Merhaba hanımlar,yeni üye oldum ama gebeliğimin başından beri burayı takip ediyorum. Bir kızım var benim de 10 ekim doğumlu. Sizlerden çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Bundan sonra ben de aktif olarak burdayım aranıza kabul ederseniz:))
Ne günlere kaldık ya :-/ biz çocukken evimizin bahçesinde yalın ayak oynardık çimlerde yuvarlanırdık filan ne güzeldi şimdi o kadar temiz bir doğa bulmak işin en az 1 saat yol gitmemiz gerekiyor
Merhaba hanımlar,yeni üye oldum ama gebeliğimin başından beri burayı takip ediyorum. Bir kızım var benim de 10 ekim doğumlu. Sizlerden çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Bundan sonra ben de aktif olarak burdayım aranıza kabul ederseniz:))
selam kızlar, zafrina89
canım geçmiş olsun, benimde moralim çok bozuk Kızın yine sabah ateş 38.3 tü.. Antibiyotiği bırakalı 5 gün oldu daha.. Bu çocuk niye böyle ateşleniyor anlamadım.. Burun akıntısı vs falanda yok. çıldıracağım artık. Geceden belliydi zaten hiç uyumadık yine..
zafrina89
ben de chicconun bir ürününü gördüm sinek kovucu ama etki derecesini bilemiyorum. Bir arkadaşım da limonu kesip içine bolca karanfil batirdigini bebeğin baş ucuna koyduğunu söylemişti sinekler gelmesin diye ama yine kendim denemedim.
zafrina89
ben de chicconun bir ürününü gördüm sinek kovucu ama etki derecesini bilemiyorum. Bir arkadaşım da limonu kesip içine bolca karanfil batirdigini bebeğin baş ucuna koyduğunu söylemişti sinekler gelmesin diye ama yine kendim denemedim.
Canım bende anlamadım ya oğlum şükür kıza göre daha dayanıklı çıktı. Hep oğlandan korkmuştum yoğun bakımda kaldı diye ama kızım ondan beter oldu sanırım kızımın kronik böbrek hastalığı olduğundan kaynaklımı bağışıklığı düşük anlamadım. Normalde 2side aynı şartlarda. Bu sefer doktora götürmeyeceğim, her seferde antibiyotik kullandık iyice beter oldu. Büyük kızım 6 yaşında 6 kez kullanmamışızdır antibiyotik, bunda 6.aydan bu yana 5. kez antibiyotik kullandık
Canım bende anlamadım ya oğlum şükür kıza göre daha dayanıklı çıktı. Hep oğlandan korkmuştum yoğun bakımda kaldı diye ama kızım ondan beter oldu sanırım kızımın kronik böbrek hastalığı olduğundan kaynaklımı bağışıklığı düşük anlamadım. Normalde 2side aynı şartlarda. Bu sefer doktora götürmeyeceğim, her seferde antibiyotik kullandık iyice beter oldu. Büyük kızım 6 yaşında 6 kez kullanmamışızdır antibiyotik, bunda 6.aydan bu yana 5. kez antibiyotik kullandık
canım çok geçmiş olsun. belki de sorunu çözecek doktor bulamıyoruz ondan. doktorlar ezbere ilaç yazıyor ben doktor yazsa da eczacıya danışıyorum,prospektüsü okuyorum,nette araştırıyorum çünkü ilaç işi tamamen ticaret
becerip bir oto koltuğu alamadık. brimax römer king II ats,besafe izi comfort x3, maxi cosi tobi arasında gidip geliyorum. yakından görüp inceleme imkanım da yok. internette sorduğum satıcılarda çoğunda üretim yılı 2014 brimax römer 'in üretimden sonra 6 yıl güvenlik için deniliyor.
canım çok geçmiş olsun. belki de sorunu çözecek doktor bulamıyoruz ondan. doktorlar ezbere ilaç yazıyor ben doktor yazsa da eczacıya danışıyorum,prospektüsü okuyorum,nette araştırıyorum çünkü ilaç işi tamamen ticaret
Canım ben büyük kızımda kullandığım ilaç sayılıdır. Ateşi 39.5 u geçiyordu yine şurup vermiyordum. Bal-limon ile hep iyileştirdim. Şimdi bunlara da ufaktan vermeyi düşünüyorum artık bal limonu. Limonata tarzında verebilirsiniz diyor kadir tuğcu.Bunlarda korktum mu anlamadım 2 tane diye hemen en ufak şeyde ilaç veresim geliyor. Kendimi o psikolojide hissettim ama neden böyle oldum bilmiyorum açıkcası. Belkide kızımın hastalığından dolayı hassaslaştım