• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Ayında tüpbebek yaptırıcaklar buraya!!!

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kizlar..benim bugun randevum cok iyi geçti.. bu gece catlatma iğnemi olcam..çarşamba günü de opu var Allah in izniyle..ins biz de bir an önce kavuşalım kuzularımıza

Bende bu ay ilk tedavime başladım. Geçen hafta pazartesi günü yumurtalarım toplandı. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. :dua:

Kaçıncı tedavin cnm bu?
7 diye düşünüyordum ama 6. İmiş 6. Tedavim olacak bu sefer Antalya tüp bebek merkezinde Kemal beyi denemeye karar verdim oda önce koruma hapı kullandırıyormuş adetin 2. Gününde karar verecek Doğum kontrol mu kullandıracak yoksa iğnelere başlayacağız inşallah en az 5 yumurtam olur

7 diye düşünüyordum ama 6. İmiş 6. Tedavim olacak bu sefer Antalya tüp bebek merkezinde Kemal beyi denemeye karar verdim oda önce koruma hapı kullandırıyormuş adetin 2. Gününde karar verecek Doğum kontrol mu kullandıracak yoksa iğnelere başlayacağız inşallah en az 5 yumurtam olur
Anladım profilinizde kızım bnm yazıo közünüzün var? Yumurtalık rezervimi az bundan dolayımı olmuyor sorun neydi? Bizimki varikosel eşimden dolayı kaynaklı

Kızınız mı var? Közünüz olmuş yanlış yazmışım

Selam kizlar herkes nasil tedaviler nasil gidiyo..dun benim yumoslar toplandı yarin sabah arayıp bilgi alacam ins hersey yolunda gider..dua edelim birbirimize..karnim ve kasiklarimdaki yanma ve gaz hissi hala gecmis degil

Selam kizlar herkes nasil tedaviler nasil gidiyo..dun benim yumoslar toplandı yarin sabah arayıp bilgi alacam ins hersey yolunda gider..dua edelim birbirimize..karnim ve kasiklarimdaki yanma ve gaz hissi hala gecmis degil
Tedavin hayırlı olsun canım. benim yumurtalar toplanalı 2 hafta olacak hala hafif hafif ağrılarım var.

Tedavin hayırlı olsun canım. benim yumurtalar toplanalı 2 hafta olacak hala hafif hafif ağrılarım var.
Allah razi olsun cnmm..meleklerimizi kucaginmmiza aldigimiz vakit tum bu zorlu asamalar da geçecek unutcaz hepsini ins
Transfer olmus muydu senin cnm

Allah razi olsun cnmm..meleklerimizi kucaginmmiza aldigimiz vakit tum bu zorlu asamalar da geçecek unutcaz hepsini ins
Transfer olmus muydu senin cnm
İnşallah canımmm. Yok transfer olmadı. Doktorum 2. adetin gel transfer için rahimin biraz dinlemesi gerekli dedi. Kasımın 19u gibi 2.adetimi olucam öyle gidicem. Senin kaç yumurtan toplandı ?

Back
X