• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Ayında tüpbebek yaptırıcaklar buraya!!!

Merhaba kizlar, benim de yarin yumurtalarim toplanacak bu 3. Denemem oluyor. Insallah bu defa mutlu son olur hepimizin istedigi olur
Benim sorum e2 progesteron degerleriniz kaç ve kaç olmali bilgisi olan var mi acaba?
Bir de az önce öğrendim prolaktinim yüksek çıkmış 65 ???

Kizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.

Kizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
Canımmm gözün aydınn rabbim kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah :))

Canimmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah benim değerler biraz düşük ilerliyor doktorum ona bile iyi diyor çarşamba tekrsrliycam rabbim yuzumuzu güldürsun hepimizin canlarr

Canimmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah benim değerler biraz düşük ilerliyor doktorum ona bile iyi diyor çarşamba tekrsrliycam rabbim yuzumuzu güldürsun hepimizin canlarr
Teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına. Lütfen stres yapma. Rabbim yüzümüzü güldürür İnşallah. Kalp atışlarını duymamızı nadıp etsin güzel Allahım.

Merhaba kızlar,
benim de 26 ekimde transferim oldu, bugün 3. günüm bitti. inşallah güzel sonuçlar da yazmak nasip olur buraya.
transfer olan arkadaşlar, bugün aşırı bir akıntı başladı bende. benzeri bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?

Aynı gün transfer olmuşuz :KK49:hayırlı haberlerimizide alırız inşallah

Gözün aydın olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başımıza :KK200:

Öyle belirgin bir şey yok canım ya sadece çok uyuyorum o da ilaçlardan muhtemelen. Sende var mı bir şeyler? Test günün ne zaman?
ben de neredeyse hiç bir değişiklik hissetmiyorum. biraz arayınca buluyor insan ama şu çok var diyemiyorum, Rabbim hayırlısıyla güzel eylesin sonunu. test pazartesi. senin canım?

ben de neredeyse hiç bir değişiklik hissetmiyorum. biraz arayınca buluyor insan ama şu çok var diyemiyorum, Rabbim hayırlısıyla güzel eylesin sonunu. test pazartesi. senin canım?

Aynen vücudunu dinleyince bulmak istiyor insan bir umut diyor:dua: hayırlısı hakkımızda doktorum çarşambaya kafar bekle dedi bana çok uzun geldi:110:

Merhaba arkadaşlar bende 24 ekimde ilk tüp bebek transferimi oldum çok zor bi süreçti asıl zorlu süreç şu beklediğimiz 2 hafta hergün korkuyla wc gidiyorum ya adet olduysam die son 1 haftam kaldı allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun allah hepimizin kucağına sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inanın bu yolda acı çeken herkeze dua ediyorum umarım benimde yolumun sonu mutlulukla biter hepinizin dualarına ihtiyacımız var allaha emanet olun

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

gözünaydın olsun allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın benimde transfer olalı 7.günüm test yapmamaya karar verdim korkuyorum çünkü

gözünaydın olsun allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın benimde transfer olalı 7.günüm test yapmamaya karar verdim korkuyorum çünkü

Teşekkür ediyorum ama henüz sevinemedim. Kanamam devam ediyor malesef. Rabbim sizin de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Back
X