• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım wbc 21,83. Crp 40 küsür. En kötüsü demir 6 çıktı. Referanslar 37-150 arası düşün. İlaç vermem lazım :KK43: hgb 12 ama anlamadım. Doktor bey gitmiş yarın gelecekmiş. Bende damar yolu duruyor öylece eve geldik durmuyorlar 3 de. Bırakacak yerde yok tam rezillik yani :KK43: sinirimden oturup ağladım hastanede biraz. Çaresizlik, uykusuzluk vs dua edin. İlaç ateş düşürücü parol ile bi antibiyotik yaptılar damardan. 8de gidip 2. Dozu alacak damardan. Doktor akşam gelirmi bilmiyorum
Bakteriyel gbi görünüyo cnm idrarda doktor değerlndrmesi şart yaklaşmlar farklı kmisi bu değere kültür istyo,demire canın sıkılmasın daha önce takviye veriyodun dye aklımda kalmış enfeksiyon sonrası başlarsın demir ilacına aklında olsun şuanda başlama bakterileri besler hatta şöyleki enfeksiyon sırasında ölçümler yanıltıcı olablir çok geçmiş olsun inşallh akşma da alıp geçer gider dua ediyorum cnm

Bakteriyel gbi görünüyo cnm idrarda doktor değerlndrmesi şart yaklaşmlar farklı kmisi bu değere kültür istyo,demire canın sıkılmasın daha önce takviye veriyodun dye aklımda kalmış enfeksiyon sonrası başlarsın demir ilacına aklında olsun şuanda başlama bakterileri besler hatta şöyleki enfeksiyon sırasında ölçümler yanıltıcı olablir çok geçmiş olsun inşallh akşma da alıp geçer gider dua ediyorum cnm
Canım öncesinde 2 şer kutu ferromixin verdim. Şimdide ferro sanol şurup aldım onu vereceğim. Kansız deyince ikisine de 1 kaşık içirmiştim neyse iyi olunca devam ederim. Keçi boynuzu özüde aldım ondan vereceğim

Canım öncesinde 2 şer kutu ferromixin verdim. Şimdide ferro sanol şurup aldım onu vereceğim. Kansız deyince ikisine de 1 kaşık içirmiştim neyse iyi olunca devam ederim. Keçi boynuzu özüde aldım ondan vereceğim
Çok geçmiş olsun kuzuya.. drlar kulak değil demiş ama ben anneme sordum aklında bulunsun diye. iltihap kulağa zarar vermesin diye bir operasyonla kulak zarını delip akitmislar iltihabı,onun dışında dediğim gibi semptoma yönelik tedavi uygulanmış,büyüdükçe geçer demişler,öyle de olmuş zaman icinde. İnsallah kulak değildir sizinki tedavisi uzun sürüyor cünkü

Ben artık spontane davranıyorm o konulrda hiç yer bulamzsam bebek arabsına oturp emzriyorum dışarda üstmü kapatıp uykuda da hmn bi yer ayarlıyorum napim misafrlkte fln tabi öyle çok yakınım oldgunda
En güzelini yapıyorsun canım yoksa eve tıkılıp kalıyor insan o da insanın psikolojisini kötü etkiliyor. Ben de kabuğumu kırmaya çalışıyorum bugün arkadaşımın çocuğunun doğum günü vardı oraya gittim korkarak kesin durmaz yarım saat sonra ayrılırız diyordum ki bir de ne göreyim kuzumun hoşuna gitti bir sürü çocuk görmek. Herkes birşeyler yerken o da yedi, tanımadığı insanların kucağına gitti ilk kez başta biraz ağladı sonra sustu hatta güldü filan, arabasında uyudu sonra, birşeyler yiyip çay bile içebildim o kadar şaşırdım ve mutlu oldum ki 2-3 saat sorunsuz geçti çok şükür 8 ay sonunda böyle bir günümüz oldu..:-)

Canım wbc 21,83. Crp 40 küsür. En kötüsü demir 6 çıktı. Referanslar 37-150 arası düşün. İlaç vermem lazım :KK43: hgb 12 ama anlamadım. Doktor bey gitmiş yarın gelecekmiş. Bende damar yolu duruyor öylece eve geldik durmuyorlar 3 de. Bırakacak yerde yok tam rezillik yani :KK43: sinirimden oturup ağladım hastanede biraz. Çaresizlik, uykusuzluk vs dua edin. İlaç ateş düşürücü parol ile bi antibiyotik yaptılar damardan. 8de gidip 2. Dozu alacak damardan. Doktor akşam gelirmi bilmiyorum
Çok dua ediyorum ben de sana canım inşallah en kısa zamanda geçip gidecek hastalıklar güzel günler gelecek. Allah sabır ve güç versin sana ve eşine bırakma kendini her şey düzelir Allah’ın izniyle merak etme.

En güzelini yapıyorsun canım yoksa eve tıkılıp kalıyor insan o da insanın psikolojisini kötü etkiliyor. Ben de kabuğumu kırmaya çalışıyorum bugün arkadaşımın çocuğunun doğum günü vardı oraya gittim korkarak kesin durmaz yarım saat sonra ayrılırız diyordum ki bir de ne göreyim kuzumun hoşuna gitti bir sürü çocuk görmek. Herkes birşeyler yerken o da yedi, tanımadığı insanların kucağına gitti ilk kez başta biraz ağladı sonra sustu hatta güldü filan, arabasında uyudu sonra, birşeyler yiyip çay bile içebildim o kadar şaşırdım ve mutlu oldum ki 2-3 saat sorunsuz geçti çok şükür 8 ay sonunda böyle bir günümüz oldu..:-)
Süper olmş cnm ne iyi gelmiştr sana da ona da,sen gez yeter ki ben takılırım merak etme demiş adeta bebeğin:) aslında ben özellkle de gezdrmek istyorum insan görsün konuşmalar dinlesin farklı yerleri incelesin dye gezmeyi çk seven çocuklar bnmkiler gerçi bütün bunlara rağmen 2 sinde de bi yabanilik hali yok diil:) ilerde farkediceğini düşünüyorum bu durumun şimdi kayıttalar herlde :)

Yenidunya3 Yenidunya3 naptınz cnm 2. Yi aldımı kuzu? İyi mi brz daha?
Evet canım akşam 8de götürdüm 2. Dozu aldı. Şükür daha iyi, ateş düştü. Hala damar yolu açık, sabah yine gideceğiz.benim anlamadığım bu enfeksiyon neyden kaynaklanıyor. Böbrekmi diyorum yok diyorlar. Boğaz değil, kulak değil başka birşey değil. O zaman ne? Ama bence kulak. Pazartesi devletin kbb cisine randevu aldım. Birde ona götüreceğim bakalım o ne diyecek.

Bu arada soran, dua eden herkesten Allah razı olsun. İnş bu gece biraz uyuruz :( ayaklarımı ağrıdan yere basamıyorum artık.

Evet canım akşam 8de götürdüm 2. Dozu aldı. Şükür daha iyi, ateş düştü. Hala damar yolu açık, sabah yine gideceğiz.benim anlamadığım bu enfeksiyon neyden kaynaklanıyor. Böbrekmi diyorum yok diyorlar. Boğaz değil, kulak değil başka birşey değil. O zaman ne? Ama bence kulak. Pazartesi devletin kbb cisine randevu aldım. Birde ona götüreceğim bakalım o ne diyecek.

Bu arada soran, dua eden herkesten Allah razı olsun. İnş bu gece biraz uyuruz :KK43: ayaklarımı ağrıdan yere basamıyorum artık.
Sevndm cnm inşallah dinlenrsiniz bu gece ,pzt de iyi bi doktor denk gelir inşallh hayırlı geceler

Bu arada soran, dua eden herkesten Allah razı olsun. İnş bu gece biraz uyuruz :KK43: ayaklarımı ağrıdan yere basamıyorum artık.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah geceniz huzurlu geçer

Canım çalışmak istemiyorsan bilemem ben istemiyorum örneğin çünkü 2 yaşına kadar kızımla olmak istiyorum ve o nedenle ücretsize ayrıldım (gerçi istesem de bakacak kimse yok o ayrı mesele) fakat sen bildiğim kadarıyla çalışmak istiyorsun ve sadece annenle ilgili kafanda soru işaretleri olduğu için emin olamıyorsun. Bence çok şanslısın, ne iyi ki kızına bakabilen, sağlıklı ve sevecen bir anneannesi var. Bence bu tip şeylere takılma bence tatlı dille söylersin annene o da dikkat eder sorun olmaz inşallah.
Canım ilçede çalışıyorum. Merkeze tayinimin olması için puan biriktirmem lazım. Karda kışta 40dk yol gitmek zor oluyor. Çalışırsam da yarım gün çalışacağım. Annem hiçbir lafımı dinlemiyor. Mesela bir gün işe giderken bebeği emzirip anneme bıraktım ve şöyle dedim: yeni emzirdim, bir saat sonra tarhana çorbası verirsin, ondan sonra acıkınca da sütü içirirsin.
Annem de bana şöyle dedi: tamam ben şimdi sütü ısıtırım.
Yani dediğim şey umurunda değil.

katiliyorum her sozune. @nisandeniz bence annene fazla yuklenme. benim annem de bazen oyle istemedigim seyler yapiyor ki cekip gidesim geliyor. ama bir yandan da durmadan arastiriyor. surekli int. de arastirmalar yapmaya calisiyor. kendini gelistirmeye ugrasiyor. ama yillarin verdigi aliskanlikla amaaan ben. oyle yapamam dedigi de cok oluyor.. bizi buyutup bu gunlere getiren be eklerimize mi bakamayacak. tabiki zaman eskisi gibi degil. ama bebeklerimizi bizden sonra seven 2. kisi onlar...
Canım biraz karakterle de ilgili. Annem okumuş kadın, vergi memuru. Dünya kadar mükellefle muhatap olmuş, kanunları ezbere söyler ama gel gör ki bana karşı anormal tavırları ve konuşmaları var.
Geçen gün ev bayağı tozluydu, bebek diş kaşıyıcısını yere düşürünce sudan geçirip eline verdim. Sen iyice sapıttın, kafayı yedin diyor bana. Birine bunu anlatsam inanmaz çünkü normalde çok kibar, görmüş geçirmiş bir insan olarak tanınıyor. Neyse yani ben yine ücretsiz izne ayrılayım en iyisi.

kızlar ben eve gittikten sonra oğlana pek bişey yedirmiyorum daha çok emsin die ama artk büyüdüler akşam öğününe ihtiyacı var die düşünüyorum sizler saat kaçta ne yediriyosunuz bizim ki
çıkmadan emziriyorum
kahvaltı
süt uyku
çorba
süt
meyve
süt uyku
yoğurt
meme
meme meme şeklinde sabaha kdr akşam kaşık maması muhallebş gibi bişey mi eklemeli bu çocuk ne zaman taneli yicek yahu köfte fln yemio benm ki diliyle dışarı atıyo
Canım ben akşam öğünü olarak mutlaka irmikli bir şey veriyorum. İrmik hem tok tutuyor hem de protein değeri yüksek. Mesela tarhana çorbasına irmik katıyorum, irmik muhallebisi yapıp avokado ve az muz ekliyorum vb.
Ama beslenme düzeni iyi gibi görünüyor. Sadece son öğün olarak yoğurt değil de daha uzun süre tok tutacak bir şey olabilir

Yenidunya3 Yenidunya3 canım Allah yardımcın olsun, yavruların için verdiğin emeklerin karşılıksız kalmasın.
zafrina89 zafrina89 canım baban ameliyatı sağlıklı bir şekilde atlatır inşallah, güzel haberlerini alırız.

Eşim de üç gün sonra ameliyat olacak. Safra kesesinde pek çok polip var. Kayınvalidem kanser, kv’nin babası kanser, annesi felçli. Eşime de bir şey olacak diye çok korkuyorum.

Yenidunya3 Yenidunya3 canım Allah yardımcın olsun, yavruların için verdiğin emeklerin karşılıksız kalmasın.
zafrina89 zafrina89 canım baban ameliyatı sağlıklı bir şekilde atlatır inşallah, güzel haberlerini alırız.

Eşim de üç gün sonra ameliyat olacak. Safra kesesinde pek çok polip var. Kayınvalidem kanser, kv’nin babası kanser, annesi felçli. Eşime de bir şey olacak diye çok korkuyorum.
geçmiş olsun size de canım

Canım ben akşam öğünü olarak mutlaka irmikli bir şey veriyorum. İrmik hem tok tutuyor hem de protein değeri yüksek. Mesela tarhana çorbasına irmik katıyorum, irmik muhallebisi yapıp avokado ve az muz ekliyorum vb.
Ama beslenme düzeni iyi gibi görünüyor. Sadece son öğün olarak yoğurt değil de daha uzun süre tok tutacak bir şey olabilir
1 yaşına kadar 2ana öğün bir ara öğün diyorlar.ben de sabah emziriyorum sonra kahvaltı,emziriyorum öğlen sebze püresi,emziriyorum akşam üstü yoğurt,emziriyorum yatarken formül süt veriyorum.ama gece çok gazı oluyor,uyandırıyor, çıkarınca dalabiliyor. bu gece acaba mama mı öyle yapıyor diye balkabakli irmik verdim yine gazı vardı. kahvaltı +sebze puresi+yogurt+uyku maması çok mu olur.bir yasa kadar %80anne sütü diyor.

genelde erken rezervasyonlarda oluyo iptal şansı ama zorluyoruz bakalım inş problem çıkmaz
hepsinden önemlisi inşallah babam ameliyattan iyi çıkar bnm babam akciğer kanseri hastası 1. ameliyatla kanserli bir lob alındı peşine kemoterapi gördü sonra enfeksiyon toplanmış die 2. ameliyatı oldu şimdi yine enfeksiyon sebebiyle 3. ameliyata giricek. ilk ameliyatta 1 hafta 2. ameliyatta 5 hafta hastanede yattı tabi evdeki iileşme süreci çok daha uzun bebeğe de annem bakıodu kv mi çağırdık şehir dışından
Çok geçmiş olsun canım benim, Allah şifa versin, size bağışlasın babanı..

Canım ıyiyiz sağol :) yaz malum çocuklarla sokakta geçiyor günler, eve girmek istemiyorlar bu aralarda akrabalardan yatılı misafirlerim çok oldu günler nasıl geçiyor anlamıyorum pek burayı okuyacak vakit bulamıyorum siz nasılsınız kuzucuklar nasıl?

Arada okuyabildiklerime göre zafrina89 zafrina89 oğlun nasıl oldu? babana da geçmiş olsun Allah şifa versin annecigine de güç kolaylıklar ve versin.

Back
X