Ay canım Alalh razı olsun,o kadar kafam karma karışık ki anlatamam.ogleden sonrası iple çekiyorum doktor saatimi.doktoru aradım erken hemen gideyim diye ameliyattaymis.bi yandan da midem bulanmaya başladı bu sabah,Allak bullak oldum resmen.gecen çarşamba değerim 34 çıkmıştı bat a 6 kala.ins bugün güzel sevindirici sonuç alırım,Allah razı olsun canım,bebeklerimizi bize bağışlasın AllahCanim aakin panikleme:) ayni hataya dusmus biri olarak uyarayim seni:)
İdrarda baya belirgin cift cizgiyi gordum sonra kanda 164 ile kesilastim doktorumu aradim beta takibine gerek yok haftaya gel dedi iki gun sonra dayanamadim bir idrar testi daha yaptim bildigin negatife yakin cikti. Aha dedim simdi bittik... kosa kosa solugu aldim hastanede kan verdim o sonuc cikana kadarki bir saat hyatimin en zor saatiydi sanki allahim... bi de baktik beta 468 olmus:) yani kuzu, idrar testiyle gebeligin yukselip yukselmedigini anlamak bildigin imkansiz. İdrar yogunlugu, yedigin ictigin, hersey etkiler o testi. İdrarda sadece gebelik olup olmadigini ogrenirsin ama asla koyuluk takibi yapmamalisin aklinda olsun kendini yok yere karartma. Bak simdi gidip kan versen gorursun:)
Hayirli olsun bebiskon:)
Merak etme canim rabbim neyi kismet ettiyse onu yasayacagiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza insallah yiyecek ekmegi varsa biz dogma desek te dogar zaten:)Ay canım Alalh razı olsun,o kadar kafam karma karışık ki anlatamam.ogleden sonrası iple çekiyorum doktor saatimi.doktoru aradım erken hemen gideyim diye ameliyattaymis.bi yandan da midem bulanmaya başladı bu sabah,Allak bullak oldum resmen.gecen çarşamba değerim 34 çıkmıştı bat a 6 kala.ins bugün güzel sevindirici sonuç alırım,Allah razı olsun canım,bebeklerimizi bize bağışlasın Allah
Haberini beiyoruz canmKızlar yardım edin lütfen,başına böyle bisi gelen var mı daha önce? Pazar günü testte iki çizgiyi koyu şekilde görmüştüm.dun gece en son idrarimi yapınca test yapmak aklıma geldi son bir tane test vardı evde yapayım dedim tekrar wcye gittim yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı,cok canım sıkıldı, şok oldum,en son idrarimla yaptığım için mı böyle çıktı acaba, Allah korusun kimyasal gebelik mı geçiriyorum degerlerim düşmeye başladı diye düşünmekten sabahı zor ettiim.Eki Görüntüle 1967439
Canım yarım saat sonra randevum inş.hersey Yolundadir. Aklımdasıniz haber vercem hemen inş.Haberini beiyoruz canm
Insallah canmCanım yarım saat sonra randevum inş.hersey Yolundadir. Aklımdasıniz haber vercem hemen inş.
Guzel haberler verirsnInsallah canm
Kızlar geldim 670 çıktı değerim doktor gayet sağlıklı ilerliyor maasalalh degerin dedi ama kese fkn göremedik.iki hafta sonra kese ve kalp atışı için gel dedi.fik asit verdi günde bir kezInsallah canm
Mawsllah cok iyi sevindim her sey yolunda )) bende bu gun dr gittimKızlar geldim 670 çıktı değerim doktor gayet sağlıklı ilerliyor maasalalh degerin dedi ama kese fkn göremedik.iki hafta sonra kese ve kalp atışı için gel dedi.fik asit verdi günde bir kez
Hadi gozunaydın cnm kac haftadayken dınlemıs oldunuz kalp atıslarınıKizlar bu gun benimde randevum vardi dr,kalb atislarini dinledik,o duyguyu anlatama okadar guzel ki nasil atiyir hizli hizli tik tik tik allahim ya cokkkk sukurler olsun,rabbim istiyen herkese yawatsin bu duyguyu. Cok duygulandim. Bu gun gercekten anne olcagimi hisettim.cok wukur hersey yolunda,dr mawallah iyi bakmissin soyledi. Ama yinede cok guc vermemek iyi beslenmek lazim
Canim 9 girdimHadi gozunaydın cnm kac haftadayken dınlemıs oldunuz kalp atıslarını
Aminnnn canmSenin de gözün aydın canım,rabbim tamamına erdirir ins.
Hayirli olsun canm.kac haftaliksin?Bugun dr. Kontrolune gittim bebegi gorduk kalp atisini da dinletti
Tesekkur ederim 7 haftalik yani bugun 6+6 idi.Hayirli olsun canm.kac haftaliksin?
Herkesin farkli oluyor bu deger tam gununde yapmissiniz bence dusuk degil ben adetim geciktikten 6 gun sonra yaptirdm 900 lerde cikti meselaBen dün test yaptım 109.62 çıktu. Adet günümdü. Düşük değilmi kimyasal olabilir diye wndişelenmeye başladım. Yarı yine kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?