2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Ay canım Alalh razı olsun,o kadar kafam karma karışık ki anlatamam.ogleden sonrası iple çekiyorum doktor saatimi.doktoru aradım erken hemen gideyim diye ameliyattaymis.bi yandan da midem bulanmaya başladı bu sabah,Allak bullak oldum resmen.gecen çarşamba değerim 34 çıkmıştı bat a 6 kala.ins bugün güzel sevindirici sonuç alırım,Allah razı olsun canım,bebeklerimizi bize bağışlasın Allah

Merak etme canim rabbim neyi kismet ettiyse onu yasayacagiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza insallah yiyecek ekmegi varsa biz dogma desek te dogar zaten:)

Haberini beiyoruz canm

Kızlar geldim 670 çıktı değerim doktor gayet sağlıklı ilerliyor maasalalh degerin dedi ama kese fkn göremedik.iki hafta sonra kese ve kalp atışı için gel dedi.fik asit verdi günde bir kez
Mawsllah cok iyi sevindim her sey yolunda )) bende bu gun dr gittim

Kizlar bu gun benimde randevum vardi dr,kalb atislarini dinledik,o duyguyu anlatama okadar guzel ki nasil atiyir hizli hizli tik tik tik allahim ya cokkkk sukurler olsun,rabbim istiyen herkese yawatsin bu duyguyu. Cok duygulandim. Bu gun gercekten anne olcagimi hisettim.cok wukur hersey yolunda,dr mawallah iyi bakmissin soyledi. Ama yinede cok guc vermemek iyi beslenmek lazim

Dr tahlil listesini verdi onlarida yaptirayim kan seker mikrob filan bir seyler varmi yokmu diye onlarida yaptrym insallah onlarda iyi cikar.

Hadi gozunaydın cnm kac haftadayken dınlemıs oldunuz kalp atıslarını

Ben dün test yaptım 109.62 çıktu. Adet günümdü. Düşük değilmi kimyasal olabilir diye wndişelenmeye başladım. Yarı yine kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…