- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #31.101
En yakın zamanda inşallah canımKızlar ben de doğum yaptım bu sabah 9.45 te. Oğluşum doğdu kızım da abla olmuş oldu. Darısı dogurmayanlara :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın zamanda inşallah canımKızlar ben de doğum yaptım bu sabah 9.45 te. Oğluşum doğdu kızım da abla olmuş oldu. Darısı dogurmayanlara :)
Kızlar ben de doğum yaptım bu sabah 9.45 te. Oğluşum doğdu kızım da abla olmuş oldu. Darısı dogurmayanlara :)
Sağol. Canm :)Hamazinc krem al
İleri derece pişiklere çok iyi geliyor
Aci degildi ama turşu yedim . Ondan olurmu?Sen acı birşey yedin mi hiç CNm
Yemiştir kesin maraşlı hhaahah![]()
Anladm canm sağol :)Evet canım az bişey diline değdirip emzir ki susamasın yada göğüs ucunada sürebilirsn
İnş kilo almıştır canım evet insan üzülüyor yaİşte insan üzülüyor yavrum zaten minicik nesine kilo veriyorsa gak diyo gük diyo emziriyorum napiyim inşallah kilo almış olur cuma ya
Yakındır bence de , göğüs ucu kullanmıyorum benim acıyor falan ama yeter ki tutsun diye dayanıyom onun dışında bi sorun yok tutuyorBenim de dün taş gibiydi. Sıcak suya ıslak havluya daldırıp göğüslerime bastım. Şimdi damla damla geliyor ama henüz biberondan çekecek kadar yok. Demek ki yakın benim de. Hadi bakalım insallah. Sütümüz bol olsun. Bu arada göğüs ucu kullanıyor musunuz? Benim minnak tutamıyor memeyi. Kimisi kullanma diyor ama kullanmazsam emziremiyorum ki.
Canım bol su incir ve fazla da yürüyüşSezeryan oldum bu sabah 10.30 da. Hala gaz meselesini halledemedim, hoşaf içtim bol bol nescafe su lohusa şerbeti. Yürüyorum da. NE yapmalıyın gaz çıkarmazsam sabah taburcu etmezmiş doktor
Bildigim kadarıyla olur şekerimAci degildi ama turşu yedim . Ondan olurmu?
Cnm sütünle islat çocuk emmedi zamanlar krem görevi görüyor birde ağzının içini doldursun birazYakındır bence de , göğüs ucu kullanmıyorum benim acıyor falan ama yeter ki tutsun diye dayanıyom onun dışında bi sorun yok tutuyor
Hadi ya bida yemem o zamn. Pul biberden olurmu ama çok az atıyorum yemeklere.Bildigim kadarıyla olur şekerim
İncir mi? Yarın alalım bilmiyordumCanım bol su incir ve fazla da yürüyüş
Bazen gerçekten ne yapsan da gecmiyo denemediğim kalmiyo . Sadece uçlar değil bütün göğsüm de agriyo bnm :/ herşeyi denedm ..Cnm sütünle islat çocuk emmedi zamanlar krem görevi görüyor birde ağzının içini doldursun biraz
Sıcak suda beklesen cnm guzelce 15 dk filan . güzelce yağlasan kremle gecmezmi ya ne bilim buda benim fikrimBazen gerçekten ne yapsan da gecmiyo denemediğim kalmiyo . Sadece uçlar değil bütün göğsüm de agriyo bnm :/ herşeyi denedm ..Zanamm174 seninde mi hala gecmedi
Serum verilecek banada . digerlerini denermiyiz bilemiyorum. 2 cm acilma varmis zaten bende . Herkes farkli iste herkesin dogumu bir degilBende serum işe yaramadı mesela vajinadan verilen ise yaradı 3. Gün doğum yaptım
Saat 02.50 Ve 40+3 ten selamlar.
Yaklasik saat 11 den beri dk tutuyorum bel agrim kasılmalar devam ediyo surekli bi sekilde. cuma gunu sabah 6 ya kadar dogum olmazsa kendi sancimla suni sanci verilecek . Ne diyorsunuz kizlar sizce suni sanci almadan olurmuki ?