• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

bende kızım olsaydı kayınvalidenin adına nur ekleyip koyacağını öğrendim eşimin o yüzden ohh dedim iyiki de oğlum oldu gerçi oğlumada eşim koydu bana soran yok :sinirli::sinirli:
Geneki erkekmis canm. Bana da sormuyor eşim isimi ilk çocuk benm diyor çünkü bn koyacam adını ikincide sen koy diyo ;)

canım kusura bakma öğlene kadar işteydim sonra giremedim hafta sonu şimdi yazabiliyorum sana

Ben ilk Osmangazi tıpa gittim doktorumu sevmedim bir ara zübeydede devam ettim 13. haftada Esentepeye başladım doktorumla şimdilik iyiyiz ama fiyatları o hastaneye göre uçuk geldi ve detaylı fiyat vermediler normal: 1750 TL sezeryan 2000 TL dedi o kadar...

sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Yok canim ne kusuru :) ben yildirim doruk ve hayata gidiyorum canim.ikisi birden kulfetli oluyor baya birine karar vermem lazim.ya da daha iyi bir baskasina ama kararsizim cok:/

Neler yapıyorsunuz. Nasıl gidiyor hamilelikk
Gunaydin canimm kahvalti yapıyorum ben de sen nasilsin

Bu ara zor cok fena gribim, kac gundur bu haldeyim :KK43: ya senin?
Gecmis olsun canim ya dikkat et

Bugün aylar sonra mutfağa geçip çok sevdiğim zahmetli bir yemeği yaptım. Sırf canım istedi diye. Ayyy sanırsın 10km durmadan koşmuşum. Yemekten sonra yorgunluk ağrısından mızmızlanıp durdum. Senin nasıl gidiyor.
ben de gecen gun oyle guya yenek yaotim keyifle yicem sirt bel agrisindan duramadim ama degdi :)

Günaydın hanimlar:) herkese iyi mutlu haftalar olsun insallah:)))
gunaydinnn canimm :)

Kizlar gunaydin:)

Ya ben agirlasiyo muyum bi gariplik mi var anlamadim. Sanki karnimda hep bir gaz varmis gibi hal var, boyle hareket ettigimde felan icimde aciyo lombur lombur... bebisim buyuyo artik rahatsizlik mi vermeye basladi anlamadim...

Bikac gündur bende de var ya o sanki karinima agirlik binmis gibi bi his cok degisik yatakta saga sola donerken cok hissediliyo. bide gobek deligim agridigi icin daha dayanilmaz oluyo

Bikac gündur bende de var ya o sanki karinima agirlik binmis gibi bi his cok degisik yatakta saga sola donerken cok hissediliyo. bide gobek deligim agridigi icin daha dayanilmaz oluyo
Aha simdi onu diyecektim sanki karnimda bir agirlik fena bir doluluk hissi var... bacak bacak udtune atarken filan aciyo gibi... ama aci da degil boyle bi degisik ama rahatsiz ediyor beni....

Bebisler buyuyo suyu felan derken boyle bisey mi acaba?

Ya ben agirlasiyo muyum bi gariplik mi var anlamadim. Sanki karnimda hep bir gaz varmis gibi hal var, boyle hareket ettigimde felan icimde aciyo lombur lombur... bebisim buyuyo artik rahatsizlik mi vermeye basladi anlamadim...
Gunaydin canimmm ayy ayni durum bende de var yatarken ozellikle sagdan sola donunce oluyor bacak bacak ustune atarken cok skistiryor rahat edemiyorum

Ya bu kadar olur! Sabahtan beri ben de aynı şeyi düşünüyorum. Karnımda böyle bir ağırlık bir doluluk, bazen eğildiğimde falan acıma var. Acaba normal midir diye düşünürken sen yazdın bebişim :)

Ya bu kadar olur! Sabahtan beri ben de aynı şeyi düşünüyorum. Karnımda böyle bir ağırlık bir doluluk, bazen eğildiğimde falan acıma var. Acaba normal midir diye düşünürken sen yazdın bebişim :)
Hahahahha normalmis ayol:) baksana herkes dokuldu benim yazmami bekliyomussunuz:)

Bende kac gundur afedersin tuvaletim var cikamiyorum herhalde diye boyle oldu sandim ama 2-3 gundur gecmeyince panikledim demekki bebislerin kesesi buyudu :)

Hatta benim hareketlerini bir kac gundur hissedememin sebebi de bu olabilir:) alani genisledi sipanin belki de rahat rahat donup duruyo anlayamiyorum:)

Sanki su torbasi baglamislar karnima:) bi aci gibi salak bir his:)

Ayol hepimizde mi var:)

Hahahahha normalmis ayol:) baksana herkes dokuldu benim yazmami bekliyomussunuz:)

Bende kac gundur afedersin tuvaletim var cikamiyorum herhalde diye boyle oldu sandim ama 2-3 gundur gecmeyince panikledim demekki bebislerin kesesi buyudu :)

Hatta benim hareketlerini bir kac gundur hissedememin sebebi de bu olabilir:) alani genisledi sipanin belki de rahat rahat donup duruyo anlayamiyorum:)
bu dedigin olabilir bak :) bazen unutuyorum yatarken hop oteki tarafa atiyorum kendimi anam napiom diyorum kendime karnim benden sonra donuyor :))

Aynen normalmis demek ki artik buna alismamiz lazim desene:)

Kızlar bu arada daha önce söz vermiştim paylaşacağıma ne zamandır yazamadım detaylı ultrason hakkında. Ben Karabük'te oturuyorum bildiğiniz gibi ve Ankara buraya çok yakın 2,5 saat. Detaylı ultrason için doktorumdan Ankara'da bir perinatolog önermesini istedim o yüzden. Bana direk olarak Özgür Deren'i önerdi. Kendi açtığı bir klinikte çalışıyormuş. Yıllar önce görümcem de gitmiş ve çok memnun kalmış. İşini hiç şansa bırakmayan bir doktor olduğunu öğrendim. Aynı zamanda hem kk dan hem de farklı sitelerden okuduklarıma göre herkes baya memnun. Ben şimdilik ona gitmeyi planlıyorum ama yine de doktoruma İstanbul'da da doktor adı soracağım. Özgür Deren'de ayrıntılı ultrason fiyatı 650 TL bu arada. Şimdi, doktor hakkında bilgisi ya da duyumu olan var mı? Ya da bana İstanbu'da perinatolog önerebilecek olan var mı? Doktorun söyleyeceği İstanbuldaki doktor isimlerini de bilhare paylaşacağım sizinle :))))))

Kızlar bu arada daha önce söz vermiştim paylaşacağıma ne zamandır yazamadım detaylı ultrason hakkında. Ben Karabük'te oturuyorum bildiğiniz gibi ve Ankara buraya çok yakın 2,5 saat. Detaylı ultrason için doktorumdan Ankara'da bir perinatolog önermesini istedim o yüzden. Bana direk olarak Özgür Deren'i önerdi. Kendi açtığı bir klinikte çalışıyormuş. Yıllar önce görümcem de gitmiş ve çok memnun kalmış. İşini hiç şansa bırakmayan bir doktor olduğunu öğrendim. Aynı zamanda hem kk dan hem de farklı sitelerden okuduklarıma göre herkes baya memnun. Ben şimdilik ona gitmeyi planlıyorum ama yine de doktoruma İstanbul'da da doktor adı soracağım. Özgür Deren'de ayrıntılı ultrason fiyatı 650 TL bu arada. Şimdi, doktor hakkında bilgisi ya da duyumu olan var mı? Ya da bana İstanbu'da perinatolog önerebilecek olan var mı? Doktorun söyleyeceği İstanbuldaki doktor isimlerini de bilhare paylaşacağım sizinle :))))))
Aynen canim bende istanbul avrupa yakasında iyi bir perinatolog ariyorum kanuni hastanesinde varmis ama nasil bilmiyorum hic

Back
X