• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

ssylg_03 ssylg_03 benimki bu
P0bLM8.jpg
çalışıyorum şimdi çıkacam işten gidip alayım hemen:halay:

Benim de canim karnim hic belli degil, hareketler de oyle 1 gun hissediyorsam 2 gun hissetmiyorum... ama gecen hafta randevum vardi, 25 cm diyince baya sasirdim, sirtima degecek biraz daha karnim cikmazsa
25 cmmi neredeyse dogacak :KK45: oy maasallah karni cikmayanlar daha gec hissediyor hareketleri ozaman daha arkalardami kaliyo bizimkiler acaba

Kizlar bir kac gündür kasiklarimda agri vardi doktora soyledim o zaman sana progestan verelim kullan dedi. Kanama falan yok ben de neden demedim. 100 luk vermis sabah aksam bir de. Dusuk tehdidi olsa soylerdi degil mi?

n
Kizlar bir kac gündür kasiklarimda agri vardi doktora soyledim o zaman sana progestan verelim kullan dedi. Kanama falan yok ben de neden demedim. 100 luk vermis sabah aksam bir de. Dusuk tehdidi olsa soylerdi degil mi?
niye veriyoki bende kahve lekelenme varken bile yazmadilar dusuk tehditi olsa soylerdi tabi

n

niye veriyoki bende kahve lekelenme varken bile yazmadilar dusuk tehditi olsa soylerdi tabi
Agrim var deyince kullan o zaman bunu dedi. Haftaya bir daha goruselim dedi. Bebek gayet iyi gününden onde cikti. Kanama alani falan var da demedi.anlamadim bir sey.

suan tartıldım 60 cıktım:mad::KK53: ama sabah kahvaltısı meyve oglen yemegi bide pasta:oops: dahil buna insallah onlardandır ya 60 ' ı 20.haftadamdan once gormek istemiyodum ben :sinirli: sabah 58 falan cıkarım insallah

Ne cekmissin be nergisssss :) şaka maka iyi atlatmissin bu sureci israrin ise yarams sabırlı insanmissin. Şeyi anlamadm o dili niye şişmiş ki mama dan mi? Allah korumuş valla çok şükür büyütmüssn

bütün vücudu şişti. küçük dilide şişmiş ve solunumu engellemeye başlamış. geç kalsak solunum durabilirmiş. allahtan hemen gittik.

Agrim var deyince kullan o zaman bunu dedi. Haftaya bir daha goruselim dedi. Bebek gayet iyi gününden onde cikti. Kanama alani falan var da demedi.anlamadim bir sey.

Doktorlar rahat gecirtmeye calisiyor bu donemi, cok az kabizlik var dedim hemen ilac yazdi... bosuna agri cekme diye vermistir... Hem dusuk riski olsa dikkatli olman gerekirdi, dinlen falan derdi...

Beni kimse merak etmemis :KK43: Oglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Canim sayfaya girdigimde hep bakiyorum sana da B Biravucmutluluk ada. Hayirli olsun saglikla gelsin oğluşun insallah.

Ben de haftasonlari pek giremiyorum. Yarin aksam randevum var bakalim cinsiyet belli olacakmi. Yarin 14+6 olucam nasipse. Saglikla devam ettigini gorelim insallah.

B Biravucmutluluk @lovedido ayyy kızlar nasıl güldürdünüz beni Allah size ne etmesin :KK70::KK70::KK70: ben hayatta günde 4 defa deneyemem herifin elinde kalırım anam sakatım belden 2 defa ameliyat oldum düzeltemezde bir daha o yüzden 1 defaya şükretsin :KK70::KK70::KK70::KK23::KK23: bizde haftada bir anca benim mide bulantıları yüzünden garibim dokunamıyorki bizde ölümüne kankayız şuan :KK70::KK70::KK70:
Senin daha bulantınmi var :KK57:

Aman sen 1 kereden fazla yapma normalde ;) smdide iyi oldukça haftada br iki yeter :)

Back
X