Göğüs ucuna zarar veren var hatta çekip bırakmadığına şahit oldum bazı markaların. Çalışıyorsan tabi elektrikli daha iyi. Bir de elektriklinin en güzel yanı bebeğin emiş gücünü ve ritmini taklit ediyor. Ben kendim kullanmadım ama kullanamayıp gelen çok göğüs sağdım.50den fazla :) göğsünü açmayanlarada yapma memeyle gösterirdim. Eski Çalıştığım yerde satıyorduk. Ben çalışmıyorum o yüzden manuel mi elektrikli mi diye kaldım.
Canım avent marka sıfır numara bir biberon alman yeterli.
@kirmizigitar almış. Onun üstünde var zaten. Bebek mağazalarında da bulabilirsin. Son 3yıldır yeni markalar da benzer üretim çıkartmış mıdır onu bilmiyorum. Başlık büyük numara olursa süt rahat geldiği için bebek memeyi bırakır, belki ablan ucu büyük delikli başlıkla verdi. Yada yıpranma oldu ve ucu genişledi. Yada bebeğin bırakacağı vardı. Hem hijyen için hemde deformelere karşı biberon başlığı kullanım sıklığına göre 2ayda bir değiştirilmeli.
Elektrikli pompalar için ayrı olarak aparat satılıyor. Kullandığı marka ne acaba?
Motor hariç diğer kısımlar hijyen için önemli. Kiralamalar da bu şekilde yapılıyor zaten. Hijyenik kısım komple yenisiyle değişiyor. Fiyatı 50₺ idi ben işten çıkmadan. Fazla masraf yapmamış olursun