Aynı ben işte çok tedirginim. Cuma günü kontrolüm var. Kalbi atiyormu diye korkuyorumMerhabalar kızlar 1 saattir üşenmedim ve 350 msjı okudum :) bende inşallah ekim annesi olacağım bu 3. Hamileliğim ama kucagıma alacağım ilk bebeğim olucak inşallah.
Çok şükür rabbime rahat bi dönem geçiriyorumagrı sancı kusma miğde bulantısı bunların hiç birini yaşamadım 2 düşük olduğu için bu rahatlığıma karşılık aşırı tedirgin ve stresli geçiriyorum günlerimi
2 gündür aile içinde de biraz stresim var ve sürekli ağlama krizleri geçiriyorumherseye sinirleniyorum
Kontrolüme de 1 hafta var 2 gündür olanlar yüzünden bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum endişelerim ikiye katlandı desteklerine çok ihtiyacım var
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Genelimiz öyleyiz aslında canım hep bi endişe ama bizim asıl bu sıkıntıları yaşıyor olmamıza sebepte kendimiziz diye düşünüyorum çünkü her konuda bir fikrimiz var sürekli araştırma halindeyiz bizde olmasa bile bi başkasının başına geleni bizde yaşayacak gibi endişelenmeler falan bi rahat rahat keyfini çıkarmıyoruz şu hamileliğinAynı ben işte çok tedirginim. Cuma günü kontrolüm var. Kalbi atiyormu diye korkuyorum
Dayanamadım kontrol hakkım da vardı ücretsiz hemen gittim 4 de bugün çok şükür herşey iyimişidrar bakıldı tekrar enfeksiyon çıktı bi ona da bugün sadece tek içimlik bi ilaç verdi o kadar ben pimpirikli bi anne adayı oldum geri kalan 6 buçuk ay nasıl geçer bilmiyorum haftada 1 kesin gidiyorum aksatmıyorum yani doktorlara da gına geldi beni görmekten ama Allahım bin kere razı olsun doktorumdan çok anlayışlı hiç neden geldin demiyor
Amin inşallah canımOyy kiyamam rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cinsiyeti belli mi ne zmn ogreneceksin cnm
Amin inşallah canım
Valla en erken 12 hafta da biliniyormuş cinsiyet doktor henüz hiç bişey demedi ama benim ki pek görgüsüz hep sırt üstü yatıyor bacaklarda ayrık bence erkek
Senin ilk çocuk mu ya canım
Amin inşallah canım
Valla en erken 12 hafta da biliniyormuş cinsiyet doktor henüz hiç bişey demedi ama benim ki pek görgüsüz hep sırt üstü yatıyor bacaklarda ayrık bence erkek
Senin ilk çocuk mu ya canım
Canım doktor kese boyutuna göre hesapladığı için ve yumurtlama da tarih aksaması olduysa 1 hafta geride olabiliyor başta benim de öleydi tam 1 hafta gerideydik şimdi yakaladık olduk son adet tarihimizi şuan biz 10+2 olduk son adete göre 10+5 bi 3 gün kaldı senin de yakalar büyük ihtimal sonradan benim de 9 haftada tuttu normaliDoktorun hesabina gore kac haftalik seninki cnm benimki mesela adet tarihimi yaziyorum 8 hafta bi gunluk ama doktor bi hafta eksik hesapliyor heralde son adet tarihime göre 8+1 gunluk doktora göre 7+1 gunluk
Gel artık oğluşum yazmışsın durumuna benden önden var sandım 1 taneEvet cnim benimki ilk daha ilk bebisim
Aynen canım çok arastiryorum okuyorum bunları duyunca endişe ediyorum . Ekim ayında bir düşük yaşadım onunda etkisi var tabi . Elim sürekli kasıgım da sanki kalbini hissetmem gerekiyormuş gibi düşünüyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın kucağını boş bırakmasın. Yarını iple çekiyorum.Genelimiz öyleyiz aslında canım hep bi endişe ama bizim asıl bu sıkıntıları yaşıyor olmamıza sebepte kendimiziz diye düşünüyorum çünkü her konuda bir fikrimiz var sürekli araştırma halindeyiz bizde olmasa bile bi başkasının başına geleni bizde yaşayacak gibi endişelenmeler falan bi rahat rahat keyfini çıkarmıyoruz şu hamileliğin
Bunların hepsi benim kendime özgü düşüncelerim tabiki de
İnşallah sende Cuma gün hayırlı haberlerle dönersin bekliyorum haberlerini
Hayirli uğurlu olsun allah tamamına erdirsin. Sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek olur insallah :)canlarım merhaba :) bende aranıza yenı katılmıs olan kasım annesi adaylarındanım. Ve sizlerle gecrmek istedım gebelıgım boyunca bu donemı. Umarım guzel vakıtler gecırırz. Daha bugun ögrndm gebelıgımı. çok şükür degerlerım oldukca guzel cıktı suan. o kdar cok bekledımm bebişimi olmadı tam umıdımı kstm yok artk ugrasmycam dedim Rabım hıc beklentm yokken verdi. kızla sızın ne gıbı belırtılerınz var. bende hıc bsey yok sadce gogus agrm ve daha yenı yenı bazı yyceklerden tksınmye basladım. 5 haftalık henuz bu kadar erken beklemıyodum acıkcası :)
Amin canım benim aynı bende senin gibiyim benim de 2 düşük var bebeğime bağlanamıyorum desem yeridir bian dan çok mutluyum ama diğer yandan sürekli kaybetme korkusu içim içime sığmıyorAynen canım çok arastiryorum okuyorum bunları duyunca endişe ediyorum . Ekim ayında bir düşük yaşadım onunda etkisi var tabi . Elim sürekli kasıgım da sanki kalbini hissetmem gerekiyormuş gibi düşünüyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın kucağını boş bırakmasın. Yarını iple çekiyorum.
Oglum olsun istiyirdum yani kalbimden oyle gecti hamile oldugumu bilmezden once oyle yazdim hamile oldum silmedim cnm oylece duruyor yani ne oldugunu bilmiyorum cinsiyetinin oncesinde yazmistim yani cnm bnmGel artık oğluşum yazmışsın durumuna benden önden var sandım 1 tane
oğlan olsun mu istiyorsun sen
Canım doktor kese boyutuna göre hesapladığı için ve yumurtlama da tarih aksaması olduysa 1 hafta geride olabiliyor başta benim de öleydi tam 1 hafta gerideydik şimdi yakaladık olduk son adet tarihimizi şuan biz 10+2 olduk son adete göre 10+5 bi 3 gün kaldı senin de yakalar büyük ihtimal sonradan benim de 9 haftada tuttu normali
İnan sende kendimi görüyorum aynı bende sen gibi hemen vakit geçsin şöyle olsun böle olsun diye dakikaların önemi vardıHimmmm anladim cnm bnm insallah kismet ya buyutmeye calisiyoruz no haftanin hesabini yapiyorum cabuk gecsin diye iste
Rabbim kalbinden gönlünden geçeni versin inşallah KuZUMOglum olsun istiyirdum yani kalbimden oyle gecti hamile oldugumu bilmezden once oyle yazdim hamile oldum silmedim cnm oylece duruyor yani ne oldugunu bilmiyorum cinsiyetinin oncesinde yazmistim yani cnm bnm
İnan sende kendimi görüyorum aynı bende sen gibi hemen vakit geçsin şöyle olsun böle olsun diye dakikaların önemi vardı
Zaman geçtikçe bide adet tarihini yakalamaya başladık ya içim ferahlıyor
Rabbim kalbinden gönlünden geçeni versin inşallah KuZUMben de bayılırım erkek çocuklarına 19 aylık bi yiyenim var teyze yiyen aşk yaşıyoruz resmen hergün görüşürüz görüşmediğimiz yerde görüntülü arama olur mutlaka bakalım rabbim bize ne nasip edicek bana herkes kız diyo ama benim de içime erkek doğuyor
Rabbim sağlıklı azasız noksansız versin de inşallah gerisi hiç önemli deil
Sıkıntısız olsunlar da işte bizimkisi merak ben his konusunu tam tutturamıyorum hamile kalmadan önce bile benim ikizlerim olur kesin diye tutturdum hamile oldugumu öğrendik ben yine ikiz kesin benim başka ihtimal Yok falan dedim ama tek kesin yaniAyy aminn aminn canim benim cumlemize insallah benimde yiyenlerim var kizda var erkekde ikiside cok tatli ama dedigin gibi bende erkek dedim niyeyse hep belli de olmaz bakarsin hi prenses olur saglikli olsunda gerisi onemli degil ama annneler hissedermis cnm icinden erkek geciyorsa erkwktir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?