Diğeri nerde tam adres verir misin forumda kayboluyorum ben bir anda bebek giysi kalıpları topiciğinde buldum kendimiBn iki yere takılıyorm br bizm ora birde gebelik bölmdeki popüler 2017 ekim anneleri :) bölümü :))
Adrese teslim yapaym seni :)Diğeri nerde tam adres verir misin forumda kayboluyorum ben bir anda bebek giysi kalıpları topiciğinde buldum kendimi
Nasılsıniz anneler sizinde yediğiniz şeylerin tadı ağzınıza geliyormu. Karnım hep sis gaz . Gazman gibi geziyorum
Benim bildigim kadariyla soyle. 4 haftani tamamladin 5. Haftanin icindesin demek oluyor. Mesela 5+0 olunca tam 5 haftalik oluyorsun 5+1 de 5 haftayi tamamladin 6. Haftanin icindesin :)Ben de katıldım aranıza çok şükür. İlk gebeliğim bu 4+4 falan ne demek nasıl hesaplanıyor?
Normal durumunuz korkmayin siz degisiyor herkeste ben 6+6 da gittigimde gordum bebegi ve kalp atisini vajinalle yalniz ustten sadece bebegi gordu ustten beklesem belki daha da gec gorulurduİyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim 6+2 deyim keseyi gördük ben kalp atışı duyarız diye beklerken sadede keseyi gösterdi bu haftada normal dediysede ben telaş yaptım tabi 9 gün sonra çağırdı siz ne zaman duydunuz kalp atışı yada kese içinde bebeğinizi ne zaman hangi haftada gördünüz şimdiden teşekkürler
4 hafta 4 gün demek ,ilk yazılan her zaman hafta sonraki günBen de katıldım aranıza çok şükür. İlk gebeliğim bu 4+4 falan ne demek nasıl hesaplanıyor?
Ben 6+3 de vajinal ultrasonla duydum kalp atışını. Ama doktorlar 7 ve sonraki haftalarda karından yapılan ultrason ile duyabileceğini söylüyorİyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim 6+2 deyim keseyi gördük ben kalp atışı duyarız diye beklerken sadede keseyi gösterdi bu haftada normal dediysede ben telaş yaptım tabi 9 gün sonra çağırdı siz ne zaman duydunuz kalp atışı yada kese içinde bebeğinizi ne zaman hangi haftada gördünüz şimdiden teşekkürler
Sagol canim. Persembe gidicez dr.a insallah goruruz keseyi4 hafta 4 gün demek ,ilk yazılan her zaman hafta sonraki gün
Rica ederim canım, görürsünüz inş içini ferah tut bebişte rahat olsun orda :)Sagol canim. Persembe gidicez dr.a insallah goruruz keseyi
Merhaba hanımlar, ben bu topigi gormeden ayrı konu açtım bugunonu nasıl silebilirim?
Ben 25 yasindayim, son adetimin ilk günü 19 Şubat ve 8 Martta aşılamam yapıldı. Bugün gebelik testinde ikinci silik çizgiyi gördüm. Yarın sabah da kan tahlili vereceğim. Sanırım hersey yolundaysa Kasım sonuna denk geliyor doğum. Benimle aynı zamanlarda olan var mi
Merhaba hanımlar, ben bu topigi gormeden ayrı konu açtım bugunonu nasıl silebilirim?
Ben 25 yasindayim, son adetimin ilk günü 19 Şubat ve 8 Martta aşılamam yapıldı. Bugün gebelik testinde ikinci silik çizgiyi gördüm. Yarın sabah da kan tahlili vereceğim. Sanırım hersey yolundaysa Kasım sonuna denk geliyor doğum. Benimle aynı zamanlarda olan var mi
Merhabalar kızlar 1 saattir üşenmedim ve 350 msjı okudum :) bende inşallah ekim annesi olacağım bu 3. Hamileliğim ama kucagıma alacağım ilk bebeğim olucak inşallah.
Çok şükür rabbime rahat bi dönem geçiriyorumagrı sancı kusma miğde bulantısı bunların hiç birini yaşamadım 2 düşük olduğu için bu rahatlığıma karşılık aşırı tedirgin ve stresli geçiriyorum günlerimi
2 gündür aile içinde de biraz stresim var ve sürekli ağlama krizleri geçiriyorumherseye sinirleniyorum
Kontrolüme de 1 hafta var 2 gündür olanlar yüzünden bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum endişelerim ikiye katlandı desteklerine çok ihtiyacım var
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhabalar kızlar 1 saattir üşenmedim ve 350 msjı okudum :) bende inşallah ekim annesi olacağım bu 3. Hamileliğim ama kucagıma alacağım ilk bebeğim olucak inşallah.
Çok şükür rabbime rahat bi dönem geçiriyorumagrı sancı kusma miğde bulantısı bunların hiç birini yaşamadım 2 düşük olduğu için bu rahatlığıma karşılık aşırı tedirgin ve stresli geçiriyorum günlerimi
2 gündür aile içinde de biraz stresim var ve sürekli ağlama krizleri geçiriyorumherseye sinirleniyorum
Kontrolüme de 1 hafta var 2 gündür olanlar yüzünden bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum endişelerim ikiye katlandı desteklerine çok ihtiyacım var
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Dayanamadım kontrol hakkım da vardı ücretsiz hemen gittim 4 de bugün çok şükür herşey iyimişBence bi sorun yoktur diye düşünüyorum olsa asıl ağrır fln aklina kötü birşey getirme cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?