2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım çalışmak istemiyorsan bilemem ben istemiyorum örneğin çünkü 2 yaşına kadar kızımla olmak istiyorum ve o nedenle ücretsize ayrıldım (gerçi istesem de bakacak kimse yok o ayrı mesele) fakat sen bildiğim kadarıyla çalışmak istiyorsun ve sadece annenle ilgili kafanda soru işaretleri olduğu için emin olamıyorsun. Bence çok şanslısın, ne iyi ki kızına bakabilen, sağlıklı ve sevecen bir anneannesi var. Bence bu tip şeylere takılma bence tatlı dille söylersin annene o da dikkat eder sorun olmaz inşallah.

gerçekten ya ne çok hasta oldu bide ikiz olunca ondan ona ondan ona mı geçio acaba geçmiş olsun size de

katiliyorum her sozune. @nisandeniz bence annene fazla yuklenme. benim annem de bazen oyle istemedigim seyler yapiyor ki cekip gidesim geliyor. ama bir yandan da durmadan arastiriyor. surekli int. de arastirmalar yapmaya calisiyor. kendini gelistirmeye ugrasiyor. ama yillarin verdigi aliskanlikla amaaan ben. oyle yapamam dedigi de cok oluyor.. bizi buyutup bu gunlere getiren be eklerimize mi bakamayacak. tabiki zaman eskisi gibi degil. ama bebeklerimizi bizden sonra seven 2. kisi onlar...

Kızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..

gecmis olsun bence gayet guzel bir yolculuk olmus. ben kesinlikle oto koltuguna otutturamiyorum. bacaklarini cubuk gibi yapiyor oyle bir agliyor ki anlatamam. dun koyden carsiya inecektim koy yolu araba falan yok diye kucagimda kanguruda gittim. ama baska zaman ihtiyac olsa ben nasil yapacagim hic bilmiyorum.

Ne güzel maşallah daha ne olsun onlar için internet kurdu olmuş anneanneleri ahh annelik gerçekten ne zor iş değil mi yavrular bitiyor sonra onların yavruları geliyor.

Antbyotik öyle bişeyki bulaşınca bırakmk çk zor oluyo oğlum geçen sene kreşte 12 kere kullandı ateş bnm fobim aslında iyi bişe ama ateş olunca gdyo tadım tuzum küçük bebekte daha da zor olur artık dirençli antibiyotiklere bakteriler sanırım çişini kontrol et cnm sen biliyosundr da ztn idrar yolu olablr senin kızda acil şifalar diliyorum sen ne zmn kızım ateşlendi desen yüreğim hop ediyo kıyamıyorum hiç ,küçük kuzuşş ya..

Yanınızda biri var ne güzel ben 2 miniğime de kendm bakıyorum gerckten deişik bi kafa oluyo en çok onları beslemye çalışmk herbirine ayrı yemek hazırlmk yıpratıyo beni sırf yemeğe birini tutasım var

Sağlıkla varmanıza çok sevindim görece gayet güzel bir yolculuk olmuş :)

Geçmiş olsun cnm siz de dinlenmişsnzdr gdnce Allahtan uzun uyumş,güzel günleriniz olsun gttgnz yerde bu arada tuz gölünden gitmişsnz ne tarafa geçtnz? Mersine fln mı?

Çok zor iş arkadaşım Allah kolaylık versin. Değişik de olsa kafa kalıyorsa ne ala buna da şükür ben bazen kafayı yemiş gibi hissediyorum

Bence gayet güzel çözümler bulup iyi idare etmişsin tebrik ederim. Sizin araba baya geniş sanırım çünkü oto koltuğunda iken ayakta emzirmek baya meşakkatli iş olsa gerek İyi tatiller diliyorum bol bol dinlenin

kızlar bizim iş içinden iş çıktı tatile gidemeyeceğiz gibi duruo babam ameliyat olacak otele bildirdik refakatçı kalacağız die inşallah iptal ederler yoksa para da yanacak

canım maşallah ben 1 tanesine bakarken çöktüm resmen sen çok iyi bakıyorsun. hastalık olunca hepimizin eli kolu bağlanıyor, insanın canının parçası minicikler ama böyle böyle alışacaklar dış dünyaya. bakteriyel birşey olmadıkça antibiyotik kullanmayın diyorlar.bagirsaklarin dengesini bozuyor ve vücudun ikinci beyini bağırsaklar... bence tahlillerini başka bir doktora daha göster, belki de yanlış tedavidir. bal-limon konusuna gelince limon belki ama bal kullanmaktan korkarım açıkçası en azından 1 yaşını geçene kadar

Ne günlere kaldık ya :-/ biz çocukken evimizin bahçesinde yalın ayak oynardık çimlerde yuvarlanırdık filan ne güzeldi şimdi o kadar temiz bir doğa bulmak işin en az 1 saat yol gitmemiz gerekiyor
Aynn canım biz çayır çimende toz toprak içinde oynayarak büyüdük.ve hiç hasta olduğumu bilmem.simdi nerde öyle temiz doğa .heryer bina malesef !

Hadi geçmiş olsun canım sagsalim varmissiniz.bol dinlenmeler iyi tatiller :)

kızlar bizim iş içinden iş çıktı tatile gidemeyeceğiz gibi duruo babam ameliyat olacak otele bildirdik refakatçı kalacağız die inşallah iptal ederler yoksa para da yanacak
Ne ameliyatı olacak canım çok geçmiş olsun şimdiden.
Bazı oteller iadeli oluyor sizinde anlaşmada yazıyor mu ? İnşallah problem çıkmaz ..

Ne ameliyatı olacak canım çok geçmiş olsun şimdiden.
Bazı oteller iadeli oluyor sizinde anlaşmada yazıyor mu ? İnşallah problem çıkmaz ..
genelde erken rezervasyonlarda oluyo iptal şansı ama zorluyoruz bakalım inş problem çıkmaz
hepsinden önemlisi inşallah babam ameliyattan iyi çıkar bnm babam akciğer kanseri hastası 1. ameliyatla kanserli bir lob alındı peşine kemoterapi gördü sonra enfeksiyon toplanmış die 2. ameliyatı oldu şimdi yine enfeksiyon sebebiyle 3. ameliyata giricek. ilk ameliyatta 1 hafta 2. ameliyatta 5 hafta hastanede yattı tabi evdeki iileşme süreci çok daha uzun bebeğe de annem bakıodu kv mi çağırdık şehir dışından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…