2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bizde yeni yıla uyuyarak girdik ne romantik :)))
Ben de kızımı uyutmaya çalışmakla:/ evimize Bi tane pis Bi mikrop geldi arkadaştan, önce eşim sonra ben kızım ve annem hasta olduk. Hepimizi kırdı geçirdi böyle bişi görmedim. Nefret ediyorum İstanbulun pisliğinden..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım ya bende bu konuda çok dertliyim ama annemlere gidince gördüm ki her yer aynı mikroplar bitmiyor

İyi akşamlar kızlar. Bugün antibiyotiğe başladık
Neden böyle oluyor anlamıyorum. Acaba ben mi serum uygulamayı beceremiyorum. Çoçuğum her grip olduğunda böyle ciğerlerine mi inecek ya
Serumu şırıngayla burnuna sıkıyorum, sonra çoğu dışarı akmaya başlıyor zaten. Acaba başka bir yöntemi mi var? Gece yatmadan aspiratör de yapıyorum

Ciğerlere mi inmiş ? Acaba serumu hiç mi kullanmasak ama mantık yürütunce serumu burun salgisiyla en çok yutar mideye gider yani. Yada balgam yapar. Acaba bademciğe vurdu da o mu indi ciğere.
geçmiş olsun canım ya bı doktora daha mı goturseydin acaba. Öksürük var mı?

Sağ ol canım. Bademciklerinde bir şey yokmuş canım. Maalesef bir devlet hastanesi var burada. Başka da hastane yok. Doktorumuz çok iyi. Geçen ay dört hafta boyunca antibiyotik yazmamak için tedaviler uyguladı. Her hafta gittik, başka bir tavsiye verdi ama sonunda antibiyotik yazdı. Bu ay da ciğerde ses duyunca yazmak zorundaydı. O yüzden acaba ben mi serumu düzgün uygulayamıyorum diyorum

çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda toparlar. enfeksiyon yoksa antibiyotik gerekmez diyor kadir tuğcu. ses ciğerden mı geliyor, balgam da hırıltı yapıyor. süt balgam yapıyormuş, süt veriyor musun?

Sağ ol canım inşallah ya. Ciğerde dedi doktor

Canım ben serum fizyolojiğin çeyreğini sağa diğer çeyreğini sola sıkıyorum aspiratörle çekiyorım. Burnunu çekmekte zorlandığını hissettikçe yapıyorum şu kadar günde bir diye söyleyemem ama üç günde bir yaklaşık olarak.
Canını yakıyor muyum acaba diye kendime de yaptım çünkü beyin bedava biraz huylanıyor insan geriliyor ama can yakan birşey değil. Burnun dolmasına izin vermeden yaparsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…