2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet. Zaten tıkanık oluyor o yüzden çekiyorım kuru şekilde geliyor. Siz kuru olanları nasıl alıyorsunuz? Bazen banyoda falan geliyor ama onun dışında ben bilmiyorum almasını.

Ben söylemesi ayıp hunkurmeyi öğretmiştim oğluma . O şekilde çıkartıyoruz. Bazen elinde peçete hunkure hunkure geziyor :)

sütle ne alakası var biz veriyoruz günde 150 cc kdr
süt ve balgam yazınca çok fazla yazı var sütün mukusu arttırdığı ve kıvamını kolaylaştırdığı yönünde. alerjiyi de tetikliyor.icindeki protein çocuğun sindirebileceginden fazla olduğu için %50si birikiyor vücuttan atmak için karaciğeri zorluyor.bu ve bir çok nedenden süt önerilmiyor. onun yerine sütün fermante formları öneriliyor

Ne demek canım Allah inşaallah gönlüne göre versin. Yanlış anlamazsan neden iğne kullanman gerekiyor?
Çok sağlıklı besleniyorsun ve sağlıklı birisin hamilelik sırasında neden kan sulandırıcı kullanıyorsun? (sadece bilgi sahibi olmak için sordum cevap vermek istemezsen anlarım)

Dalın granül sabun kullanıyorum doğduğundan beri sen ? Gorumcem eti bor matik kullaniyormus.
Dalin içeriğine baktın mı? Mesela dalan sabun var sadece %30'u sabun. Gerisi allah bilir ne. Duru marka ise %98 sabun diyor onu kullanıyorum.
Green clean alacam bitince. Bide boraks'ı denerim sonra, yesoka tavsiye etti.
Eti Matik de güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…