- 15 Mayıs 2022
- 2.487
- 3.475
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #39.901
Kızlar kayınvalidemle altın gününe geldim çok eğleniyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off orda ne dedikodular dönüyordur şimdiKızlar kayınvalidemle altın gününe geldim çok eğleniyorum![]()
Aralıktaki günü ankarada yapalım bebek görürüz diyorlar gülüyorum sadeceoff orda ne dedikodular dönüyordur şimdibirde seni sorguluyorlardır net bacım
Aminn teyzoşuuuçook sükür canım içim cok rahat etti
senin paşadan da tombik haberleri saglik haberleri gelsin insallah![]()
Evet ya bende herşey düzenli ama kalkmıyor şuanda bile göz altım çökmeye başladı ben artık doğumdan sonra düşünemiyorum bence bizimki doğumdan sonra 9 lara 8 lere inecekcanım benim kendimi bildim bileli düşük hicbir sekilde toparlanamiyorum
ilaclarimi duzenli kullanan birisiyim beslenmem gayet duzenli ama
hemoglobin 10
ferrittin 10 hep düşük yani
dogum sonrasi cok kotu oluyorum gozlerim alti mosmor oluyor halim kalmiyor uzun sure kan ilaci kullmaya devam ediyorum hic 12 olarak gormedim yani kan degerimi
Evet evet vardır bir hayır canım, sinirlerini de bozma o tarz doktora, hemşireye, hastaneye kızınca olan bize oluyo onların ruhu duymuyo. Gerek yok![]()
Ay çok üzüldüm fena olmuş seninki umarım p derece ye gelemyizBenim de düşük canım. Kadınların genel problemi zaten bu, hamilelikte de iyice düşüyor. Bana damardan takviye verilecek o derece.
Ben 3050 gr doğmuşum kuzumKızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
aboww başladık geneAralıktaki günü ankarada yapalım bebek görürüz diyorlar gülüyorum sadece![]()
Bende aynı şeyi düşünüyorum demmki normal bir durum gebelikte sen napsyun nasılsın nasıl gidiyor hamilelikBenimde alt sınırda ama dr lar eksiklik olarak görmüyor herhalde bizim haplar dipleri yaşamayalım diye bebeğe ihtiyaç oluyor belliki depo yapamıyoruz
Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Ben 3400gram doğdumKızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Bakalim biz kac kilo dogurcazz galiba bize benziyormus kilolari bebiskolarin kuzucumBen 3050 gr doğmuşum kuzum
Kuzum benim büyük oğlan 3600 küçügü 2900 yada 2800 dü her bebek aynı olmuyor hepsinin genetik yapısı farklı şuanki bebeğimin kilosunu henüz doktorum bilgi vermedi açıkçası sordum erken dedi bir dahaki kontrolde sorcm tekrardan çok merak ediyorum karnımda baya büyüdü diger çocuklarıma göre :)Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Ay iyi yaa. Bu bilgi iyi geldi, benim bebis azıcık zayif ya teyzesi. Bende zayif doğmuşum. Galiba burda biraz anneye çekme durumu oluyormus. Ona göre strese sokucam kendimiBen 3400gram doğdum
oğlum 3374gram doğdu
çok yakınız yane![]()
Sen kac kilo dogmussun peki canım ? Sana mi benzediler acabaa.Kuzum benim büyük oğlan 3600 küçügü 2900 yada 2800 dü her bebek aynı olmuyor hepsinin genetik yapısı farklı şuanki bebeğimin kilosunu henüz doktorum bilgi vermedi açıkçası sordum erken dedi bir dahaki kontrolde sorcm tekrardan çok merak ediyorum karnımda baya büyüdü diger çocuklarıma göre :)
Evet bu bilgiyi öğrendim dünde kendi dogum kilomu ogrenince bebisime cok yuklenmeyeyim annesi gibi biraz zayif da dogabilir demek ki diye düşündüm. Sizleri de o nedenle merak ettimCanım ben ilk gebeliğimde doktorum demişti li, erkek çocuğu olduğu için ya babaya ya dayıya çeker kilosu, gerçekten oğlum önde gidiyordu, ben çok ufak doğmuşum ama 2600 doğmuşum, eşim 4500 çok etkiliyormuş bebeğin kilosunu anne baba kilosu bu arada
Kilodan ne haber kız bir yaz bakim güncelini ben 74 75 aralığında gidip geliyorum iki aydır oda hersey dikkat etmiyorum 8.5 9 kilo kadar aldım kaldı 8 9 haftam idare etmeye çalışıyorum kalçam çok genişledi kızlar öyle böyle degil bel incecik kalça acayip büyüdüBen 3400gram doğdum
oğlum 3374gram doğdu
çok yakınız yane![]()
Ben 3600 küsür doğmuşum tam 9 ayı tamamladık tamamen genetik dedi doktor hala zayıf bir oğlan gayet sağlıklı doğdu direk eve geldikSen kac kilo dogmussun peki canım ? Sana mi benzediler acabaa.
Küçük olan 9 ayda mi dogdu peki ? Kuvöz süreci yasamadiniz dimi 2900 ken falan