- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.681
Yapmadı diye biliyorum. O zamanlar yumurta takibi ile ilgileniyordu.Senin olcum yaptimi doktorun biliyomusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadı diye biliyorum. O zamanlar yumurta takibi ile ilgileniyordu.Senin olcum yaptimi doktorun biliyomusun?
kirmizigitar sende hala o hafta hafta bebeğin anne karninda yerini gösteren resim var mı?
Aynen canim gencler daha duyarsiz ama rica edicem artik gene kalkmazlarsa sansima kusucem:)sen hangi doktora gidiyorsun canim dogumu nerde yapicaksin
Aynen canm . Doktorun kız dediğinde aklıma gelen tek şey buydu ama tmm demistm önceden itirazda edemiyorum. Koysun bakalm ikinci isim olarak bn nasıl olsa Eylül diyecem![]()
Günaydin canim, yapma artik pek dusunme bebegin var artik annesi senden güç aliyor.Ders var yarin olma mi:) kafaya takacak bisey hep vardir:)
Neyse yediginde yorgunluk geçer. Benim şimdilik iyi pztsi ayrintili ya gireceğim bakalım.Bugün aylar sonra mutfağa geçip çok sevdiğim zahmetli bir yemeği yaptım. Sırf canım istedi diye. Ayyy sanırsın 10km durmadan koşmuşum. Yemekten sonra yorgunluk ağrısından mızmızlanıp durdum. Senin nasıl gidiyor.
Günaydın kızlar sizdede mide yanmalari hazımsızlık basladimi garip garip sesler çıkarmaya başladım
Yk canm benm doktor kendi muayene yerinde yapıyormuş ayrintiliyi br gittiğimde yapar artk . Bnde bu büyük ekran neci diyordum meğerse ayrintiliya orda bakilirmis :)Can sıkmaya degmez bosver :)
Ayrintili ultrason icin tarih aldinmi?
Kesinlikle :) kendi kafanasin eşim ise başlatmam geri çocuğumuza bak diyor bnde öyle yapacm bebismle evde takilirz komşu komşu gezeriz falnSorma kimisi rol yapıyordu. Ayy ben hamileyim uğraştığım şeye bak falan. Çalıştığım yer hak yemiyordu neyse ki. Karşımdaki normal kadın veya erkekse haklıysam sonuna kadar giderdim, mahkemeye bile verebilirsiniz buyrun derdim. Kurumsal yerde prosedürler işlediği için.
Eskileri yad ettik. Neyse... evinin kadını olmak daha güzel :)
Yk canm benm doktor kendi muayene yerinde yapıyormuş ayrintiliyi br gittiğimde yapar artk . Bnde bu büyük ekran neci diyordum meğerse ayrintiliya orda bakilirmis :)
araştırma şansın olmuş bak ne güzel. ben denizlide yaşıyorum 2 yerde var başka yok. sordum video ve resim veriyorlarmış. sorun çıkmasın sağlıklı olsunlar başka birşey istemem. onun stresi bendede var