• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Ayında tüpbebek yaptırıcaklar buraya!!!

Kizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
Gözünaydın olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben test yapmıyorum benimde bugün 7. Günüm korkuyorum negatif çıkar die sağ kasığımda ağrı oluyor adet sancısı gibi hakkımda hayırlısı

Gözünaydın olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben test yapmıyorum benimde bugün 7. Günüm korkuyorum negatif çıkar die sağ kasığımda ağrı oluyor adet sancısı gibi hakkımda hayırlısı
korkma insallah bebegin tutnmustur. o kasik agrilari bende de var. transferden sonra basladi,simdi biraz azalmis,ara ara battmalar oluyor bazen.

Mrb rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins..transferden sonra özellikle embriyonun tutunmasi icin yaptığınız seyler oldu mu
Hic bir sey yapmadim. Ufak tefek ev islerimi yapiyordum, yemegimi kendim yapiyordum her gun.Ama kendimi de yormadim.Bol su ictim,dua ettim. Allaha biraktim her seyi.

bende 5 gun dondurulmus embriyo oldugu icin ben 4-5 gunler idrar testi ve 7 gun kan testi yaptirdim.
Anladım benim 3.gün embriyosuydu bugün 7.günüm 7 kasım test günüm uğurlu sayımda 7 umarım uğur getirir peki sen 5.günde iğne vuruldun mu ben ovitrella iğne vurdum bu arada sen nerde tedavi oldun

Anladım benim 3.gün embriyosuydu bugün 7.günüm 7 kasım test günüm uğurlu sayımda 7 umarım uğur getirir peki sen 5.günde iğne vuruldun mu ben ovitrella iğne vurdum bu arada sen nerde tedavi oldun
ovitrelle yumurta toplamadan once vurdum. agustos ayinda. transferin oldugu ay lucrin ignesini vurdum. kendi ginelerimi kendim yapiyordum. transferden sonra crinone jel,elevit,estrofem ve aspirin kullaniyorum.

Hic bir sey yapmadim. Ufak tefek ev islerimi yapiyordum, yemegimi kendim yapiyordum her gun.Ama kendimi de yormadim.Bol su ictim,dua ettim. Allaha biraktim her seyi.
canim su asamada öyle iyi geliyor ki böyle mesajlar, Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.

Mrb kızlar bnde aranıza yeni katıldım.25 yaşındayım ilk tüp bebek tedavisi görüyorum. 8 ekimde tedaviye başladım.30 tane yumurtam toplanmıştı 19 u döllendi dediler. Transfer günü rahimde sıvı birikmiş dediler iptal etti dokturum. İlk adette değil ikinci adette gel dediler. Bnde sabırsızlıkla bekliyorum. Allah inş. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Aaa arkadasım benimde test günüm 7 kasım. Ay inşallah güzel haberler alırız

Buarada seymosss seymosss sende durumşar nedir arkadasım. İnşallah güzel haberler verirsin bize
Canım değerlerim yüksek ilerlemiyo 10.gün 16 13.gün 27 15.gün 38 çıktı doktorum ilaçlara devam et pazartesi bi kan daha ver dedi beklemedeyiz gebelik var diyor ama sağlıklı mı bilemedim sevinemiyirum arkadaşım kafam karışık anliycann

hakkında hayırlı olan neyse mevlamda gönlüne hayırlı eylesin inşallah. Durumunu sonra paylasırmısın senın içinde dua edeceğim inşallah. Benimde bugün hafıf kanamam oldu ya ne güzel kanama yok diye seviniyodum basından beri. Lekeyi görünce vay anası dedim

hakkında hayırlı olan neyse mevlamda gönlüne hayırlı eylesin inşallah. Durumunu sonra paylasırmısın senın içinde dua edeceğim inşallah. Benimde bugün hafıf kanamam oldu ya ne güzel kanama yok diye seviniyodum basından beri. Lekeyi görünce vay anası dedim
Hayırlısı canım hala beklemedeyim kanama ağrı hiç bişey yok pazartesiyi bekliyorum kan vermek için

Back
X