2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım nasıl yapıyorsun labneyi? Ben hiç tutturamadım, hazır alıyorum maalesef. Üstelik her hafta babaanne köyden süt gönderiyor
canım sütü kaynatıyorum sonra ilimasini bekliyorum aynı yoğurt mayalar gibi elimin dayanacağı bir ısıya gelince mayayı koyup karıştırıyorum (ilk mayayı sütaş süzme peynir ile yaptım şimdi kendi yaptığımdan mayaliyorum) üzerine tahta kaşık koyup onun üstüne havlu kağıt örtüyorum ve bir örtüye sarıyorum .6 saat sonra açıyorum, yoğurttan koyu bir kıvamda oluyor.buzdolabina kaldırıyorum. 6saat de buzdolabında dinlenince bir tülbentte süzüyorum. 1 litreden yapıyorum 5gun yetiyor.

Ay canim uzun bir işmiş. Sağ ol anlattığın icin. Haftaya süt gelince deneyeceğim

Kızım da bazen yiyor ama deneyim en iyisi

Eline sağlık canım. Çok guzel görünüyor. Ben de peynirli pide yaptım. Beyaz peynirle yaptım, aşırı tuzlu oldu :/

Eline sağlık canım yarasın bebişe :)

SAgol canim.Hiç hamur mayalamadım hayatımda yapabilirmiyim acaba

SAgol canim.Hiç hamur mayalamadım hayatımda yapabilirmiyim acaba
yaparsın kız hamur mayalamaya ne var bn sütle mayalıyorum poğaçayı fln sütü azcık ılıtıosun içinr şeker ve mayayı atıp bekletiosun maya kabarınca diğer malzemeleri ekle yoğurt hamur sert olmayacak püf noktası o :) sonra biraz dinlendir tekrsr biraz mıncıkla sonra şekil ver tepside beklet yarım saat luf puf poğaçalar :) bak diyeti de bozdurcaksn bana. pizza da bukdr bekletilmiyodur heralfe

kızlar günaydın..Herkese iyi seneler diliyorum. şöyle bol uykulu olur inşAllah..Bu arada moralim alt üst, bugün Ankara'ya uçacağız ama durmadan kar yağıyor sanki iptal olur gibi geliyor. 1 hafta tahtil yapacaktım, ne hayallerim vardı ama olmayacak gibi bir de kızların kontrolü vardı, herşey karıştı..

Eline sağlık canım. Çok guzel görünüyor. Ben de peynirli pide yaptım. Beyaz peynirle yaptım, aşırı tuzlu oldu :/
Sağ ol canım peynirli pide de da iyi fikir dün aklıma gelmişti benim de. Lor peyniriyle veya suda bekletip tuzunu aldığımız bir peynirle tekrar deneyebiliriz.

Canım aslında vakit varsa pizza hamurunu 1 gün önceden yapıp buz dolabında dinlendirince daha güzel oluyor bence tadı. Annem pizza hamuruna da süt katar ama öyle puaçamsı oluyor sanki ben ekmek hamuru şeklinde sütsüz mayalanınca daha çok beğeniyorum.

Günaydın canım ben de herkese kuzucuklarla geçecek sağlıklı, mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Umarım uçuşunuz iptal olmaz ve hayallerinizdeki tatili yaparsınız şimdiden iyi yolculuklar

Size de iyi seneler. inşallah herşey yolunda gider canim

İnşaallah iptal olmaz güvenle gidersiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…