2017 Ekim Ayında tüpbebek yaptırıcaklar buraya!!!

Selam kızlar suan hastanedeyim yumurtalar cok iyi gelişmiş dedi ama rahim biraz ince gibi dedi kan tahlili istedi kan verdim sonuç bekliyorummm. İnşallah sorun çıkmazzz

Kızlar perşembe 12 yumurta toplandi bugün Haber geldi 10tanesi canlanmis salı sabah transferim var yaş 25 4yasinda bir oğlum var ilk tüp bebeğim kendisiiii 2. 3. Negatif inşallah bu kez pozitif olur da çektiğim acılara değer rabbim sesimizi duyar insallahh

Selam kızlar suan hastanedeyim yumurtalar cok iyi gelişmiş dedi ama rahim biraz ince gibi dedi kan tahlili istedi kan verdim sonuç bekliyorummm. İnşallah sorun çıkmazzz
Meraklanma canım, transfere kadar istenilen ölçülere ulaşır. Ulaşmazsa da transfer sonraki aya ertelenir ve bu senin lehine aslında. Bedenin ve rahmin dinlenmiş olur.

Kızlar perşembe 12 yumurta toplandi bugün Haber geldi 10tanesi canlanmis salı sabah transferim var yaş 25 4yasinda bir oğlum var ilk tüp bebeğim kendisiiii 2. 3. Negatif inşallah bu kez pozitif olur da çektiğim acılara değer rabbim sesimizi duyar insallahh
İnşallah canım, ne güzel 10 embriyon varmış ve yaşında daha çok genç. Bu büyük bir şans faktörü infertilitede.

Kızlar yarım sabah 11de transferim var dualarda hatırlayın beni de lutfen

Kızlar bu gün transferimin 4 günü. Transfer gününden saysam 5ci gün oluyor. Sabah erkenden idrar testi yaptım,önce tek çizgi çıktı,biraz sonra ikinci silik çizgi belli oldu. Bir kaç saat sonra yeniden idrar testi yaptım,yine önce tek çizgi 7-10 dakika sonra silik çizgi çıktı. İki testim de evde duruyor. 2 gün sonra yene yapacağım. Bakalım ne olacak.... hepimize bol şanslar

Kızlar 11 tane yumurtam toplandı. İlk değil ikinci adetin 2. Yada 3. Günü gel dediler rahim dinlensinn gebelik ihtimali öyle daha cok artıyor dediler. Kasım sonu 2. Adetimi olucam öyle gidicem

Kızlar 11 tane yumurtam toplandı. İlk değil ikinci adetin 2. Yada 3. Günü gel dediler rahim dinlensinn gebelik ihtimali öyle daha cok artıyor dediler. Kasım sonu 2. Adetimi olucam öyle gidicem
Bena da aynısını yaptı doktor. Önce yumurtalar toplandı. Sonra adet oldum ve lucrine başladım. Adetimin 18 günü transfer oldum. Rabbim yüzünü güldürsün. Amin. Hiç moralini bozma her şey güzel olacak.

Bena da aynısını yaptı doktor. Önce yumurtalar toplandı. Sonra adet oldum ve lucrine başladım. Adetimin 18 günü transfer oldum. Rabbim yüzünü güldürsün. Amin. Hiç moralini bozma her şey güzel olacak.
Canımm inşallah yaaa Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Back
X