2017 Ekim-Kasım Anneleri

Benimde gec ovulasyon olmustu 1 hafta gerideydim ama buyudukce artk yakalio son regly tarihime gore hesapliyo artk doktor beni dogumuda ona gore planlayacak, feritin dusuklugu ztn her kadinda olan bise canim bide hamilelikye iyicie dusuo sana vitamin takviyesi yapar

Teşekür ederim canım rahatlattın beni.

Slm kizlar bir sorum olacak 5 haftalik benim gebeligim ama ara ara üst bacak agrim cok oluyo bi bilginiz varmi?

Kizlar selam ne durumlardasinizz bakalimm ben 18. Haftadaym onden gidiyorum sanirim bu gruptaki bi cok kisiden sorulariniz varsaa alabilirm :)

Bulanti olayi oleymis ya ilac fayda etmiomus sanrm bi sure cekmek gerekio ben o komuda baya sansliydim, daha cinsiyet falan ogrenen yok sanirim

Yok kahve akintim hic olmadi kacinci haftadasin bende hep kirec rengi akinti oldu halada devan edio ilk zamanlar felaketti simdi biraz azaldi , ama ilk 3 ayin icindeysen bence o akintiyi onemse bi dr a sor canim

Yok kahve akintim hic olmadi kacinci haftadasin bende hep kirec rengi akinti oldu halada devan edio ilk zamanlar felaketti simdi biraz azaldi , ama ilk 3 ayin icindeysen bence o akintiyi onemse bi dr a sor canim
14 bitiyor cnm bugün Dr u aradım açmadı molada sanirim

Tatlım doktoruna danış tabi. Ama kan hapı da dışkıda siyahlık, akıntıda renk değişikliği yapabiliyor.
Kan hapı kullanıyorum cnm çok evham yapmak istemiyorum progestan kullanıyorum zaten keseyi gördüğümden beri kullanıyorum Dr u ariycam tekrar bakalım ne diyecek zaten bu 14 haftada kaç kez Dr gittim sayısını unuttum :)

Sanırım hormonlardan ben dahil Kk daki her hamiş pimpirikliyiz:)

Sanırım hormonlardan ben dahil Kk daki her hamiş pimpirikliyiz:)
Malesef öyle manyak gibi göğüs uclarima bakıyorum rengi nasıl köyü mu diye çünkü bebeğe birşey oldu mu eski haline dönüyormuş göğüsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…