2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

İLk bebeğine tüp bebekle kavuşöuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Şu an anlatılmaz bir mutluluk yaşıyorsun :) maşallah diyelim. Rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah yavrunu

Duygularımız aynı canim bebisimi gördüm kalbi yine atiyordu:) 20mm olmuş şimdilik devlete gidiyorum 4 hafta sonraya çağırdı . İkili test yaptırdın mı sen.

Duygularımız aynı canim bebisimi gördüm kalbi yine atiyordu:) 20mm olmuş şimdilik devlete gidiyorum 4 hafta sonraya çağırdı . İkili test yaptırdın mı sen.
İyi olmanıza çok sevindim çok şükür rabbime
4 hafta mı ay o çok deilmi ya :/ ben dayanam İnan ki benim 2 doktor var biri özel biri devlet en fazla 10 gün duruyorum yoksa ben kendimi yiyip bitiririm evde yarın devlette ki doktor da kontrol var ona istemediğimi söylicem ikili taramayı bida ki pazartesi de özel de kontrol orda yaptırcam taramayı inşallah aslın da 2 doktora gitmek istemiyorum ama doğumu özelde yapmak istiyorum devletteki doktorum da çok iyi ondan da vaz geçemedim bide benim riskli olunca eşim ikisine de devam ed dedi öle kaldı

Arkadaşlar merhaba, aranıza ve annelik mertebesine yeni katılmış bulunmaktayım. 4+4 gebelik durumum. Daha keseyi görmedik, içimde garip hisler var inşallah sağlıkla gelsin, herkes için çok güzel olsun inşallah her şey arkadaşlar.. ne güzel duygular hislermiş bunlar..

Merhaba cnm h.g hayırlı olsun bebeğin saglikla kucağına alırsın inşallah.Gorursün cnm keseyi de en kisa zamanda merak etme ben 4+6 da görmüştüm ama kişiden kişiye değişiyor.

Arkadaşlar benim muhtemel doğum tarihim 30 Kasım görünüyor hesaplayıcılarda, 4+4 haftadayım şuan.
Henüz doktora gitmedim, Perşembe günü yaptırdığım kan testimde bhcg 281 çıktı, 2 günde bir 2 ye katlanacağını düşünerek, bu haftasonu 4000 civarı olacaktır diye umut ederek, doktora haftasonuna doğru gitmeyi düşünüyorum.Gitmişken kesemi ve fındığımı görme ihtimalim yüksek olsun diye..

Merhaba cnm h.g hayırlı olsun bebeğin saglikla kucağına alırsın inşallah.Gorursün cnm keseyi de en kisa zamanda merak etme ben 4+6 da görmüştüm ama kişiden kişiye değişiyor.

Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah bakalım Benim şuan ki değerim tahmini 1048 2ye katlanma oranıyla. Yarın doktorum var ilk kontrol olucak detaylı kan testleri dışında. Gözükür mü sizce hemen hemen 1548 civari bir şey olucak belki gözükür diye hayal ediyorum bakalım. Benim ki geç döllenme oldu diye tahmin ediyordum aslında çünkü 4 aylık evliyim biraz erteleriz diye düşünmüştük ama nasip bu zamanaymış. Allah hepimize yardımcı olsun

Aaaa aynı zamanlarda öğrenmişiz ve aynı gün hamile kalmışız gibi gözüküyor nasıl bir şans Hayırlı olsun canım seninde gebeliğin. Benimde hafta sonuna 4000 lere varıcak inş ama ben bekleyemeyip yarın gidiyorum bakalım neler olucak

4 hafra evet çok uzun benim içinde . Ya ben İstanbuldayım buraya gelin geldim bildiğim bir yer yok öyle ilk gebeliğimde hep özelé gittim ilgi sıfırdı . Şimdi bulursam bir yer özelé de gitcem . Sol kalcam arada nasıl agriyo üstüne basamıyorum sonra gecyo sende böyle bir şey olmus muydu

Keseyi görürsende bebeği belki goremeyebilirsin çok küçük olduğu için. Sağlıkla kucağına al insallah

Merhaba ben son adet tarihine gore 5+0 bugün. En basindan beri hep ağrım var. Beta hcg aşılamanın 14.günü 277 ve 16.günü 711 çıktı. Bu yüzden rahatim ve açıkçası hemen doktora gitmek istemiyorum. Aslında asilamayi yapan doktorum çağırdı ama vajinal ultrason beni çok geriyor, tedavi sırasında sürekli sürekli bıktım artık. 8.haftada gidip direk bebegi,kalbi,keseyi görmek istiyorum. Ama ağrım olmasi beni tedirgin ediyor. Benzer haftalarda ağrı hisseden var mi

Keseyi görürsende bebeği belki goremeyebilirsin çok küçük olduğu için. Sağlıkla kucağına al insallah

Çok teşekkür ederim inşallah canım benim doğru diyorsun bebeği göremesemde keseyi göreyim bi nebze rahatlarım, alttan muayene ile görülme şansı var mıdır sizce peki? Gerçi tercih etmem ama doktor teklif ederse diye.

Doktoruna denk gelmek çok önemli bazıları insanı hastaneden soğutuyor internetten falan bi araştır canım olduğun civarda ki hastaneleri kesin iyisi vardır içini rahatlaması çok önemli doktorun
Canım bende hiç öle agrı olmadı agrı değilde kramp tarzı olabilir mi magnezyum eksikliğin de görülebiliyormuş doktor söylemişti bana ama bende hiç olmadı benm ileri derece kabızlık problemim var 4-5 günde bir çıkıyorum tuvalete ölücem artık karnım kaskatı oldu
Bizde bugün hastaneye gittik geldik çok şükür iyiyiz pazartesi 2 ki taramaya gidicez

Canım hayırlı olsun inşallah ama benim fikrimce ihmal etme biran önce git doktoruna derim çünkü zaten zorluklarla almışsın bu güzel haberi belki kullanman gereken bi ilaç falan olabilir aşılama da genelde progesteron falan kullanılıyormuş ihmal etme derim o yüzden

Vallaha genelde kimse baktirma alttan diyor ama 6 haftalikken bebeğimi gördüm kalbininde attığıni görüntüde gördüm.küçük olduğu için sesini duymadı. 7+1 özel hastanede göremiyorum mesane boş olduğu için dedi istiyorsanız alttan bakalım dedi bir zararı yok dedi eşimde tamam bakılsın diyince baktırdım alttan sesini de duydum maşallah güm güm kendinide gördüm . İnşallah sende gorursun

Bakalım bulacam ınsallah doktoru. Kabızlık zor ya ben hamilelikten önce en az iki kere girerdim şimdi hemen hemen hergün bir kerede olsa giriyorum göremediğime karnım taş gibi oluyorum sanki .tiksinmek ten bir şey yiyemiyorum zaten

İnşallah canım bakalım nasipTeşekkür ederim

Asilama gununden itibaren zaten progestani kullanıyorum ve hcg sonucunu bildirdikten sonra da kullanmaya devam et haftaya gel dedi. 5.haftada bişey gorunmesi imkansiz,vajinal ultrasonla bile çok çok erken. Haftaya tekrar gel diyecek. Omrum hastanelerde gecti zaten,bari hamileligi evimde huzurla yasamak istiyorum. Doktorumu cok sevmeme ragmen hic gidesim yok. Ama progestani birakma kararini tek basima veremem,sanirim mecbur gideceğim.
Sizin kac haftalik

Ayni dediğin gibi canım ya hiç iyi değilim karnım çok agrıyo bu yüzden gece hiç uyuyamadım zeytin yağı falan içtim Yok bana mısın demiyor doktor da 3-4 gün bişey olmaz dedi 7 gün olursa lama olur diyo ilaç verirse vücut bu defa sürekli onu istermiş bilemedim inanki herkez de bu daha iyi halin Demir ilacını kullanmaya başladınmı daha çok olur kabız diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…