2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun insallah sağ salım kucağımıza alırız hep birlikte. Bende 6+6 oldum iki gün önce doktora gittiğimde kese göründü fakat kalp atışı yoktu siz kalp atışını ne zaman duydunuz

Bendede sadece bulanti var. Insallah gecer zamanla duzelir durumlar diye umit ediyorum
Ayni durimdayiz neapicaz,agiz tadi kalmadi,yesen bir derd yemesen bir.bagirsaklar sisiyor qaz olusuyor rahatsiz edici,mide bulantisi surekli 7-24 hele sabahlari allah.iyi beslenemeksete caresiz dr iyi dedi bana.Allah koruyor insallah 3-4 aya gecer diye umit ediyorum.ve tek mide bulantisi digil huylanmada var her seye kokulara yeneklere,duyqusallik hep bir uykusuzluk,cigiclik stres filan. Allah sabr versin gecer inwallah

Hayirli olsun sanada canm,kalb atisi icin erken daha,7-8 haftada dinlendi benimde.

Kalp atisi gorulmesi herkeste degisiyor ben de 7 haftalik oldugunda goruldu 8. 9 haftada gorulen bile var endisenlenmeyin insallah gorursunjz

Evet yemek yemeyi birakin yapamiyorum bile sogan vs kokusu duymak bile istemiyorum. Istahli bisi yiyemiyorum yedigim hep kahvaltilik onuda yedikten sonra bile bulanti oluyor insallah gecici bi durumdur. Allah kolaylik versin hepimize. Bende hicbirsey yoktu hersey yiyordum stresli bi durum yasadim bi kac gun once ondan beri istah gitti :/

Olabilir canm streste yapabilir,ama genelde normal gebelik boyle zaten 3-4 aya kadar bu sekil geciyormus.

Selam arkadaşlar bu topikate yeniyim . Nasilsiniz mide bulantısı çeken varmı ben gibi

A

Kizlar ya benim mide bulantilarim basladi 've bu sabah oyle koyu idrarim gelmistiki sapsari koyu Boyle akintimda cok fazla gelmisti hafif kahvemsi gibi sizdede boyle bisey var mi endiselendim :-(

Cnm benimde midem bulaniyor canim yrmek istiyor mesela yapiyorum o yemegi yiyiyorum 've sonrasinda bidaha o yemegi yuyince midem bulaniyor tiksiniyorum ayni yemegi oglen yedimse aksamina yiyemiyorum midemi bulandiriyor 've baya bendede siskinlik oluyor gaz oluyorr nasil bissey anlamadim gitti bebislerimiz saglikli olsunda gelir gecer insallahhhh

Kizlar hamileligimiz yaz boyu olucak karnimiz sis hava sicak nasil dayanicaz biz rabbim guc versin ramaznlikta ne yapcaz hamis hamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…