Teşekür ederim canım rahatlattın beni.Benimde gec ovulasyon olmustu 1 hafta gerideydim ama buyudukce artk yakalio son regly tarihime gore hesapliyo artk doktor beni dogumuda ona gore planlayacak, feritin dusuklugu ztn her kadinda olan bise canim bide hamilelikye iyicie dusuo sana vitamin takviyesi yapar
Şık şık yemek ye cnm mide boş kaldıkça daha çok bulanıyorMerhaba kizlar ne guzel kimsenin bulantisi yok galiba ben bulantidan mahvolmus durumdayim. Ne yaptiysam care olmadi malesef
Merhaba cnm bnm ara ara kahve akintim oluyor sende hiç oldu mu ?Kizlar selam ne durumlardasinizz bakalimm ben 18. Haftadaymonden gidiyorum sanirim bu gruptaki bi cok kisiden sorulariniz varsaa alabilirm :)
14 bitiyor cnm bugün Dr u aradım açmadı molada sanirimYok kahve akintim hic olmadi kacinci haftadasin bende hep kirec rengi akinti oldu halada devan edio ilk zamanlar felaketti simdi biraz azaldi , ama ilk 3 ayin icindeysen bence o akintiyi onemse bi dr a sor canim
Evet cnm ayın 17 sinde öğrenirim inşallah bebislerimize kavusalim hayırlısıyla da cinsiyeti önemli değil :)Mutlaka geri doner , sen yinede sor onemli deil derse bosverirsin , seninde az kalmis cinsiyete :)
Tatlım doktoruna danış tabi. Ama kan hapı da dışkıda siyahlık, akıntıda renk değişikliği yapabiliyor.14 bitiyor cnm bugün Dr u aradım açmadı molada sanirim
Kan hapı kullanıyorum cnm çok evham yapmak istemiyorum progestan kullanıyorum zaten keseyi gördüğümden beri kullanıyorum Dr u ariycam tekrar bakalım ne diyecek zaten bu 14 haftada kaç kez Dr gittim sayısını unuttum :)Tatlım doktoruna danış tabi. Ama kan hapı da dışkıda siyahlık, akıntıda renk değişikliği yapabiliyor.
Sanırım hormonlardan ben dahil Kk daki her hamiş pimpirikliyiz:)Kan hapı kullanıyorum cnm çok evham yapmak istemiyorum progestan kullanıyorum zaten keseyi gördüğümden beri kullanıyorum Dr u ariycam tekrar bakalım ne diyecek zaten bu 14 haftada kaç kez Dr gittim sayısını unuttum :)
Malesef öyle manyak gibi göğüs uclarima bakıyorum rengi nasıl köyü mu diye çünkü bebeğe birşey oldu mu eski haline dönüyormuş göğüslerSanırım hormonlardan ben dahil Kk daki her hamiş pimpirikliyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?