Canım çalışmak istemiyorsan bilemem ben istemiyorum örneğin çünkü 2 yaşına kadar kızımla olmak istiyorum ve o nedenle ücretsize ayrıldım (gerçi istesem de bakacak kimse yok o ayrı mesele) fakat sen bildiğim kadarıyla çalışmak istiyorsun ve sadece annenle ilgili kafanda soru işaretleri olduğu için emin olamıyorsun. Bence çok şanslısın, ne iyi ki kızına bakabilen, sağlıklı ve sevecen bir anneannesi var. Bence bu tip şeylere takılma bence tatlı dille söylersin annene o da dikkat eder sorun olmaz inşallah.Kızlar ya ben yine ücretsiz ine ayrılacağım galiba. Annem hiç lafımı dinlemiyor. Üstelik yanındayken bebeğin ağzına bakla attı ya of çok kafam karıştı yine. Çalışmaya konsantre olmuştum ne güzel
gerçekten ya ne çok hasta oldu bide ikiz olunca ondan ona ondan ona mı geçio acaba geçmiş olsun size deselam kızlar,zafrina89 canım geçmiş olsun, benimde moralim çok bozuk Kızın yine sabah ateş 38.3 tü.. Antibiyotiği bırakalı 5 gün oldu daha.. Bu çocuk niye böyle ateşleniyor anlamadım.. Burun akıntısı vs falanda yok. çıldıracağım artık. Geceden belliydi zaten hiç uyumadık yine..
Ek gıda almadım canım yanıma, bir günden bişey olmaz diye düşündüm:) Yolda yemek için kendimize sebzeli makarna yapmıştım birazcık ondan yediAllah kolaylık versin. İyi ki almışsın uzun tulum. Mama aldın mı yanına ? Ek gida yani nasıl yaptin
katiliyorum her sozune. @nisandeniz bence annene fazla yuklenme. benim annem de bazen oyle istemedigim seyler yapiyor ki cekip gidesim geliyor. ama bir yandan da durmadan arastiriyor. surekli int. de arastirmalar yapmaya calisiyor. kendini gelistirmeye ugrasiyor. ama yillarin verdigi aliskanlikla amaaan ben. oyle yapamam dedigi de cok oluyor.. bizi buyutup bu gunlere getiren be eklerimize mi bakamayacak. tabiki zaman eskisi gibi degil. ama bebeklerimizi bizden sonra seven 2. kisi onlar...Canım çalışmak istemiyorsan bilemem ben istemiyorum örneğin çünkü 2 yaşına kadar kızımla olmak istiyorum ve o nedenle ücretsize ayrıldım (gerçi istesem de bakacak kimse yok o ayrı mesele) fakat sen bildiğim kadarıyla çalışmak istiyorsun ve sadece annenle ilgili kafanda soru işaretleri olduğu için emin olamıyorsun. Bence çok şanslısın, ne iyi ki kızına bakabilen, sağlıklı ve sevecen bir anneannesi var. Bence bu tip şeylere takılma bence tatlı dille söylersin annene o da dikkat eder sorun olmaz inşallah.
İnşallah valla dört gözle bağışıklık kazanmayı bekliyorum2 yaşına gelince bağışıklık oluyor canım :)
gecmis olsun bence gayet guzel bir yolculuk olmus. ben kesinlikle oto koltuguna otutturamiyorum. bacaklarini cubuk gibi yapiyor oyle bir agliyor ki anlatamam. dun koyden carsiya inecektim koy yolu araba falan yok diye kucagimda kanguruda gittim. ama baska zaman ihtiyac olsa ben nasil yapacagim hic bilmiyorum.Kızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..
Ne güzel maşallah daha ne olsun onlar için internet kurdu olmuş anneannelerikatiliyorum her sozune. @nisandeniz bence annene fazla yuklenme. benim annem de bazen oyle istemedigim seyler yapiyor ki cekip gidesim geliyor. ama bir yandan da durmadan arastiriyor. surekli int. de arastirmalar yapmaya calisiyor. kendini gelistirmeye ugrasiyor. ama yillarin verdigi aliskanlikla amaaan ben. oyle yapamam dedigi de cok oluyor.. bizi buyutup bu gunlere getiren be eklerimize mi bakamayacak. tabiki zaman eskisi gibi degil. ama bebeklerimizi bizden sonra seven 2. kisi onlar...
Antbyotik öyle bişeyki bulaşınca bırakmk çk zor oluyo oğlum geçen sene kreşte 12 kere kullandı ateş bnm fobim aslında iyi bişe ama ateş olunca gdyo tadım tuzum küçük bebekte daha da zor olur artık dirençli antibiyotiklere bakteriler sanırım çişini kontrol et cnm sen biliyosundr da ztn idrar yolu olablr senin kızda acil şifalar diliyorum sen ne zmn kızım ateşlendi desen yüreğim hop ediyo kıyamıyorum hiç ,küçük kuzuşş ya..selam kızlar,zafrina89 canım geçmiş olsun, benimde moralim çok bozuk Kızın yine sabah ateş 38.3 tü.. Antibiyotiği bırakalı 5 gün oldu daha.. Bu çocuk niye böyle ateşleniyor anlamadım.. Burun akıntısı vs falanda yok. çıldıracağım artık. Geceden belliydi zaten hiç uyumadık yine..
Yanınızda biri var ne güzel ben 2 miniğime de kendm bakıyorum gerckten deişik bi kafa oluyo en çok onları beslemye çalışmk herbirine ayrı yemek hazırlmk yıpratıyo beni sırf yemeğe birini tutasım varkatiliyorum her sozune. @nisandeniz bence annene fazla yuklenme. benim annem de bazen oyle istemedigim seyler yapiyor ki cekip gidesim geliyor. ama bir yandan da durmadan arastiriyor. surekli int. de arastirmalar yapmaya calisiyor. kendini gelistirmeye ugrasiyor. ama yillarin verdigi aliskanlikla amaaan ben. oyle yapamam dedigi de cok oluyor.. bizi buyutup bu gunlere getiren be eklerimize mi bakamayacak. tabiki zaman eskisi gibi degil. ama bebeklerimizi bizden sonra seven 2. kisi onlar...
Sağlıkla varmanıza çok sevindim görece gayet güzel bir yolculuk olmuş :)Kızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..
Geçmiş olsun cnm siz de dinlenmişsnzdr gdnce Allahtan uzun uyumş,güzel günleriniz olsun gttgnz yerde bu arada tuz gölünden gitmişsnz ne tarafa geçtnz? Mersine fln mı?Kızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..
Çok zor iş arkadaşım Allah kolaylık versin. Değişik de olsa kafa kalıyorsa ne ala buna da şükür ben bazen kafayı yemiş gibi hissediyorumYanınızda biri var ne güzel ben 2 miniğime de kendm bakıyorum gerckten deişik bi kafa oluyo en çok onları beslemye çalışmk herbirine ayrı yemek hazırlmk yıpratıyo beni sırf yemeğe birini tutasım var
Bence gayet güzel çözümler bulup iyi idare etmişsin tebrik ederim. Sizin araba baya geniş sanırım çünkü oto koltuğunda iken ayakta emzirmek baya meşakkatli iş olsa gerekKızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..
canım maşallah ben 1 tanesine bakarken çöktüm resmen sen çok iyi bakıyorsun. hastalık olunca hepimizin eli kolu bağlanıyor, insanın canının parçası minicikler ama böyle böyle alışacaklar dış dünyaya. bakteriyel birşey olmadıkça antibiyotik kullanmayın diyorlar.bagirsaklarin dengesini bozuyor ve vücudun ikinci beyini bağırsaklar... bence tahlillerini başka bir doktora daha göster, belki de yanlış tedavidir. bal-limon konusuna gelince limon belki ama bal kullanmaktan korkarım açıkçası en azından 1 yaşını geçene kadarCanım ben büyük kızımda kullandığım ilaç sayılıdır. Ateşi 39.5 u geçiyordu yine şurup vermiyordum. Bal-limon ile hep iyileştirdim. Şimdi bunlara da ufaktan vermeyi düşünüyorum artık bal limonu. Limonata tarzında verebilirsiniz diyor kadir tuğcu.Bunlarda korktum mu anlamadım 2 tane diye hemen en ufak şeyde ilaç veresim geliyor. Kendimi o psikolojide hissettim ama neden böyle oldum bilmiyorum açıkcası. Belkide kızımın hastalığından dolayı hassaslaştım
Aynn canım biz çayır çimende toz toprak içinde oynayarak büyüdük.ve hiç hasta olduğumu bilmem.simdi nerde öyle temiz doğa .heryer bina malesef !Ne günlere kaldık ya :-/ biz çocukken evimizin bahçesinde yalın ayak oynardık çimlerde yuvarlanırdık filan ne güzeldi şimdi o kadar temiz bir doğa bulmak işin en az 1 saat yol gitmemiz gerekiyor
Hadi geçmiş olsun canım sagsalim varmissiniz.bol dinlenmeler iyi tatiller :)Kızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..
Ne ameliyatı olacak canım çok geçmiş olsun şimdiden.kızlar bizim iş içinden iş çıktı tatile gidemeyeceğiz gibi duruo babam ameliyat olacak otele bildirdik refakatçı kalacağız die inşallah iptal ederler yoksa para da yanacak
genelde erken rezervasyonlarda oluyo iptal şansı ama zorluyoruz bakalım inş problem çıkmazNe ameliyatı olacak canım çok geçmiş olsun şimdiden.
Bazı oteller iadeli oluyor sizinde anlaşmada yazıyor mu ? İnşallah problem çıkmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?