acaba?
Motor hariç diğer kısımlar hijyen için önemli. Kiralamalar da bu şekilde yapılıyor zaten. Hijyenik kısım komple yenisiyle değişiyor. Fiyatı 50₺ idi ben işten çıkmadan. Fazla masraf yapmamış olursun

Aminn inşallah canım .
zaten benim kayinvalidem hergordugunden ye diyo :oha:çocuğun canı çeker sen istemessen bile dio :KK70:
tadını çıkaralım aynen yiyelim gitsin

Benim de kaynanam telefonda diyet falan yapma ye bak bebegin boylu poslu güclu olsun diyor eski topraklarin hepsi boyle :D
İlk kez diyet miyet dusunmeden rahatca yemek yemenin tadina variyorum :)

Bak bak şimdiden kaynanalik yapmaya hazirlaniyo :KK70:
kız ben oğlumun bebekken heryeri ni opuodum ,sidik sidikli pipisini bile opuodum ,kokmus ayaklarını fln oyyyoyyy
Kizzzzz bebeklerin ayagi kokarmi ki:oha::KK57:

Eklentiler

• IMG_20170507_205936915.webp
    IMG_20170507_205936915.webp
    8 KB · Görüntüleme: 49
Yok öyle koku deil kız :KK70:terlio yaa öle minnos bi koku

:D anam korkuttun gözümü :KK53:
Minnos kokarcali bebekler :KK48:

Kız ben 3lt içiyorum saat başı tuvaletteyim. Dışarı çıkamıyorum tuvalet derdinden. Böbreklerin yorulmaz mı. Ben daha da susuyorum ama bundan korkuyorum

Ne bileyim ictikce icesim geliyor özellikle hamile kaldigimdan beri.
Bagirsaklarimida inanlilmaz düzene soktu :KK51:

Yaz geliyor bence bol sudan zarar gelmez:KK54:

Back
X