2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Nasılsıniz anneler sizinde yediğiniz şeylerin tadı ağzınıza geliyormu. Karnım hep sis gaz . Gazman gibi geziyorum

Ben de katıldım aranıza çok şükür. İlk gebeliğim bu 4+4 falan ne demek nasıl hesaplanıyor?

İyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim 6+2 deyim keseyi gördük ben kalp atışı duyarız diye beklerken sadede keseyi gösterdi bu haftada normal dediysede ben telaş yaptım tabi 9 gün sonra çağırdı siz ne zaman duydunuz kalp atışı yada kese içinde bebeğinizi ne zaman hangi haftada gördünüz şimdiden teşekkürler

Ben de katıldım aranıza çok şükür. İlk gebeliğim bu 4+4 falan ne demek nasıl hesaplanıyor?
Benim bildigim kadariyla soyle. 4 haftani tamamladin 5. Haftanin icindesin demek oluyor. Mesela 5+0 olunca tam 5 haftalik oluyorsun 5+1 de 5 haftayi tamamladin 6. Haftanin icindesin :)

Normal durumunuz korkmayin siz degisiyor herkeste ben 6+6 da gittigimde gordum bebegi ve kalp atisini vajinalle yalniz ustten sadece bebegi gordu ustten beklesem belki daha da gec gorulurdu

Merhaba arkadaslar, bende dördüncü bebegime hamileyim. Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.. daha cok Yeni olmasina ragmen cok siddetli Karin agrisi yasiyorum. Hamilelikten mi, usutmekten mi bilemiyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben 6+3 de vajinal ultrasonla duydum kalp atışını. Ama doktorlar 7 ve sonraki haftalarda karından yapılan ultrason ile duyabileceğini söylüyor

Merhaba hanımlar, ben bu topigi gormeden ayrı konu açtım bugun onu nasıl silebilirim?
Ben 25 yasindayim, son adetimin ilk günü 19 Şubat ve 8 Martta aşılamam yapıldı. Bugün gebelik testinde ikinci silik çizgiyi gördüm. Yarın sabah da kan tahlili vereceğim. Sanırım hersey yolundaysa Kasım sonuna denk geliyor doğum. Benimle aynı zamanlarda olan var mi

Ayy insallah vardir canim benim kavusursun sende insallah bebisinee aynn kasim sonuna denk geliryor bende ekimin son haftasi yada kasimin ilk haftasi bebisimi kucagima alicam allahin izniylee o gunleride görürüz için rahat olsun bebisin simdi göbüşündedir insallahhhhhh

Merhabalar kızlar 1 saattir üşenmedim ve 350 msjı okudum :) bende inşallah ekim annesi olacağım bu 3. Hamileliğim ama kucagıma alacağım ilk bebeğim olucak inşallah.
Çok şükür rabbime rahat bi dönem geçiriyorum agrı sancı kusma miğde bulantısı bunların hiç birini yaşamadım 2 düşük olduğu için bu rahatlığıma karşılık aşırı tedirgin ve stresli geçiriyorum günlerimi
2 gündür aile içinde de biraz stresim var ve sürekli ağlama krizleri geçiriyorum herseye sinirleniyorum
Kontrolüme de 1 hafta var 2 gündür olanlar yüzünden bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum endişelerim ikiye katlandı desteklerine çok ihtiyacım var
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar kızlar 1 saattir üşenmedim ve 350 msjı okudum :) bende inşallah ekim annesi olacağım bu 3. Hamileliğim ama kucagıma alacağım ilk bebeğim olucak inşallah.
Çok şükür rabbime rahat bi dönem geçiriyorum agrı sancı kusma miğde bulantısı bunların hiç birini yaşamadım 2 düşük olduğu için bu rahatlığıma karşılık aşırı tedirgin ve stresli geçiriyorum günlerimi
2 gündür aile içinde de biraz stresim var ve sürekli ağlama krizleri geçiriyorum herseye sinirleniyorum
Kontrolüme de 1 hafta var 2 gündür olanlar yüzünden bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum endişelerim ikiye katlandı desteklerine çok ihtiyacım var
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayy insallah vardir canim benim kavusursun sende insallah bebisinee aynn kasim sonuna denk geliryor bende ekimin son haftasi yada kasimin ilk haftasi bebisimi kucagima alicam allahin izniylee o gunleride görürüz için rahat olsun bebisin simdi göbüşündedir insallahhhhhh

Bence bi sorun yoktur diye düşünüyorum olsa asıl ağrır fln aklina kötü birşey getirme cnm bnm

Bence bi sorun yoktur diye düşünüyorum olsa asıl ağrır fln aklina kötü birşey getirme cnm bnm
Dayanamadım kontrol hakkım da vardı ücretsiz hemen gittim 4 de bugün çok şükür herşey iyimiş idrar bakıldı tekrar enfeksiyon çıktı bi ona da bugün sadece tek içimlik bi ilaç verdi o kadar ben pimpirikli bi anne adayı oldum geri kalan 6 buçuk ay nasıl geçer bilmiyorum haftada 1 kesin gidiyorum aksatmıyorum yani doktorlara da gına geldi beni görmekten ama Allahım bin kere razı olsun doktorumdan çok anlayışlı hiç neden geldin demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…