Neden korkuorum ... dün bi grbelik testi yaotım çizgi koyu çıktı. Bugün yaptm çok koyu değildi. Değerim düştümü diye çok ama çok korkuyorum. 5 senedir bebek istiodum ilk kez hamile kaldım. Kaybetmek istemiyorumHerkesin farkli oluyor bu deger tam gununde yapmissiniz bence dusuk degil ben adetim geciktikten 6 gun sonra yaptirdm 900 lerde cikti mesela
Kormayin siz insallah kavusursunuz bebeginize o testlerin zamani bile farkeder mis mesela sabahki ilk idrarla aksamli bir olmazmis. Bende kan testinden bir hafta sonra tekrar yaptirdim beta hcg nasil artmis diye mesela duzenli bir artis yoktu iki gune bir iki kati artmali diyorlar ama benim ilki 900 ken ikincisi 2700 lerdeydi ama bugun bebegi gordum cok takilmayin onlara siz dr a gorunun icinizi ferah tutunNeden korkuorum ... dün bi grbelik testi yaotım çizgi koyu çıktı. Bugün yaptm çok koyu değildi. Değerim düştümü diye çok ama çok korkuyorum. 5 senedir bebek istiodum ilk kez hamile kaldım. Kaybetmek istemiyorum
Bence adet gününde yapılan teste göre maşallah öok iyi bir değer. Kimyasal gebelik olup olmadığını anlaöak için bhcg takibi yapılması gerekir. Gözün aydın tebrik ederim canım.Ben dün test yaptım 109.62 çıktu. Adet günümdü. Düşük değilmi kimyasal olabilir diye wndişelenmeye başladım. Yarı yine kan vericem
İlk yavrumu tüp bebek ile kucağıma aldım. Şimdi 5.senemizde ikinci yavrumuz sürpriz yaptı. Rabbimin takdiri ile hamile kaldım. İnşallah sen de ve isteyip dileyen herkes de sağ salim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alabilirsiniz.Neden korkuorum ... dün bi grbelik testi yaotım çizgi koyu çıktı. Bugün yaptm çok koyu değildi. Değerim düştümü diye çok ama çok korkuyorum. 5 senedir bebek istiodum ilk kez hamile kaldım. Kaybetmek istemiyorum
Açken midem bulanıyor. Yiyince midem şişiyor. Yemesem bulanıyor. Anlöadım durumu. Ama öyle aman aman bulantı yok şükğr. İlk kızkmda da bulantım yoktu. Sadece etten falan tiksinmiştim. Korkma inşallah her şey yolunda. Hamileliğin tadını çıkar ve şanslı oldupunu düşün. :)Merhabalar nasılsınız gzl anneler bende çok fazla bulantı Yok acaba normalim herşey yolundamıdır ye düşünüyorumgebelik çok farklı bi psikoloji sizlerde bulantı durumu nasıl...şimdiden teşekkür ederiz herkese iyi akşamlar.
Canım sordun mu buyuk olmasının bır skıntısı war mı dıe?bnce bır problem teskl etcgnı hıc sanmıorm bır hafta onden gıden war bır hafta gerıden gelen olcumlerle alakalı dıe dusunuorm tabı yasayan warsa daha detaylı bılgı alırız ama suan kafanı ona takma bebeısomız ııyıymıs cok sukurKızlar bugün doktora gittim bebek göründü kalp atışları da var çok şükür yalnız dr kese biraz büyük dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Valla canım ben bu hafta iki farklı doktora gittim ikisini de deneyeyim ondan sonra hangisine devam edeceğimi bileyim diye ilk gittiğim kişiden kişiye değişebiliyor dedi sonra gittiğim pek karşılaştımız bir durum değil dedi peki olumlu mu olumsuz mu dedim birşey söylemek için erken olumlu olan da var olmayan da dedi kafam çok karışıkCanım sordun mu buyuk olmasının bır skıntısı war mı dıe?bnce bır problem teskl etcgnı hıc sanmıorm bır hafta onden gıden war bır hafta gerıden gelen olcumlerle alakalı dıe dusunuorm tabı yasayan warsa daha detaylı bılgı alırız ama suan kafanı ona takma bebeısomız ııyıymıs cok sukur
Canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne kadar olumlu düşünürsen o kadar iyi olur herşey Allah'ın izniyle. Sana tavsiyem Allah'ın isimlerinden olan ya muhyi ya muid esmalarını çok oku gün içinde can veren,yaratan,yoktan var eden anlamlarında içini rahatlatır hem de tesiri olur illa kiNeden korkuorum ... dün bi grbelik testi yaotım çizgi koyu çıktı. Bugün yaptm çok koyu değildi. Değerim düştümü diye çok ama çok korkuyorum. 5 senedir bebek istiodum ilk kez hamile kaldım. Kaybetmek istemiyorum
Kızlar mide bulantısına taze zencefil alıp çorbalara çaylara falan rendeleyebilirsiniz yiyebiliyorsanuz eğer rendeleyip çiğneye de bilirsiniz çok iyi geliyor.Evt canm ilk bende, tam olarak geciren bir sey yok ama,su an sanki 2 saatden bir atiwtirmak lazim ki mide bulanmasin. Yok ben kusamiyorum sadece bulanma ve icim cikana kadar öguyorum
Canm ben o durumdayim bir aydir artik, yediyim sey ev yogurdu serin dolabdan kepek ekmegi zorluyorum kendimi, bide salatalik.o mide bulantisini bastiriyor sanki. kahvaltiliklari hic yemiyorum gormek bile istemiyorum. Yagli baharatli yemeklerden uzak duruyorum,sace corba iciyorum mecburen. Ben oyle oluyorki yataktan tum gun kalkamiyorum.Merhaba bu zamana kadar hic bulantim yoktu ama iki uc gundur yemek yiyemiyorum bir bulanti var canimda hic cekmiyor zaten sadece kahvalilik seyler yiyebiliyorum bu durumda salcali yagli yemek yiyemeyenler var mi bebek beslenemezse diyede korkuyorum ama icim almiyorda
kilo durumlarınız nasıl kızlar? ben midem yüzünden zevk almasamda sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum sanki yiyince iyi gelcekmiş gibi oluyor ama gelmiyor tabiki 70 kilo olmuşum
Ben 53 kiloydum zaten hala ayni 53. 54 arasinda gidip geliyor. Bende durmadan peynir ekmek yiyorum yiyebildigim o var yiyince iyi gelecek gibi geliyor ama yedikten sonra o bile rahatlatmiyor midemi
Bendede sadece bulanti var. Insallah gecer zamanla duzelir durumlar diye umit ediyorumben ilk gebeliğimde 9 ay çok afedersiniz kustum çok zordu her yediğimi çıkartıyordum bunda hiç kusmadım ama acayip bir rahatsızlık şişlik ve yanma var. tükürük bezlerim çok çalışıyor sadece bulantı var kusma yok ama çok rahatsızım. ağız tadıyla hiçbirşey yiyemiyorum. yemesem daha kötü oluyorum yiyincede kötüyüm bide sürekli yatıyorum resmen şiştim. 9 ayı nasıl görcem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?