2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Ins icin seni yanilymaz canim benim icimden kiz geciyodu esimin icinden de kiz geciyodu icimdeki his yaniltmaz die kiz bebek kiyafeti aldim bi kac parca cinsiyetini de sormadim dra ama dr 14.haftada ben sormadan erkek diyiverdi kizimi 2. Bahara ins alirim kucagima ilk goz agrim erkekmis tabi once hayirlisi ve sagliklisini diledim rabbimden ama kiz olsa cok guzel olurdu

Aşılamanın 14.gunu 277 olan degerim bugun yani 16.gun 711 çıktı çok şükür. Son adet tarihinden hesaplarsak 4+5 günlük hamileyim. Dogum Kasım sonuna denk geliyor bende araniza katıldım. Asilamadan beri progestan kullaniyorum sabah aksam.
Ve gunde 1 kez folik asit. Sizlerle paylaşım yapmaktan çok mutluyum.
Haftaya cuma aşılamayi yapan doktoruma gideceğim o zaman 5+5 olacak galiba, inşallah kese gorunur iyi yerdedir

Çok çok sevindim sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun canım benim

Himm insallahh aynn bizde oyleyiz canim esimde erkek diyo bende de karisik nasip bakalim herkesin istediginin tersi oluyor genelde

Aynn canim iste bi merak insallah ogrenirsek alisverise baslariz bende sabirsizlaniyorumm

Aa evet oyle canim seninki 11 haftalik benimki daha kucuk seninkini benzetir tam kesin soylemez ama benziyor falan Der benimkine daha cok var
Arkadaşlarım dayanamayıp bi kaçı hediye almış hep kız eşyası bu bi işaret mi diyorum ama benim içine de erkek doğuyor rüyamda da erkek gördüm hayırlı artık
Canım ne dicem ya senin son adetle bebişin haftası tutuyor mu

Aa evet oyle canim seninki 11 haftalik benimki daha kucuk seninkini benzetir tam kesin soylemez ama benziyor falan Der benimkine daha cok var
Arkadaşlarım dayanamayıp bi kaçı hediye almış hep kız eşyası bu bi işaret mi diyorum ama benim içine de erkek doğuyor rüyamda da erkek gördüm hayırlı artık
Canım ne dicem ya senin son adetle bebişin haftası tutuyor mu

Daha doktora gitmedim son adet tarihine göre 5+0 bugün. Vajinal ultrasona hiç girmek istemiyorum acaba kese görünür mü veya kalp atışını sizler ne Zaman duydunuz

Hayir canim bana Gore 9 haftaya girdi son adet tarihimi yazinca 9 haftaya girdik ama doktor bi hafta geriden hesapliyo cnm noldu ki

Hayir canim bana Gore 9 haftaya girdi son adet tarihimi yazinca 9 haftaya girdik ama doktor bi hafta geriden hesapliyo cnm noldu ki
Genelde tutmazmış adet tarihiyle yumurtlamadan dolayı da o yüzden sordum canım ilk başta benim de 1 hafta gerideydi 8. Haftaya geldik doktor gelişimi döngüyü yakalamaya başlamış dedi şimdi adetle arasın da 2 gün kalmış

Daha doktora gitmedim son adet tarihine göre 5+0 bugün. Vajinal ultrasona hiç girmek istemiyorum acaba kese görünür mü veya kalp atışını sizler ne Zaman duydunuz
Canım benim ilk öğrendiğim de 5+3 günlük tü vajinal bakıldığı halde kese mercimek tanesi kadar görünüyordu karından net göremeyiz demişti doktorum benim 6+4 te de kalp atışlarını duyduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…