2017 Ekim Ayında tüpbebek yaptırıcaklar buraya!!!

Tedavin hayırlı olsun cnm ins..ben merkezden cok memnum kaldim..Allah razi olsun doktor hanim da ekipte cok ilgiliydi..ben de yeni yeni heyecanlanmaya basladim yaa bugün 5. Günüm
teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alıp sevincimizi paylasiriz burada.kacinci gün embriyosu sizin.kas tane transver edildi

teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alıp sevincimizi paylasiriz burada.kacinci gün embriyosu sizin.kas tane transver edildi
Amiiinnn ins rabbim hepimize hauirli zaman da hayirli sekilde anne olmayi nasip etsin..5.gün embriyosu cnm.. biri blast ikisi orta kalite 3 embriyo transfer edildi

Kanama değil aslında lekelenme ama biraz fazla leke koyu kırmızı. Sinirleniyorum resmen ya. Salı günü test günüm ama pazartesi kan veririm heralde diye düşünüyorum. Artk beklemek istemiyorum sinirlerim alt üst oldu valla. Allahım ne meşakkatli bir yol. Aptal aptal eyvahlanıyorum eger bu düşük alametiyse bari birininki olsun diğeri dursun diye.

Kanama değil aslında lekelenme ama biraz fazla leke koyu kırmızı. Sinirleniyorum resmen ya. Salı günü test günüm ama pazartesi kan veririm heralde diye düşünüyorum. Artk beklemek istemiyorum sinirlerim alt üst oldu valla. Allahım ne meşakkatli bir yol. Aptal aptal eyvahlanıyorum eger bu düşük alametiyse bari birininki olsun diğeri dursun diye.
İnş tutunma kanamasıdır dua et cnm bol bol veren de allah alanda allah ben hep kendimi böyle avutuyorum bende salı günü test yaptırıcam inş bende hamileyimdir

Kızlar bende durumlar galiba kötüye gidiyo. Lekeler Kanama sekline dönüştü peceteyede cok geliyo. Moralim çok bozuldu. Buarada sorgulamaya basladım benden drler hiç histeroskopi istemedi gerek varmıydı kafamda deli sorular var. Eger bu negatıf olursa bidahakine nasıl yol izlemem gerekir. Tüp bebek merkezlerindemi yaptırsaydım keske vs vs.

T trkmn35 sizde hiç agrı sızı ya da bska bi durum olustumu acaba. İnşallah siz güzel haber alırsınız. Gerci test günüme kadar yine bekleyecegım ama umudum kalmadı pek

T trkmn35 sizde hiç agrı sızı ya da bska bi durum olustumu acaba. İnşallah siz güzel haber alırsınız. Gerci test günüme kadar yine bekleyecegım ama umudum kalmadı pek
Ben çektiğim ağrıları tarif bile edemem sanki sağ kasığımı çıkartıyolar gibi arada bi batma adet sancısından daha fazla bi ağrı yaşıyorum her dakika adet oldum die wc gidiyorum hakkımızda hayırlısı test yapmamak için zor duruyorum ama yakınlarım sabrın sonu selamettir die beni durduruyorlar inş iyi sonuçlar alırız amiiinn

Ben çektiğim ağrıları tarif bile edemem sanki sağ kasığımı çıkartıyolar gibi arada bi batma adet sancısından daha fazla bi ağrı yaşıyorum her dakika adet oldum die wc gidiyorum hakkımızda hayırlısı test yapmamak için zor duruyorum ama yakınlarım sabrın sonu selamettir die beni durduruyorlar inş iyi sonuçlar alırız amiiinn
Sabret canım, stres yapınca zaman geçmez. Dediğin etkileri bende yaşadım, benide doktorum durdurdu ve sakinleştirdi. Yarın sonucu alacağım inşallah.
Sende stres yapma, kendini oku bol bol ve bir uğraş bul kalan günlerin için.

Sabret canım, stres yapınca zaman geçmez. Dediğin etkileri bende yaşadım, benide doktorum durdurdu ve sakinleştirdi. Yarın sonucu alacağım inşallah.
Sende stres yapma, kendini oku bol bol ve bir uğraş bul kalan günlerin için.
Allah razı olsun dilimden gönlümden duam hiç eksik olmuyo bu durumda olan herkeze ediyorum sakinleşmek düşünmemek için örgüye sardım umarım herşey güzel olur

Örgü artık bana fayda vermiyo hem örüyorum hem ağlıyorum bir yandan da gülme krizine girdim. Bana dua edin arkadaslar sinirlerim iyice gevsedi yıprandı. Kan gördükçe uyuz oluyorum. İnternettende baktım 9. Gün yerleşme kanaması olabiliyormuş kahve ve kum gibi. Bende de öyle ama ayriyeten kırmızı renkte kanamamda var. Eşime diyorum beni psikolağa götür saati 350₺ olan biri varmış ona gidelim diyor. Durumumuzda şu ilaç ve tedavı masrafı yüzünden eksilerde. Ona gidemiyorum bu durumdayken o kadar para versem psikolojim ondanda bozulur:)))) ay cidden ağlancak halime gülüyorum

Örgü artık bana fayda vermiyo hem örüyorum hem ağlıyorum bir yandan da gülme krizine girdim. Bana dua edin arkadaslar sinirlerim iyice gevsedi yıprandı. Kan gördükçe uyuz oluyorum. İnternettende baktım 9. Gün yerleşme kanaması olabiliyormuş kahve ve kum gibi. Bende de öyle ama ayriyeten kırmızı renkte kanamamda var. Eşime diyorum beni psikolağa götür saati 350₺ olan biri varmış ona gidelim diyor. Durumumuzda şu ilaç ve tedavı masrafı yüzünden eksilerde. Ona gidemiyorum bu durumdayken o kadar para versem psikolojim ondanda bozulur:)))) ay cidden ağlancak halime gülüyorum
Canım, artık korkunun ecele faydası yok. Bugün dediğin kum gibi kahverengi-siyah atık haricinde birşeyim yok. Yarın test günümüz, korkudan başka da bi ruh halim yok. Ama yapabileceğimiz birşey var mı beklemekten ve dua etmekten başka? Değişik ortam, değişik mekân seni rahatlatacaktır. Acaba bugün orman havası, deniz havası mı alsaydın, rahatlatırdı azda olsa.

Şuan seninle aynı durumdayım emin ol çok koyu renkte geliyo annem ve eşim hala umutlu bense umudumu kaybettim bile olsun diorum hakkımda hayırlısı buymuş 2. Tedaviye sağlık versin diyorum bu arada dondurulmuş embriom var dondurulduğu zaman tutma ihtimali daha yüksek die duymuştum doğrumudur acaba

Zaten evde duramadık hadi kalk gidelim dedik dolaştık alışveriş yaptım biraz. Keyfim yerine geldi allaha şükür. Artık sabırla bekleyeceğim rabbımın bana hakkımda hayırlı olacak yazgısını.

Zaten evde duramadık hadi kalk gidelim dedik dolaştık alışveriş yaptım biraz. Keyfim yerine geldi allaha şükür. Artık sabırla bekleyeceğim rabbımın bana hakkımda hayırlı olacak yazgısını.
Çok iyi yapmışsın, bende neden bu defa heyecan ve stres yok çözemedim. Normal mi bu ruh hali?

Back
X