• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bayan giyimde çalışmakta daha zor bn ondada çalıştım, büyük br mağazanın .. kadınlar zor varlıklar, uğraşmak gerçekten çok zor. O mudurunu çağır olayı hele nefret ediyordum tahammül edemedim en son br sinirle çıktım işten.

Birini hiç unutmuyorum bn kimim sen biliyormusn diyor kadın.! Bilmiyorum benm için herhangi birisin dedm . Manyak kadın bağırmaya başladi buranın muduru nerde diye :KK53: özür dile dediler dilemedm mudurle yardımcısı bin bir minnetle ozur dileyip yolladılar. :rapci:

Ne güzel cevaplar vermissin, ne kadar terbiyesizmiş. Kimmiş ki padisah karisimi?
Kim olursa olsun sana ne ki, ne zevzekler var :(

Bayan giyimde çalışmakta daha zor bn ondada çalıştım, büyük br mağazanın .. kadınlar zor varlıklar, uğraşmak gerçekten çok zor. O mudurunu çağır olayı hele nefret ediyordum tahammül edemedim en son br sinirle çıktım işten.

Birini hiç unutmuyorum bn kimim sen biliyormusn diyor kadın.! Bilmiyorum benm için herhangi birisin dedm . Manyak kadın bağırmaya başladi buranın muduru nerde diye :KK53: özür dile dediler dilemedm mudurle yardımcısı bin bir minnetle ozur dileyip yolladılar. :rapci:
İyi yapmışsın, personelini korumayan bir yönetimle çalışılmaz zaten.
Ahh o ben kimim sen biliyor musun lafını çıkaranı bir bulsam. Senin yine iyiymiş, benim karşımda hamile olunca tartışma uzamasın diye sakinleştiren taraf olmak zorundaydım, korkuyodum kadın doğurur da başıma kalır diye. Depoya gidip biiiiiiiiipppppppli kısmı orda sayıp :kızgın: sakinleşip dönüyordum. sonra kocaları gelip bizden özür dilerdi :)
O zaman diyodum bu hormonlar nasıl bişey. O kadar olmayız biz :KK48:

İyi yapmışsın, personelini korumayan bir yönetimle çalışılmaz zaten.
Ahh o ben kimim sen biliyor musun lafını çıkaranı bir bulsam. Senin yine iyiymiş, benim karşımda hamile olunca tartışma uzamasın diye sakinleştiren taraf olmak zorundaydım, korkuyodum kadın doğurur da başıma kalır diye. Depoya gidip biiiiiiiiipppppppli kısmı orda sayıp :kızgın: sakinleşip dönüyordum. sonra kocaları gelip bizden özür dilerdi :)
O zaman diyodum bu hormonlar nasıl bişey. O kadar olmayız biz :KK48:
Haklisin hamileyle uğraşmakta olmaz smdi . :) Sinir krizi faln gecirir kadın oracıkta hiç belli olmaz :) ama o depoda konuşulanlar yokmu :KK70: musteriler ve yönetim br duysa :rapci:

Bir duser ucanlar böyle, Allah iste birakmaz hakkini kimsede. Yazik acinasi insanlar... Sende kurtulmussun iyi olmus.
Birinin arkasına saklanan insanı hiç sevmem pasip ise yaramaz insanlar. Madem haklisin Allah beyin vermiş konuşma yeteneği verms konuş yavrum :)

Haklisin hamileyle uğraşmakta olmaz smdi . :) Sinir krizi faln gecirir kadın oracıkta hiç belli olmaz :) ama o depoda konuşulanlar yokmu :KK70: musteriler ve yönetim br duysa :rapci:
Sorma kimisi rol yapıyordu. Ayy ben hamileyim uğraştığım şeye bak falan. Çalıştığım yer hak yemiyordu neyse ki. Karşımdaki normal kadın veya erkekse haklıysam sonuna kadar giderdim, mahkemeye bile verebilirsiniz buyrun derdim. Kurumsal yerde prosedürler işlediği için.
Eskileri yad ettik. Neyse... evinin kadını olmak daha güzel :)

Neler yapıyorsunuz. Nasıl gidiyor hamilelikk
Bugün aylar sonra mutfağa geçip çok sevdiğim zahmetli bir yemeği yaptım. Sırf canım istedi diye. Ayyy sanırsın 10km durmadan koşmuşum. Yemekten sonra yorgunluk ağrısından mızmızlanıp durdum. Senin nasıl gidiyor.

Back
X